Jeśli ma to być na mnie skarga- wymień do niej argumenty, bo na razie nie wiem, czemu ma być to skarga.
Jak ktoś już tu napisał sam się prosiłeś o bana swoim zachowaniem.
Co do kilku postów tutaj, że mógł nie wiedzieć, że posiadam rangę to wiedział doskonale.
Po 1.
Siedział w tym samym momencie z Zaborkiem na ts3, który powinien mu powiedzieć, że jestem w administracji i żeby się pohamował.
Po 2.
Gracz widział na czacie, jak sprawdzałem innego gracza, nawet dwóch zdążyłem
To, że siedziałeś z administratorem na ts3 nie oznacza, że jesteś "nietykalny" i możesz sobie pozwolić na hamskie odzywki w kierunku administracji niższej.
Miałem kiedyś sytuację, że podobne zachowanie ignorowałem, aż po jakimś czasie się zdenerwowałem i zbanowałem na 30 minut...
Jednak błędem było zbanowaniem go CZASOWO, ponieważ po odczekaniu kary razem ze swoją ekipą zaczął pisać JS...
Nie muszę chyba tłumaczyć, co to znaczy,
Tak czy inaczej nie mogłem go zbanować, bo kiedy zapytałem się go co to znaczy to odpowiedział "Jestem Super".
Nad UB dla ciebie długo myślałem, ale sądząc po twoich postach, gdzie nie widzisz u siebie winy , tylko u mnie UB nie dostaniesz. Przynajmniej nie ode mnie...
Teraz tylko czekać na nalagx35, która rozpatrzy to wszystko i podsumuje.
Z jednym się tylko zgadzam.
Nie powinienem pisać: "Wiesz z kim rozmawiasz", bo faktycznie- świadczy to trochę o tym, że "świecę" rangą.
Jednak kiedy to pisałem miałem na myśli to, że mogłeś nie wiedzieć, że posiadam taką rangę, jednak po chwili stwierdziłem, że to głupota, bo doskonale wiedziałeś, że posiadam ową rangę.