Zabawa [podanie] - Wersja do druku +- McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8 (http://mcsurvi.pl/forum) +-- Dział: HydePark (http://mcsurvi.pl/forum/forumdisplay.php?fid=48) +--- Dział: Zabawy forumowe (http://mcsurvi.pl/forum/forumdisplay.php?fid=139) +--- Wątek: Zabawa [podanie] (/showthread.php?tid=14865) |
Zabawa [podanie] - crazycrafter - 01-08-2017 Witam. Zabawa polega na tym że każda osoba musi napisać podanie fake . Kod: Twój nick na serwerze: Wiek: Zainteresowania: Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze: Który tryb chciałbyś pilnować/nadzorować? Gdzie chciałbyś otrzymać rangę Helpera? Tryb/Tryby na którym spędzasz najwięcej czasu: RE: Zabawa [podanie] - Nysia ツ - 01-08-2017 Będę pierwsza aż. Twój nick na serwerze: fdfsdfdsfdsfs Wiek: -10 Zainteresowania: Nie posiadam. Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze: 50lat. Który tryb chciałbyś pilnować/nadzorować? Gdzie chciałbyś otrzymać rangę Helpera? Nigdzie Tryb/Tryby na którym spędzasz najwięcej czasu: Logowanie. RE: Zabawa [podanie] - crazycrafter - 01-08-2017 Twój nick na serwerze: KanQrek Wiek: 50 Zainteresowania: Małe dzieci Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze: Pół wieku Który tryb chciałbyś pilnować/nadzorować? Gdzie chciałbyś otrzymać rangę Helpera? W samochodzie Tryb/Tryby na którym spędzasz najwięcej czasu: Piwnica RE: Zabawa [podanie] - Quarantino - 01-08-2017 Twój nick na serwerze: Chodowczyni_kotełków Wiek: 69 znaczy 22* Zainteresowania: zwabianie dzieci do piwnicy PFU znaczy pokazywanie im moich kotełków Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze: Od 13 lat Który tryb chciałbyś pilnować/nadzorować? Gdzie chciałbyś otrzymać rangę Helpera? piwnica i worek momolka Tryb/Tryby na którym spędzasz najwięcej czasu: Piwnica :3 Zabawa [podanie] - szumiel - 01-08-2017 Twój nick na serwerze: Hitler69 Wiek: 128 lat Zainteresowania: Produkuje mydełka firmy FA (From Auschwitz). Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze: Od czasów powstania swastyki. Który tryb chciałbyś pilnować/nadzorować? Oświęcim Gdzie chciałbyś otrzymać rangę Helpera? Mam rangę Hitlerowiec, awans na Helpera mi nie potrzebny. Tryb/Tryby na którym spędzasz najwięcej czasu: Życie RE: Zabawa [podanie] - Anty - 02-08-2017 Twój nick na serwerze: Twoj_Nick Wiek: 6 i pul, iestę jurz ogarnienty jak na sfuj wjek Zainteresowania: lubje zbierac kamyki i kraść piasek z piaskownicy, bo ja zły jestem. Pani w przedszkolu powiedziała nawet ostatnio, ze do kąta mam iść. Taki zły jestem Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze: nawet się nie rwjestrowalem, bo ja kompkomp nie mam Który tryb chciałbyś pilnować/nadzorować? Gdzie chciałbyś otrzymać rangę Helpera? Chciałbym otzrmac ją na trybie lobby i chce vipa i OPA i wszystko bo fejm na dzielni chce miec Tryb/Tryby na którym spędzasz najwięcej czasu: nie mam kkompa i internetu wiec chyba krejarive, aa teraz pisze z laptopa przedszkolanki bo ja zły taki, o! RE: Zabawa [podanie] - crazycrafter - 02-08-2017 Twój nick na serwerze: co to nick? Wiek: 8 Zainteresowania:tatus muwi ze latam samolotem ale ja mu nie wierze Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze: nie znam zadnyh serweruf Który tryb chciałbyś pilnować/nadzorować? Gdzie chciałbyś otrzymać rangę Helpera? co to helper? Tryb/Tryby na którym spędzasz najwięcej czasu: najwiecej casu spedzam w domciu. RE: Zabawa [podanie] - _Maciek_1337_ - 02-08-2017 Twój nick na serwerze: Putin111 Wiek: Chyba -1 Zainteresowania:Lubie w dupe Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze:od Powstania Aushwitzu Który tryb chciałbyś pilnować/nadzorować? Gdzie chciałbyś otrzymać rangę Helpera? w Rosji Tryb/Tryby na którym spędzasz najwięcej czasu: Piaskownica RE: Zabawa [podanie] - raki123 - 02-08-2017 twoj nick na serwer; jesuscziter twoj wiek; 2017 lat zainteresowania; bawienie sie ludziami od kiedy jestes aktywny na naszym serwerze; zanim powstal ktory tryb chcialbys pilnowac gdzie chciialbys otrzymac range helpera?; nie jestem konfidentem nie chcem helpera tryb/tryby na ktorych spedzasz najwiecej czasu; hub 2 RE: Zabawa [podanie] - Zjarany12xD - 02-08-2017 Twój nick na serwerze: allah Wiek: 52 lata, wkrótce 53 Zainteresowania: Kształty kobiece Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze: niech mnie pan nie wypytuje, obcym nie odpowiadam Który tryb chciałbyś pilnować/nadzorować? Gdzie chciałbyś otrzymać rangę Helpera? /hub Tryb/Tryby na którym spędzasz najwięcej czasu: okno minecrafta |