(05-05-2017, 09:16 PM)FuBuKi napisał(a): Moim zdaniem twoja wypowiedz jest bez grama logiki,
Skoro dla Ciebie to nie ma "grama logiki" to ja nie chcę wiedzieć ile Twoja ma.
Jak ma to na pewno na minusie.
(05-05-2017, 09:16 PM)FuBuKi napisał(a): nie pisałem tylko o eventach ale i o permisjach na Nystki która jest opiekunem trybu
A jakbyś przeczytał dokładnie to w pierwszym zdaniu odpowiedziałam Ci na to pytanie;
(05-05-2017, 08:48 PM)Nalagx35 napisał(a): "Hierarchia" została zrobiona przy czym, nowe rangi będą miały więcej permisji.
(05-05-2017, 09:16 PM)FuBuKi napisał(a): To raczej opiekun ma prawo do tego żeby oderwać się od tej monotoni i zrobić ten event raz na 1 tydzień
Ma prawo, oczywiście. Ale opiekun jest do ulepszania swojego trybu, mam Ci tu wypisać od czego jest opiekun?
Opiekun jest od:
* Ulepszania trybu
* Nadawania rang chłopak/dziewczyna jak są
* Służyć pomocą, iż opiekun trybu na pewno ma rozszeżoną wiedzę na temat swojego trybu, więc nawym graczom zawsze pomóc i wytłumaczyć co i jak
* Budowanie jakiś map na spawn/nowe kopalnie/sklepy
* Aktualizować sklepy
* Aktualizować nether/end (pozbywać się grifu)
I mulium innych rzeczy, których nie zawarłam.
Eventy to jeden z najmniejszych problemów opiekuna, na pewno nie będzie eventu na tydzień. Żarty straszne, co tydzień vipy, dodatki pieniądze... Chyba po coś dodano zakup vipa.
Powtórzę. Chcesz vipa = zakupujesz go
(05-05-2017, 09:16 PM)FuBuKi napisał(a): Pisałem również o tym że nie ma nikogo na trybie gdy jest bardzo dużo osob,że nie ma kto tego pilnować bo sama Nystka ma ciężko
Opiekunów na trybie jest trzech;
1. Nystka
2. Quarantino
3. RedAsPro
Czego Ty jeszcze wymagasz?
Co prawda rang jeszcze nie mają, ale będą.
To tylko chwila, tydzień Cię nie zbawi.