Liczba postów: 534
Liczba wątków: 328
Twój nick: lordklocek
Nick Oskarżonego: PowerUp
Powód: Cheaty
Tryb, na którym się to wydarzyło: Creative 3
Godzina, data: 10:24
Krótki opis sytuacji: Trochę mi to zajęło zanim pokazał cheaty ale jest xD (na koncu filmiku pokazał speedmine)
Dowód winy:
https://youtu.be/vYUSasl7WUA
Liczba postów: 662
Liczba wątków: 141
Ten film wideo zawiera treść od partnera SME, który zablokował go w Twoim kraju na mocy praw autorskich. To się wyświetla.
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Lordklocek chyba się mylił
Chyba nie pokazałeś wszystkiego, zrobię to za Ciebie. Grałem sobie spokojnie najpierw na pvp kits i poznałem przyjaciela kabanos22 zmieniliśmy razem tryb na creative 3 i spokojnie budowaliśmy gdy nagle zjawił się lordklocek i ciągle namawiał mnie żebym powiedział mu jakie są cheaty na szybkie kopanie, w końcu mu powiedziałem, że to speedmine i on na to to pokaż jak one działają ja mu powiedziałem że nie. On ciągle napierał i przeszkadzał w budowaniu. To w końcu zmieniłem wersję na huzuni żeby mu pokazać na pvp autosoupa żeby dał spokój ale jak weszłem na server to on mi dał zenchantowaną łopatę i miałem pokazać jak kopie. to mu pokazałem na zenchantowanej łopacie. na filmie tego nie widać że jest zenchantowana bo prawdopodobnie wyciął i wkleił normalną łopatę przy montażu filmiku. Uważam że ten ban był niesprawiedliwy. Z mojej strony to tyle