![]() |
Oceń Moderację McSurvi - Wersja do druku +- McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8 (http://mcsurvi.pl/forum) +-- Dział: HydePark (http://mcsurvi.pl/forum/forumdisplay.php?fid=48) +--- Dział: Off-Topic (http://mcsurvi.pl/forum/forumdisplay.php?fid=13) +---- Dział: Archiwum (http://mcsurvi.pl/forum/forumdisplay.php?fid=142) +---- Wątek: Oceń Moderację McSurvi (/showthread.php?tid=8791) |
Oceń Moderację McSurvi - Zjarany12xD - 30-09-2016 Skoro na forum Mineserwer powstały wątki o ocenie MS/MF/RC/MC to czemuż tutaj nie mógłby powstać? Tyle, że tu będziemy oceniać moderację McS ![]() Oceńcie ich: Administratorzy - SzybkiBanan - - KalisPro - G.Mod - Omexia - Moderatorzy - Nalagx35 - - Frost89 - Jr.Mod - Nystka - - xLuga - - awesomehaxx - - ppaa - - Chuck_Norris - Jak o kimś zapomniałem to przepraszam. RE: Oceń Moderację McSurvi - CharmyBee99 - 30-09-2016 Oto magiczne kopiuj-wklej. Administratorzy - SzybkiBanan - chociaż coś robi... G.Mod - Omexia - Najwięcej postów ![]() Moderatorzy - Nalagx35 - pomocna, miła, bla, bla, bla. - Frost89 - a kto to? Jr.Mod - Nystka - raz reportowałem ją za cheaty, zanim jeszcze prosiła o range, teraz tego żałuje. - xLuga - to samo co Nala. - awesomehaxx - kto to znowu? - ppaa - nie kojarzę. - Chuck_Norris - czyli osoba której nie znam, i ktoś, próbując się podszyć, nazwał się "Nuch_Chorris" i dostał bana. RE: Oceń Moderację McSurvi - _szumielxd_ - 30-09-2016 Czak gral na anni ;-; Lub na skywars A nystka z tego co pamiętam to byla za czity banowana ;p wyskrobane z mojej marchewki z wymiennymi wkładami o.o RE: Oceń Moderację McSurvi - momolek - 01-10-2016 Administratorzy - SzybkiBanan - Fajny koleś ;p G.Mod - Omexia - Miła,pomaga, na forum (prawie) codziennie Moderatorzy - Nalagx35 - Miła,pomocna ,dobry mod - Frost89 - Tak samo jak u nali Jr.Mod - Nystka - Ehh można ileś razy mówić, że ktoś ma cheaty a ona nie sprawdzi... - xLuga - No tak jak u nali i frosta ;D - awesomehaxx - eeee nie znam? - ppaa -eeee tez nie znam? - Chuck_Norris - No chuckuś dobry nawet :p RE: Oceń Moderację McSurvi - O_0 - 01-10-2016 No to pora na mnie ^^ Administratorzy: #SzybkiBanan: Spoko gościu, bardzo pomocny. Docenił moją pracę i poświęcił chwilę czasu by zobaczyć, co zrobiłem na serwerze xd G. Moderatorzy: #Omexia: bardzo miła i pozytywna osoba, można sobie pogadać, lubi robić eventy. PS: a tak przy okazji to ma jędrne uda xd Moderatorzy: #Nalagx35: Zabawna, miła i dzika xd Ona także lubi robić eventy ![]() #FrOsT89: Towarzyski, zawsze wysłucha, można z nim pogadać a także zadać prunka xd Jr.Modzi: #Nystka: hoł, hoł, hoł Nysia, pora na ciebie xd Miła, wysłucha lecz pesymistyczna :p Ale podobno umie się uśmiechać ![]() #xLuga: no ona chyba mnie nie lubi, ale wypada ocenić dx. Stanowcza, zabawna, bierze wszystko na poważnie i lubi make pakę ;_; #awesomehaxx: nie miałem okazji poznać - #ppaa: Fajny gościu ![]() #Chuck_Noris: Pomysłowy, miły i można pogadać ![]() RE: Oceń Moderację McSurvi - Chuck - 02-10-2016 Dzie Kalis i Misterek? :O RE: Oceń Moderację McSurvi - Nysia ツ - 02-10-2016 Misterek nie jest w adm podobno. RE: Oceń Moderację McSurvi - Nysia ツ - 04-10-2016 Z tego co wiem w tym dziale oceniamy Administracje McSurvi a nie prowadzimy wolne rozmowy. RE: Oceń Moderację McSurvi - Piotrovsky - 05-10-2016 Wywaliłem zbędne posty. Wolne rozmowy prowadzić na czacie. RE: Oceń Moderację McSurvi - Snick - 12-10-2016 Administratorzy SzybkiBanan- całkiem spoko gostek, niestety nie miałem okazji go lepiej poznać :C KalisPro- Nie wiem co o tobie napisać, fajnie się ogląda jego filmy na YT, niestety bardzo rzadko wchodzi na mcsurvi.pl. Częściej grywa na mineserwerze, czy minefoxie. G.Mod. Omexia- całkiem miła, widuję ją często na Easy HC, zajmuje się serwerem. Mod. Nalagx35- ona chyba mnie nie lubi :C. Jednak jest bardzo towarzyska i miła dla innych graczy. Frost89- OK Jr. Mod. Nystka- Bardzo miła, pomocna, przyjacielska, towarzyska, wesoła, pełna energii itd. (po prostu jest świetna!) C: xLuga- OK awesomehaxx- nie miałem okazji cię poznać ;C ppaa- no taki Jr.Mod 2/10, raz go spotkałem na FreeBuild i poprosiłem go, aby sprawdził typka na anihilacji który sobie fruwał. Zgadnijcie co zrobił ;-;. Wbił na 5 sekund i poszedł. Niewiem, co on sobie myślał. Że nie ma komendy na /tp to nie można już typa sprawdzić? W podaniu obiecywał, że będzie siedział 5 godzin dziennie ;-; Nie wiem, jaki to ma związek z tym, co jest teraz. Na te "5 godzin" banuje jedną osobę, max 3. Chuck_Norris- Dobry Jr. Mod. |