McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8
[moja odp wedlug mojego posta poprzedniego] - Wersja do druku

+- McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8 (http://mcsurvi.pl/forum)
+-- Dział: Forum Ogólne (http://mcsurvi.pl/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Dział: Problemy (http://mcsurvi.pl/forum/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Wątek: [moja odp wedlug mojego posta poprzedniego] (/showthread.php?tid=19139)

[moja odp wedlug mojego posta poprzedniego] - chlebcioGun2 - 19-06-2018

To jest wszystko do _szumielxd_   Wink
-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
3. O co chodzi z gruntownie zmodernizowany do pvp kits?
{calkowicie zmienic pvp kits?}
2.A co z trybem Pvp teams? czy ma ten tryb sens?wedlug ciebie i Administracji??
3/a.chodzilo mi  ze Vip ma duzo palete wyboru np on jedyny moze miec kilkanascie dzialek a normalni gracze bez vip tylko 1!
mialem pomysl aby to sie zmienilo  czyli za zdobyte pieniadze {survi coins?]moglo by kupywac dzialki a vip by mogl miec za darmo ale limit [6 dzialek tylko]a gracze bez vip mogli by kupywac np 1 za 100 ,250,500,1500...itd5.
5.ok rozumiem ,ja juz powiedzialem o bledzie w Creative Wink
6.wlasciwie o to mi chodzilo  Smile  Cool
7.A kiedy bym mogl oczekiwac nowej edycji Pvp Kits?

dzieki za odpowiedzenie _szumielxd_
zycze ci jutrzejszego dnia za najlepszy  Wink  Big Grin

RE: [moja odp wedlug mojego posta poprzedniego] - _szumielxd_ - 19-06-2018

(19-06-2018, 04:49 PM)chlebcioGun2 napisał(a): 3. O co chodzi z gruntownie zmodernizowany do pvp kits?
{calkowicie zmienic pvp kits?}
Wlasciwie tak

(19-06-2018, 04:49 PM)chlebcioGun2 napisał(a): 2.A co z trybem Pvp teams? czy ma ten tryb sens?wedlug ciebie i Administracji??
Jest to stricte Annihilacja

(19-06-2018, 04:49 PM)chlebcioGun2 napisał(a): 3/a.chodzilo mi  ze Vip ma duzo palete wyboru np on jedyny moze miec kilkanascie dzialek a normalni gracze bez vip tylko 1!
mialem pomysl aby to sie zmienilo  czyli za zdobyte pieniadze {survi coins?]moglo by kupywac dzialki a vip by mogl miec za darmo ale limit [6 dzialek tylko]a gracze bez vip mogli by kupywac np 1 za 100 ,250,500,1500...itd5.
Dzieki VIPom serwer wgl funkcjonuje, wiec zrozumiale jest ze maja latwiej.

(19-06-2018, 04:49 PM)chlebcioGun2 napisał(a): 7.A kiedy bym mogl oczekiwac nowej edycji Pvp Kits?
Zebym ja to wiedzial...

(19-06-2018, 04:49 PM)chlebcioGun2 napisał(a): dzieki za odpowiedzenie _szumielxd_
zycze ci jutrzejszego dnia za najlepszy  Wink  Big Grin
Zbilzaja sie wakacje... wiec czm nie

Na przyszlosc zamiast tworzyc watek skierowany tylko do jednej osoby napisz to do niej w wiadomosci prywatnej

RE: [moja odp wedlug mojego posta poprzedniego] - chlebcioGun2 - 20-06-2018

ok dzieki za odpowiedzi    1.Mam jeszcze  jeden pomysl ale pewnie niewypali->aby dodac do serwera Klany,chodzilo  by ze  jest leader,zastepca.led ,Szeregowy i czlonkowie klanu  {memberza  pieniadze zdobyde  moglo  by ulepszac klany [lv]a wiekszy  lv powóduje wiecej dosw w  minigrach i  innych tryb  i  moglo by ustawiac w lobby  Wojny  klanow  czyli 2 klany ustawiaja sobie kiedy beda walczyc i na jakim trybie beda gracjesli jeden z tych klanow nieodezwie sie  oznacza juz wygrana przeciwnikaPs: juz mowie ze nie znam sie na pluginach.{chce powiedziec ze Klany sa w serwerze Verteza zobacz sobie   jak to wyglada] jeszcze cos jesli  da sie to zrobic to bedzie super! jesli jest trudne zrobienie systemu wojen klanu to nie róbciePewnie temu pomyslowi pojawi sie wiecej graczy   Z  powazaniem ChlebcioGun  Heart Smile

RE: [moja odp wedlug mojego posta poprzedniego] - diaxowy12 - 20-06-2018

Ale po co to komu? Po co mamy to dodawać skoro jest EasyHC które właśnie jest na podobnej zasadzie co napisałeś. Moim zdaniem pomysł kompletnie bezsensu ale zostawiam szumielowi.

[moja odp wedlug mojego posta poprzedniego] - _szumielxd_ - 20-06-2018

Male szanse zeby zostalo to wprowadzone. Jezeli mialoby tak byc, to od dawna byloby to na trybach do tego przystosowanych
@up jemu chodzi bardziej o cos w stylu party. Jednak byloby to rownoznaczne z wprowadzeniem systemu sojuszy na roznych trybach stricte kazdy na kazdego.

RE: [moja odp wedlug mojego posta poprzedniego] - chlebcioGun2 - 20-06-2018

Dokladnie o to chodzilo tylko ze to ma byc Grupka np Klan nazywa sie Mistrzowie jego imicjaly Mist.

Mist.[lv klanu] .{gracz}

na poczatku utworzenia klanow bylo by specialna waluta [nie hajs] 12 500$
miejsca 15/1 a levelujac klan ma sie wiecej  miejsca  i boosta expa na wszystkich trybach
  i mogl byc specialny tryb dla klanow aby  moglo wybrac tryb ktorym klan bedzie walczyl
a  mapa mogla byc na statku [wybor trybow Pvp kits/norm ,Master bulider 5 min , Skyblock, skywars  , snowbattle*
i w tych bitwach moze wziac udzial 2-6 klany  np PVP -2 klany  MAster bulider  1 osoba wybrana przez klan -6
Skyblock-4 klany ,skywars-3 , snowbattle  2

[moja odp wedlug mojego posta poprzedniego] - _szumielxd_ - 20-06-2018

Srednio przemyslany ten pomysl. Za duzo trybow na raz do robienia.

Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją McSurvi.pl
Pozdrawiamy!