![]() |
Rekrut wiem , że jest OFF , ale czekam na rekrutacje ;) - Wersja do druku +- McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8 (http://mcsurvi.pl/forum) +-- Dział: Wysypisko miejsce (http://mcsurvi.pl/forum/forumdisplay.php?fid=54) +--- Dział: KOSZ (http://mcsurvi.pl/forum/forumdisplay.php?fid=55) +--- Wątek: Rekrut wiem , że jest OFF , ale czekam na rekrutacje ;) (/showthread.php?tid=1700) |
Rekrut wiem , że jest OFF , ale czekam na rekrutacje ;) - DravenPL - 15-06-2015 [Prefix] (Jr Mod ) Twój nick MegaHD mam na imie Patryk , ale wołają do mnie Patrycja nie mam pojęcia o co im chodzi ? Gram w kloki 3/2 lata .Gram w klocki bo rodzice mówią , że robie wielkie klocki nie wiem o co nim biega ? Mam 15 lat ![]() ![]() ludzi zna ![]() ![]() chyba umiem raczej tak bo pomagam budować zamek z piasku ![]() - o nazwie WorldEdit , WorldGuard , essentials. Pisać umiem chyba pochodze z Polski jak wy .Mam chęc wielką pomagania graczą mcsurvi ![]() ![]() Pozdrawiam całą administracje servera (mcsurvi.pl) servera 1.8 pozdrawia dziadek Megaśny ![]() RE: Rekrut wiem , że jest OFF , ale czekam na rekrutacje ;) - PoldekDriver - 15-06-2015 xDD Ładne podanie ja jestem na TAK , ale rekrutacja jest OFF RE: Rekrut wiem , że jest OFF , ale czekam na rekrutacje ;) - smt123 - 16-06-2015 Wiem że nie jestem administratorem, ale sie wypowiem Na NIE ponieważ: Podanie napisane dla beki, wątpię żeby przyjęli kogoś kto sobie robi za przeproszeniem "jaja" z rekrutacji. Krótko napisane RE: Rekrut wiem , że jest OFF , ale czekam na rekrutacje ;) - Sopel121 - 17-06-2015 (16-06-2015, 08:40 PM)smt123 napisał(a): Wiem że nie jestem administratorem, ale sie wypowiem Też tak myśle. RE: Rekrut wiem , że jest OFF , ale czekam na rekrutacje ;) - Persew - 17-06-2015 Skoro wiesz, że jest OFF to poco piszesz teraz? Polecałbym napisać w odpowiednim czasie. RE: Rekrut wiem , że jest OFF , ale czekam na rekrutacje ;) - Killereq - 21-06-2015 Jak by? pisze się razem -,- Widać jak umiesz pisać... Poza tym naucz się pisać podania, kogo obchodzi jak ktoś na Ciebie mówi? Bosszz... ;__: RE: Rekrut wiem , że jest OFF , ale czekam na rekrutacje ;) - clonesolider - 06-07-2015 No niezłe xDD Ale to nie zmienia faktu że nie w tym dziale napisałeś i rekru off RE: Rekrut wiem , że jest OFF , ale czekam na rekrutacje ;) - CharmyBee99 - 07-07-2015 Tu jest moja opinia na ten temat. (15-06-2015, 04:04 PM)DravenPL napisał(a): ...ale wołają do mnie Patrycja nie mam pojęcia o co im chodzi ?... Jeden z moich kolegów też tak ma. Prawie każdy mówi na niego Patrycja. Natomiast SzybkiBanan napisze na forum jak będzie rekrutacja. Trzeba czekać, i testować swoją cierpliwość. Do tego (15-06-2015, 04:04 PM)DravenPL napisał(a): ...małpomSłownik chyba potrzebny (bo błąd jest ale na szczęście tylko 1). Podanie jest napisane krótko (i trochę za dużo emotek), więc jak połowa osób które odpowiadały w tym temacie mówię: NIE RE: Rekrut wiem , że jest OFF , ale czekam na rekrutacje ;) - lamaxdgg - 08-07-2015 Na razie rekrutacja OFF. Zamykam... popytam Banana kiedy się pojawi. Rekrut wiem , że jest OFF , ale czekam na rekrutacje ;) - Piotrovsky - 06-06-2016 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |