Skyblock+ umiera - Wersja do druku +- McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8 (http://mcsurvi.pl/forum) +-- Dział: Nasze Serwery (http://mcsurvi.pl/forum/forumdisplay.php?fid=14) +--- Dział: Serwery SkyBlock (http://mcsurvi.pl/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- Wątek: Skyblock+ umiera (/showthread.php?tid=8018) |
Skyblock+ umiera - Czester - 29-07-2016 Być może zainteresuje kogoś fakt że ze względu na potężne lagi serwera Skyblock+ już praktycznie nikt na nim nie gra. Bo grać się najzwyczajniej w świecie po prostu nie da... Pozdrawiam RE: Skyblock+ umiera - _szumielxd_ - 29-07-2016 Gdzie ty tam widzisz lagi??? Chyba masz slabego neta ;-; wyskrobane z mojej marchewki z wymiennymi wkładami <(") RE: Skyblock+ umiera - Czester - 29-07-2016 (29-07-2016, 06:47 PM)_szumielxd_ napisał(a): Gdzie ty tam widzisz lagi??? I to przez mojego słabego neta liczba graczy przez ostatnie 3 dni spadła z około 30 na 3.... Chcesz negować fakty - twoja sprawa. Serwer traci graczy i tyle - a szkoda bo fajnie mi się na nim grało..... RE: Skyblock+ umiera - _szumielxd_ - 29-07-2016 Ostatnio (wczoraj) o 1 w nocy bylo 5 osob ;p A jezeli ktos nie gra na skyblock+ to pewnie gra na skyblock zwyklym ;-; Wiec graczy tyle samo. A tak wgl to gdzie ty widzisz lagi?! Ja sie o to pytałem! Chyba najbardziej wymagajaca jest kopalnia a tam jezeli nie mam slabego neta to mnie nie laguje -_- wyskrobane z mojej marchewki z wymiennymi wkładami <(") RE: Skyblock+ umiera - Czester - 30-07-2016 (29-07-2016, 11:52 PM)_szumielxd_ napisał(a): Ostatnio (wczoraj) o 1 w nocy bylo 5 osob ;pSkoro mam "słaby net" to wyjaśnij mi kolego jak to się dzieje że na skyblock+ dopiero od 4 dni mam lagi (inni gracze również - bo kilkakrotnie się ich pytałem) natomiast na freebuildzie, skyblocku zwykłym, P vs W 2 - najmniejszych? Powiedziałem ci - możesz negować fakty jak chcesz - nic ci to nie da bo wystarczy że ludzie wejdą na serwer i sami się przekonają. I na pewno spodobają im się lagi (nawet po 5 sekund potrafi zmulić) jak będą budować na swojej działce. RE: Skyblock+ umiera - Egzey0 - 30-07-2016 Nawet ja nie widzę lagów. Tpsy - Best Memory - Good Wszystko się zgadza i pytałem się wieluu graczy RE: Skyblock+ umiera - Teme21SRB - 30-07-2016 (30-07-2016, 05:09 AM)Czester napisał(a):Tak, potwierdzam Serwer Skyblock+ opusza wiele osób przez lagi.(29-07-2016, 11:52 PM)_szumielxd_ napisał(a): Ostatnio (wczoraj) o 1 w nocy bylo 5 osob ;pSkoro mam "słaby net" to wyjaśnij mi kolego jak to się dzieje że na skyblock+ dopiero od 4 dni mam lagi (inni gracze również - bo kilkakrotnie się ich pytałem) natomiast na freebuildzie, skyblocku zwykłym, P vs W 2 - najmniejszych? Lagi są: Na kopalni i na wyspach. Proszę administrację o ulepszenie serwera żeby nie miał lagów. Serwer jest dla mnie ważny bo kupiłem tam V.I.P. A nikt prawie już na nim nie gra, nie wspomnę nawet o PvP na SkyBlocku ;-;. Dziękuję. RE: Skyblock+ umiera - polskidajmond - 30-07-2016 t RE: Skyblock+ umiera - Zgłaszacz223 - 20-09-2016 polskidajmond nie nabijaj wątków A co do tych lagów tak wiele ich nie jest -.- Skyblock+ umiera - Nysia ツ - 17-06-2017 Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją skontaktuj się z administracją McSurvi.pl Pozdrawiamy! |