![]() |
BAN+bug - Wersja do druku +- McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8 (http://mcsurvi.pl/forum) +-- Dział: Wysypisko miejsce (http://mcsurvi.pl/forum/forumdisplay.php?fid=54) +--- Dział: KOSZ (http://mcsurvi.pl/forum/forumdisplay.php?fid=55) +--- Wątek: BAN+bug (/showthread.php?tid=7134) Strony:
1
2
|
BAN+bug - enderman22xxxe53 - 23-05-2016 dziendobry to ja ENDER. Pisze dzis ze wzgledu na ban przez nieporozumienie i pomylke ,a raczej posadzenie o cheaty z klasa skorpion na WD 1. Wiec jak troche ludzi wie strzala skorpa sie odbija. Trafilem gracza za sciany i wywalilemw czelusc przez co gracz stwierdzil ze jestem cheaterem i zglosil to do OMEXI. Prosila o podanie skype a ja go ni mialem.Wgl to dla mnie dziwne bo nie chodzilo jak juz o takie normalne cheaty typu zabijanie z 5 kratki itp, tylko o tp do siebie lub rzucanie itow za sciane . Taki cheat nie istnieje ludzie --__-- .Jeszcze bardziej mnie denerwuje fakt mody admy itp nie rozumieja na czym polegaja klasy ,a banuja przez nie. W EFEKCIE BRAKU SKYPE BANIK A TERAZ BUG skorpion musi czekac 4 sekundy zeby atakowac co troche denerwuje bo jego glowna rola byla tp gracza do siebie i wykonczenie, a nie zrzucanie w czelusc co czesto ja, Zuzolka i pare graczy robi+nie dostaja damage od np upadku i nikt inny tez ni moze klepac. RE: BAN+bug - enderman22xxxe53 - 23-05-2016 ZAPOMNIALEM DODAC to normalne ze duch i skorp wywala w czelusc to nie cheat nawet nie bug tylko ciekawostka RE: BAN+bug - enderman22xxxe53 - 23-05-2016 tak tylko co mialbym pokazac ts tez ni mam a takie cheaty nie istnieja RE: BAN+bug - Omexia - 23-05-2016 Nie obchodzi mnie klasa, którą grałeś. Ktoś mi zgłosił, że jest podejrzenie, iż używasz cheatów. Zaprosiłam Cię na skype, ty nie podałeś, nie zrobiłeś nic w kierunku, by się w jakiś sposób obronić, przed oskarżeniem. Nie chciałeś kontaktu = masz coś do ukrycia. Proste. RE: BAN+bug - enderman22xxxe53 - 23-05-2016 (23-05-2016, 04:36 PM)Omexia napisał(a): Nie obchodzi mnie klasa, którą grałeś. bardzo przepraszam ale klasa ma tu kluczowa role i mowie ze nie mam skype ani ts i wgl mu chodzilo ze go tp w czelusc bo sie odbil nether star gdybys wczoraj pod koniec rozmowy czytala wiedziala bys. ![]() RE: BAN+bug - Omexia - 23-05-2016 (23-05-2016, 04:44 PM)enderman22xxxe53 napisał(a):(23-05-2016, 04:36 PM)Omexia napisał(a): Nie obchodzi mnie klasa, którą grałeś. Nie obchodzi mnie klasa, chciałam Cię sprawdzić tak? Pisałam, załóż, a że nie, to nie. Brak współpracy. ![]() RE: BAN+bug - enderman22xxxe53 - 23-05-2016 niech to cos znalazlas na to musze pomyslec... ![]() RE: BAN+bug - enderman22xxxe53 - 23-05-2016 mam 1 zaloze skype i pokarze bo w tedy nie mialem oskarzen o cheaty bo mu chodzilo jak mowilem o to wywalenie w czelusc 2 powiem wszystkie bugi jakie znam np przeladowanie mocy skryta na WD itp jak to cos zmieni RE: BAN+bug - enderman22xxxe53 - 23-05-2016 a z reszta odbanuje sie dlaczego nie cheatowalem kiedy moglem bye BAN+bug - Omexia - 23-05-2016 Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją skontaktuj się z administracją McSurvi.pl Pozdrawiamy! |