09-01-2017, 06:55 AM
Jako tako szkoda że odchodzisz. Nie wiem czy tylko z nieudanej rekrutacji , oczywiście dla ciebie.
Nie będę wnikał. Siema , wbij na ts czasem.
![]() |
09-01-2017, 06:55 AM
Jako tako szkoda że odchodzisz. Nie wiem czy tylko z nieudanej rekrutacji , oczywiście dla ciebie.
Żegnaj
![]()
09-01-2017, 07:18 AM
Żegnaj :c
Jeżeli ci pomogłem ale coś dla ciebie zrobiłem to daj repke 1+ to cie nic nie kosztuje
![]() https://images84.fotosik.pl/806/d6ad00ebaa4eedb8gen.png
09-01-2017, 03:32 PM
Nie spodziewałem się tego po Tobie, ale cóż, odchodzisz to z honorem xd, Żegnaj!
![]()
09-01-2017, 03:37 PM
Żegnaj O_0. Byłeś bardzo dobrym graczem! Mam nadzieje że się jeszcze spotkamy.
![]() Pozdrawiam Bartek. ![]()
Wypowiem się dopiero teraz.
O odejściu Kacpra - słyszałem, ale sądziłem, iż to nieprawda. Jednak myliłem się, nie chciałbym, aby O_0 odszedł tak sobie. Zrobił on dużo, bardzo dużo dla społeczności serwera. Będę go wspominać jako osobę pomocną, troskliwą i przyjacielską. Jak Go o coś poprosiłem - zrobił to z chęcią. Gdy Gracze potrzebowali pomocy - zawsze pomógł, próbował rozwiązać problem. Dało się z Nim normalnie porozmawiać, łatwo było znaleźć wspólny język. Jedna z bardziej znanych osób na serwerze - O_0 sobie na to zapracował. Nigdy nie było tak, że Ten Gracz był niekulturalny, źle nastawiony do wszystkich. Pisząc to, nie wystarczy napisać, że Cię żegnam. Ja Cię żegnam z pewnym smutkiem, gdyż wiem, że byłeś i jesteś bardzo niezwykłą osobą, nastawioną pozytywnie. Mam nadzieję, że jakiś ślad po Tobie zostanie. Cześć, odwiedzaj Nas często! kubbas007
Gentleman will walk, but never run.
12-01-2017, 07:46 AM
Pa pa
15-01-2017, 09:55 AM
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją skontaktuj się z administracją McSurvi.pl Pozdrawiamy! |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|