LAWA I DOZOWNIKI (Niszczenie) - Wersja do druku +- McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8 (http://mcsurvi.pl/forum) +-- Dział: Nasze Serwery (http://mcsurvi.pl/forum/forumdisplay.php?fid=14) +--- Dział: Serwery Creative (http://mcsurvi.pl/forum/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: LAWA I DOZOWNIKI (Niszczenie) (/showthread.php?tid=9311) Strony:
1
2
|
LAWA I DOZOWNIKI (Niszczenie) - Goldenbartek - 05-11-2016 Witam , jak wiecie miasto12 jest bardzo sławnym miastem widziało go 3 adminów nie pamiętam którzy tylko pamiętam , że TiTeczek i dużo Vipów i Graczy miasto jest już cały czas odbudowywane i niszczone przez nieuczciwych graczy przez 2 lata , i bardzo bym prosił, żeby zablokować LAVĘ (lawę) przez nią ci gracze co są dodani przez właściciela do działki mogą zniszczyć co chcą! Proszę też o zablokowanie dispenserów (Dozowników) przez nie gracze mogą wsadzić MIKSTURE NIEWIDZIALNOŚCI i być niewidzialnym oraz zniszczyć wszystko co popadnie na działce właściciela nie da się odkryć kto to jak się robi od nowa na drugi dzień wszystko jest zalane w lavie (lawie) ! I Używają Przekleństw na tabliczkach RE: LAWA I DOZOWNIKI (Niszczenie) - momolek - 05-11-2016 No sorry, ale chyba ty ponosisz odpowiedzialność za to kogo dodajesz? Nie wiem co ma lawa do tego, że rozwalili ci działkę... Było nie dodawać nieznajomych ludzi. A co do tabliczek to chyba nie da się nic poradzić... RE: LAWA I DOZOWNIKI (Niszczenie) - oneill - 05-11-2016 Tak a poza tym zablokujmy już wszystko na creative żeby się dało tylko klocki stawiać. RE: LAWA I DOZOWNIKI (Niszczenie) - _szumielxd_ - 05-11-2016 Jak się dodaje kogo popadnie to się później ma problemy. Lawą można zniszczyć tylko jak jest się dodanym do działki. A z dispencerow nie wystrzeliwuje się tylko potki niewidzialnosci. Można wodę, lawę strzały, ogień i inne rzeczy. Gości którzy ci przeszkadzają poprostu denuj ;-; wyskrobane z mojej marchewki, za pomocą painta ^,^ RE: LAWA I DOZOWNIKI (Niszczenie) - Zgłaszacz223 - 05-11-2016 1.To twoja wina ze go dodales do dzialki 2.Po co zablokować dozowniki? gracz sobie moze zbudować dungeon lub escape i moze zrobic pulapke z dozowników 3.Zablokować lawe? co ci to da? jak zablokuje sie lawę to będą zalewali wodą.... skutki takie same RE: LAWA I DOZOWNIKI (Niszczenie) - CrystalIlov123 - 05-11-2016 (05-11-2016, 09:23 AM)momolek napisał(a): No sorry, ale chyba ty ponosisz odpowiedzialność za to kogo dodajesz? Nie wiem co ma lawa do tego, że rozwalili ci działkę... Było nie dodawać nieznajomych ludzi. A co do tabliczek to chyba nie da się nic poradzić... Do tabliczek?... co do tabliczek to da się poradzić . Gracz [zlupl] wyzywa cię więc on powinien dostać bana za wyzywanie,przeklinanie bo su*a to przekleństwo jaki wyzywanie więc ban powinien już być RE: LAWA I DOZOWNIKI (Niszczenie) - Skillpvp123 - 05-11-2016 (05-11-2016, 03:05 PM)CrystalIlov123 napisał(a):Zdajesz sobie sprawę, że autor tabliczki może podszyć sie pod kazdego?(05-11-2016, 09:23 AM)momolek napisał(a): No sorry, ale chyba ty ponosisz odpowiedzialność za to kogo dodajesz? Nie wiem co ma lawa do tego, że rozwalili ci działkę... Było nie dodawać nieznajomych ludzi. A co do tabliczek to chyba nie da się nic poradzić... Np. Pisze taką tabliczke i podpisuje "To napewno nie momolek " RE: LAWA I DOZOWNIKI (Niszczenie) - Goldenbartek - 05-11-2016 (05-11-2016, 02:36 PM)Zgłaszacz223 napisał(a): 1.To twoja wina ze go dodales do dzialki RE: LAWA I DOZOWNIKI (Niszczenie) - Chuck - 05-11-2016 Dodajesz graczy na własną odpowiedzialność , nic nie możemy z tym zrobić. Mogę wbić do Ciebie i lawę usunąć. RE: LAWA I DOZOWNIKI (Niszczenie) - CrystalIlov123 - 06-11-2016 (05-11-2016, 03:29 PM)Skillpvp123 napisał(a):Mhm(05-11-2016, 03:05 PM)CrystalIlov123 napisał(a):Zdajesz sobie sprawę, że autor tabliczki może podszyć sie pod kazdego?(05-11-2016, 09:23 AM)momolek napisał(a): No sorry, ale chyba ty ponosisz odpowiedzialność za to kogo dodajesz? Nie wiem co ma lawa do tego, że rozwalili ci działkę... Było nie dodawać nieznajomych ludzi. A co do tabliczek to chyba nie da się nic poradzić... |