![]() |
Taki sb kawał ;* - Wersja do druku +- McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8 (http://mcsurvi.pl/forum) +-- Dział: HydePark (http://mcsurvi.pl/forum/forumdisplay.php?fid=48) +--- Dział: Off-Topic (http://mcsurvi.pl/forum/forumdisplay.php?fid=13) +---- Dział: Archiwum (http://mcsurvi.pl/forum/forumdisplay.php?fid=142) +---- Wątek: Taki sb kawał ;* (/showthread.php?tid=4010) Strony:
1
2
|
Taki sb kawał ;* - wikuska123123 - 16-12-2015 1. Lew z rana postanowił się dowartościować. Złapał więc zająca i pyta: -kto jest królem dżungli. -Ty, Ty jesteś królem dżungli-mówi wystrachany zając. Lew puścił go i złapał zebrę. -Kto jest królem zwierząt. -Ty lwie, ty jesteś królem zwierząt.-Ok.-lew puścił zebrę. Lew dorwał niedźwiedzia i pyta: -Mów, kto jest królem zwierząt. Miś był nie w sosie więc mówi: -No dobra, ty jesteś królem zwierząt. Lew dumny jak paw podchodzi do słonia i pyta: -Ty, słoń, kto jest królem zwierząt. Słoń spojrzał i chwycił lwa trąbą i walnął o skały. Wybił mu zęby i pogruchotał kości. Lew otrząsnął się i mówi: -Kufa, słoń, jak nie wies to się nie denerfuj. 2. Dwóch facetów gra w golfa. Chcą rozegrać szybką partię, ale przed nimi grają dwie, początkujące kobiety, którym bardzo wolno idzie gra. Jeden mówi do drugiego: -Idź do nich i spytaj się czy możemy je wyprzedzić? Drugi podchodzi do połowy i szybko wraca. Drugi pyta: -Co jest? -Słuchaj, ty musisz iść bo jedna z nich to moja żona a druga to moja kochanka, nie mogę się z nimi jednocześnie spotkać! -Ok, jasne, rozumiem. Drugi podchodzi do połowy i też wraca Pierwszy pyta: -No co jest? -Jaki ten świat mały! 3.Dwie kobiety poszły do króla Salomona i przywlekły za sobą młodego człowieka. -Ten młody człowiek zgodził się poślubić moją córkę!-,Powiedziała pierwsza. -Nie! Zgodził się poślubić moją córkę!- Krzyknęła druga. I zaczęły się kłócić aż król Salomon poprosił o cieszę. -Przynieść mi największy miecz-Powiedział- trzeba go przeciąć na dwie części, każda będzie miała po połowie. -Całkiem dobry pomysł- powiedziała pierwsza kobieta. -O, panie, nie przelewaj niewinnej krwi. Niech inna kobieta go poślubi- powiedziała druga kobieta. Mądry król nie wahał się ani chwili i powiedział: -Młodzieniec poślubi córkę pierwszej kobiety-zawyrokował. -Ale ona chciała go przeciąć na dwie części! -wykrzyknął dwór króla. -Właśnie dlatego widać - powiedział król - że to prawdziwa teściowa. 4.Policjant zatrzymuje motocyklistę -No i co? Nie zauważył pan jak przed chwil panu żona z motocykla spadła? -O mój Boże! A ja myślałem że ogłuchłem 5. Jadą dwie blondynki autokarem. Jedna mówi do drugiej: -Patrz jaki piękny las! -Nie widzę, drzewa mi zasłaniają. 6. Maniuś przychodzi do domu i mówi: -mamo, żenię się! -jak ona ma na imię? -Roman -Maniuś, ale Roman to przecież chłopiec! -kufa czy wyście się uwzięli ?! Za tydzień Roman kończy 40 lat a wy w kółko chłopiec i chłopiec... 7.Kochanie! Już wiem jakie będzie moje postanowienie noworoczne! Chcę być szczęśliwym człowiekiem! -to świetny pomysł! -cieszę się że Ci się podoba, twoje spakowane torby stoją przy drzwiach, 8. Idzie garbaty o północy przez cmentarz. Nagle zza grobu wyskakuje upiór i mówi: -dawaj kasę! -nie mam -a co masz? -garba -to dawaj! Garbaty szczęśliwy wrócił do domu i opowiedział o wszystkim kumplowi - kulawemu. Kulawy chciał być znowu zdrowy więc poszedł o północy na cmentarz. Historia się powróżyła. Zza grobu wyskoczył upiór o mówi: -masz garba? -nie -to masz! 9. Mąż z żoną jedzą zupę. Nagle żona oblała się zupą i mówi: -o nie! Teraz wyglądam jak świnia! - no i do tego oblałaś się zupą... 10. W zoo: - tato, czemu ta gorylica tak krzywo na nas patrzy? -uspokój się synku, to dopiero kasa. 11. Ciemna noc. Włamywacz zakradł się do domu. Idzie cicho i nagle się zatrzymuje słysząc głos: - Jezus na ciebie patrzy. Zapada cisza i włamywacz idzie dalej. - Jezus na ciebie patrzy Przestraszony staje i rozgląda się po mieszkaniu. Nagle w rogu pokoju widzi klatkę z papugą. Pyta się jej: -czy to ty mówiłaś : Jezus na ciebie patrzy? - tak Włamywacz oddycha z ulgą i mówi: - jak Ci na imię? -Clarence -Clarence? To głupie imię dla papugi. Jaki idiota cię tak nazwał? -ten sam co nazwał rottweilera Jezus. To tyle jak narazie, myślę że wam się podobało ;D Oceniajcie kawały od 1 do 10. ;D RE: Taki sb kawał ;* - Pexee - 16-12-2015 hahha 1 fajny jest ![]() RE: Taki sb kawał ;* - wikuska123123 - 16-12-2015 Zaraz może jeszcze dodam jakieś ![]() RE: Taki sb kawał ;* - rysabaranska - 16-12-2015 ja mam dobry kawał! Rano po upojnej nocy mąż wstaje i mówi: - do żony ide do sklepu ile kupić bułek na śniadanie? Ona odpowiada: -kup tyle ile razy wczoraj było No to maż idzie do sklepu i - mówi poproszę 5 bułek...a NIE! poproszę 3 bułki, kakao i jednego loda ![]() RE: Taki sb kawał ;* - wikuska123123 - 16-12-2015 Nie kumam Xdd RE: Taki sb kawał ;* - Egzey0 - 16-12-2015 Żart dobry ![]() XDD tego nie czytałem choć preferuje z tej samej tematyki. RE: Taki sb kawał ;* - TheZabojca - 16-12-2015 Dobre. Rozumiem wszystkie, ale najlepszy 1 i 2 xD Te dwa 8/10. Reszta poniżej ![]() RE: Taki sb kawał ;* - wikuska123123 - 16-12-2015 Spróbuje jeszcze kilka dołożyć ;D RE: Taki sb kawał ;* - _Sorcerer__ - 16-12-2015 1-9/10 2-6/10 3-5/10 4-7/10 5-4/10 RE: Taki sb kawał ;* - wikuska123123 - 17-12-2015 Już dodaje kilka nowych kawałów ;D |