![]() |
Propozycja na nowa funkcje - Wersja do druku +- McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8 (http://mcsurvi.pl/forum) +-- Dział: Nasze Serwery (http://mcsurvi.pl/forum/forumdisplay.php?fid=14) +--- Dział: Serwery Creative (http://mcsurvi.pl/forum/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: Propozycja na nowa funkcje (/showthread.php?tid=20069) |
Propozycja na nowa funkcje - King_k_Rool - 23-01-2019 Witam , już chce powiedzieć że to propozycja na Ustawienia działki {coś podobnego co jest na Skyblock} Chodzi mi o to zeby było mozliwe ustawianie działki np: Mozliwosc otwierania drzwi/klapy/furtki bez pomocy dodawania, otwierania skrzyn na działce , mozliwosc uzywania tabliczek , niszczenie/ budowaniu na działce itd... Była by fajna funckja bez dodawania osób np: na zabawy , na fabuły i wiele wiecej. I było by mniejsze zagrożenie zalewaniu i niszczeniu działek. Jak jest mozliwosc siedzenia w Creative to czm nie mogło by sie pojawic lezenie? fajną rzeczą to było w creative bo wiadomo ze łóżka nie działaja wiec to by mogło zastąpić, mogło by ta mozliwość właczać sie na dywanie albo na łóżku. Pozdrawiam RE: Propozycja na nowa funkcje - ZaborQ - 23-01-2019 Co do pierwszej propozycji... od tego jest podzielenie na zaufanych i dodanych, dodani mogą budować tylko wtedy gdy właściciel działki jest online, a zaufani mogą zawsze. Zagrożenie w zalewaniu było by większe jeśli ustawiasz takie coś dla wszystkich ;p Nie jestem pewien czy w aktualnej wersji Creativa, jest w ogóle taka możliwość. Jeśli jest, to czemu nie ;P Propozycja na nowa funkcje - _szumielxd_ - 23-01-2019 Od ponad miesiaca istnieje mozliwosc ustawiania flag na dzialce, w ten sposob mozna zmienic kilka przydatnych ustawien dzialki. Wystarczy przeczytac komunikat na spawnie... RE: Propozycja na nowa funkcje - King_k_Rool - 24-01-2019 Ślepy nie jestem to jest dla Vipów jak zawsze :/ a chodziło mi aby wszyscy mogli po ustawiać np: Możliwosc otwierania drzwi idp. przeczytałem tamto na spawnie dawno temu wiec coś ci nie wyszło ;/ Propozycja na nowa funkcje - _szumielxd_ - 24-01-2019 Toz VIP ma po prostu 4 dodatkowe flagi odblokowane... Wiekszosc flag jest dla wszystkich (oczywiscie sa tez flagi ktorych zmieniac nie mozna ze wzgledu na mozliwe zbyt duze naduzycia) RE: Propozycja na nowa funkcje - King_k_Rool - 25-01-2019 a ok już rozumiem czyli cześć flag jest możliwe dla wszystkich.Ale chociaz dajcie możliwość otwierania drzwi {Ustawienie} bo juz raz tak było ze ktoś zalał zamek i zbudował na nim meski narzad płuciowy {Juz zostało zniszczone} dokładnie to wydarzyło wczoraj. Wiec mysle aby chociaz została taka rzecz dodana albo dodanie komendy Zastepcy właściciela ona by słuzyła do tego aby dodac osoby ktore tez beda blokowali i dodawali ludzi , nwm jak ty ale według mnie nawet dobra by była taka komenda przydała się do budowania np: zabaw, zabaw z zasadami idp. dzieki za przeczytanie Propozycja na nowa funkcje - _szumielxd_ - 25-01-2019 /p set misc-interact true /p set use 0:0 Od poczatku jest do tego dostep RE: Propozycja na nowa funkcje - King_k_Rool - 25-01-2019 a ok dzieki za pomoc i mozna juz zamknac watek Propozycja na nowa funkcje - _szumielxd_ - 25-01-2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją skontaktuj się z administracją McSurvi.pl Pozdrawiamy! |