06-07-2018, 11:20 AM
Mam pomysl aby pojawily sie nowe klasy do pvp kits powniewaz ciagle ,wszycy graja magikem i Druidem i ja wlasnie chce dac propozycje na dobre klasy do PVP KIts
1.Wojownik {wedlug mnie powina byc od poczatkow}
Zbroja: Hełm-skorzany , napiersnik-zelazny , spodnie-kolczugi,buty-skorzane , miecz kamienny z zakleciem ostrosc
i jesli moglo zmienic Pvp kits na 1.10 to by mogl miec Tarcze
2.Drwal {nie musze mówic ,mówilem w poprzednim watkiem }
============================================
3.Magiczny Łucznik {to akurat trzeba uzyc 1.10}
Zbroja: Cala zelazna oprucz napiersnika -kolczuga Moc:Latanie jak magik tylko ze na 3s {zeby nie byl zbyt op}
Broń: łuk z specialnymi strzalami : strzala leczenia 25x , strzala trucizny 20x , strzala krzywdy 20x i 64 norm. strzal
i miecz zelazny
Druga zmiana
Dac Balance co miesiac albo dluzej czyli np wybieracie 3 klasy ktore trzeba zmienic np : Druid,Łucznik i magik
i wtdy myslicie jakiej dac NERFA a komu BUFFA to wtedy bedzie zmieniala sie meta klas zeby bylo rózno rodnie
======================================================================
jeszcze by moglo dodac komende /Pojedynek [Nick] i wtedy jak rywal potwierdzi to wtedy teleportuje do specialnej areny i jest odrazu pojedynek {jesli sa na Faraonie to ta specialna arena przypomina wygladzie Faraona }
Te zmiany wedlug mnie pomoze Serwerowi
z powazaniem ChlebcioGun
1.Wojownik {wedlug mnie powina byc od poczatkow}
Zbroja: Hełm-skorzany , napiersnik-zelazny , spodnie-kolczugi,buty-skorzane , miecz kamienny z zakleciem ostrosc
i jesli moglo zmienic Pvp kits na 1.10 to by mogl miec Tarcze
2.Drwal {nie musze mówic ,mówilem w poprzednim watkiem }
============================================
3.Magiczny Łucznik {to akurat trzeba uzyc 1.10}
Zbroja: Cala zelazna oprucz napiersnika -kolczuga Moc:Latanie jak magik tylko ze na 3s {zeby nie byl zbyt op}
Broń: łuk z specialnymi strzalami : strzala leczenia 25x , strzala trucizny 20x , strzala krzywdy 20x i 64 norm. strzal
i miecz zelazny
Druga zmiana
Dac Balance co miesiac albo dluzej czyli np wybieracie 3 klasy ktore trzeba zmienic np : Druid,Łucznik i magik
i wtdy myslicie jakiej dac NERFA a komu BUFFA to wtedy bedzie zmieniala sie meta klas zeby bylo rózno rodnie
======================================================================
jeszcze by moglo dodac komende /Pojedynek [Nick] i wtedy jak rywal potwierdzi to wtedy teleportuje do specialnej areny i jest odrazu pojedynek {jesli sa na Faraonie to ta specialna arena przypomina wygladzie Faraona }
Te zmiany wedlug mnie pomoze Serwerowi
z powazaniem ChlebcioGun