Liczba postów: 456
Liczba wątków: 209
Reputacja:
93
mam problem poniewaz jakis miesiac temu zrobilem tam farme chlebow ale problem jest taki ze bardzo wolno rosnie bez maczki kostnej przez ten miesiac bytu roslinka urosla tylko o 2 animacje a wiec mam 0 zboza przez 1 miesiac co jest bardzo slabe z tego co zauwazylem drzewa tez nie chca rosnac i w tym watku chcem poprosic o przyspieszenie rozwoju roslin
z tego co pamietam jest do tego jakas komenda wiec nie trzeba wgrywac pluginu
( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Liczba postów: 2,541
Liczba wątków: 215
Reputacja:
235
To raczej zależy od ile siedzisz na PvP, ja pamiętam że mi nigdy nie chciało usunąć, a mój przyjaciel już trzecią sadzonkę sadził.
A może posadziłeś w złym miejscu?
Podaj mi kordy działki, sprawdzę.
Liczba postów: 662
Liczba wątków: 141
@raki123
To zależy od tego ile przebywasz na działce
Reputacja:
93
16-07-2017, 10:47 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-07-2017, 10:52 AM przez raki123.)
./p tp -69;69 i po prawej jest ;/ ostatnio uzylem maczki kostnej to troche nasionek mi uroslo ale nadal mi nie chca rosnac bez
maczki kostnej
@crazycrafter i tu sie nie zgodze poniewaz spawn i miejsce z dzialkami jest w tym samym swiecie wiec jak conajmniej jedna osoba jest na spawnie lub dzialkach roslinka powinna normalnie rosnac..
dokladne id dzialki to -70;69
( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Liczba postów: 614
Liczba wątków: 191
Nasiona nie rosną jeśli nie przebywasz w ich otoczeniu..
Podobnie jest z piecami (Np przepalasz 64 złota, a nastepnego dnia patrzysz i masz przepalone dopiero 12..)
Jeśli o mnie chodzi, to ja zazwyczaj odpalałem drugi mc by afczyło przy piecach/roślinach, nwm czy tak można na survi więc tu bym prosił Nale o głos.
Reputacja:
93
16-07-2017, 06:48 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-07-2017, 06:50 PM przez raki123.)
no ale nadal przez miesiac nie urosly a przez ten czas bylem conajmniej jakies 10h na dzialce ;p
no moze ze stanie na dzialce obok to nie jest ich otoczenie
Liczba postów: 2,541
Liczba wątków: 215
Reputacja:
235
Nie wiem, mi też bardzo wolno kiedyś rosły, sprobuj kiedyś siedzieć długo na dzialce, albo posadzić je w innym miejscu.
Liczba postów: 662
Liczba wątków: 141
Może to być spowodowane "gamerule" , wiem że można dzięki temu przyspieszyć lub zwolnić szybkość rośnięcia czy rozlewania wody/lawy
Liczba postów: 2,435
Liczba wątków: 51
Reputacja:
248
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Doing is better than saying.