![]() |
Pa. - Wersja do druku +- McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8 (http://mcsurvi.pl/forum) +-- Dział: HydePark (http://mcsurvi.pl/forum/forumdisplay.php?fid=48) +--- Dział: Przedstaw się! (http://mcsurvi.pl/forum/forumdisplay.php?fid=29) +--- Wątek: Pa. (/showthread.php?tid=14166) |
Pa. - Snick - 17-06-2017 Witam, Pewnie się zastanawiacie, co ten tytuł ma oznaczać. Odchodzę. Pamiętam, jak dwa lata temu wbiłem na wasz serwer i kochałem tryb anihilacje. Grałem tam, podkopywałem na mostach graczy i myślałem, że "nexusy" to ci w diamentowych zbrojach :)) Kilka miesięcy później zarejestrowałem się na forum. Niestety za bardzo wczułem się w rolę administratora i się rozpędziłem. Dostałem na forum bana od TiTeczka i założyłem kolejne konto. Zacząłem na nim zgłaszać graczy i nawet napisałem podanie. Zostało one odrzucone. Było mi bardzo przykro, bo byłem pewny siebie :C Grałem jako normalny gracz na anihilacji, zakupiłem wszystkie bronie dostępne na anihilacji, a na chwilę obecną mam wszystkie klasy i bronie. Na tym trybie poznałem naprawdę fajnych graczy, z którymi mam kontakty do dzisiaj. Potem przyszedł czas na Easy HC. Grałem w gildii razem z MixPepe3, 1julia1, Bartek998 przeciwko momolkowi, Frostowi89 i tam paru innym osobą. To były czasy pełne emocji i świetnej zabawy. Potem nasza ekipa się rozpadła i przeszedłem do wrogiej gildii. Stary skład zaczął się odnawiać i jeszcze niedawno była to największa gildia na serwerze. Pragnę dodać, że za czasów, gdy byłem w gildii z Mixem, Julką i Bartkiem lepsza była wroga gildia, jednak jak pisałem, z czasem to się zmieniło. Przyszedł grudzień 2016. Napisałem podanie i z niecierpliwością czekałem na wyniki. Udało się :)) Po miesiącach starań nareszcie. Moje szczęście nie znało granic. Przyłożyłem się do opieki nad serwerem i moim celem był awans na moderatora. Jako pierwsi dostali awans momolek i ZaboreQ, potem xTaju i do dzisiaj zostałem na randzę Jr.Mod. Banowałem, z nadzieją, że kiedyś to będę ja- jednak nigdy ten czas nie nadszedł i się poddałem. Na serwer wchodziłem coraz rzadziej. Nie miałem nadziei jak wcześniej. Jak wszyscy wiedzą, ranga moderator wymaga wytrwałości i cierpliwości. Mi jej zabrakło i jest jak jest :(( Mam nadzieję, że naszym Helperom się kiedyś uda :)) Mimo iż dużo graczy nie przepadało za mną (szczególnie na Easy HC) nie poddawałem się. Dzięki komu? Dzięki Nali. Kiedy mnie mobilizowałaś i mówiłaś, abym się nie przejmował. Podobnie jak xLuga, która już nie jest niestety w administracji. Chuckowi z którym się przyjaźniłem, ale kontakty się urwały :(( Dziękuję także niejakiej Nystce, która mnie często denerwowała. Moja przyjaciółka za czasów, gdy byłem graczem :)) I jeszcze xTaju który doprowadzał mnie czasem do stresu, ale ogólnie go lubię ^^ Nie mogłem zapomnieć o Helperach, którzy się naprawdę starają *.* Dziękuje wszystkim graczom serwera, bo to wy budujecie serwer. Szczególnie obu szumielom, którzy mnie przygarneli, podczas gdy dwie największe gildie na serwerze walczyli z moją małą gildijką. Czym on był by bez was? Nie istniałby :(( Tak czy inaczej dzięki za wszystko. RE: Pa. - crazycrafter - 17-06-2017 Niestety cie nie znam ale będzie mi smutno :c RE: Pa. - tygrysek208 - 17-06-2017 Mało się znaliśmy, ale zapamiętam Cię dobrze ;D Żegnaj. RE: Pa. - Chuck - 17-06-2017 To ty dałeś mi najwiecej reputacji. Dziekuje :* Ale o mnie chyba też nie zapomnisz, dalej będę cię prześladować... RE: Pa. - _szumielxd_ - 17-06-2017 Jej ktos w koncu o mnie pamietal^^ Dziena ze tak latales na anni zawsze jak ci pisalem. Pamietam jak pirwszy raz na hc wbilem za czasow anfy... I mi oszusta z cala gildia zrobiles ;-; Ale w koncu bilans byl taki ze momol i frost wbili i all oszusty sypnely :x Po pol roku bylismy razem w 3 osobowej gildi i polowa serwa nas szukala :3 Wiekszosc punktow gildi mielismy dzieki tobie ;-; A tak z ciekawosci... Gdzie ty teraz grales? Tyle razy szukalem i jakos znalezc ni moglem... każdy diax dla mnie to jeden kotek mniej na ziemi. ratuj kotki! RE: Pa. - Quarantino - 17-06-2017 Oj snick jednak to zrobiłeś ... Szkoda że jakoś mało się znaliśmy,jednak zapamiętam cię bardzo dobrze. Dawałeś mi repki za nic ![]() Szkoda że kolejna osoba odchodzi z administracji... Fajną ekipe tworzymy. Ale cóż na każdego przyjdzie czas,powodzenia w życiu. :* ![]() RE: Pa. - Snick - 17-06-2017 @szumiel Nie grałem ostatnio, dlatego mnie nie widziałeś. Jedyne tryby na których grałem to Easy HC i Anihilacja. RE: Pa. - Nysia ツ - 17-06-2017 Będę Cię wspominać bardzo dobrzee. Te czasy przed wstąpieniem do Administracji były najlepsze. Te rozmowy na skype. <3 Sama zauważyłam, że dużo osób odchodzi, oraz odejdzie. RE: Pa. - Snick - 17-06-2017 @up A pamiętasz jak zapomniałem wyłączyć mikrofonu i słyszałaś moją rozmowę z mamą? xD Jakiś rok temu ^^ RE: Pa. - Kuba. - 17-06-2017 Snick, Snick, Snick było miło z Tobą współpracować, lecz zawsze nadejdzie koniec naszej drogi. Żegnaj, odwiedź nas czasami. Kuba. |