![]() |
[ZABAWA] Co się zmieniło? - Wersja do druku +- McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8 (http://mcsurvi.pl/forum) +-- Dział: HydePark (http://mcsurvi.pl/forum/forumdisplay.php?fid=48) +--- Dział: Zabawy forumowe (http://mcsurvi.pl/forum/forumdisplay.php?fid=139) +--- Wątek: [ZABAWA] Co się zmieniło? (/showthread.php?tid=11814) |
[ZABAWA] Co się zmieniło? - Snick - 16-02-2017 Cześć, To znowu ja ze swoją nową zabawą, jak widzicie w tytule. Polega ona na porównaniu zmian, które zaszły w ciągu roku. Więc ja zaczynam. 2016. 1. Serwer na którym graliśmy a) Inny serwer b) Serwer, który już upadł. b) mcsurvi.pl 2. Tryb, na którym graliśmy. 3. Ekipa a) Nicki :> b) Nie miałem :V 4. Ranga na ulubionym trybie a) Gracz b) V.I.P c) Jr.Mod d) Moderator 5. Ulubiony blok. (Wiem, że to dziwne, ale jestem tego ciekawy) :> 6. Ktokolwiek, który towarzyszył mi na serwerze. (Taki minecraftowy przyjaciel) a) Nick b) Nie miałem :C I tak samo robicie, jak jest w 2017. Ja zacznę ^^ 2016. 1. mcsurvi.pl 2. Anihilacja. Po części Easy HC. 3. Bartek998, 1julia1, MixPepe3, _Angela_0, Wegar. Ekipa z Izi HC. Rywalizowaliśmy wtedy z gildią Frost89. Pamiętam te czasy ![]() 4. V.I.P 5. Diamenty ;-; 6. Nystka ^^ 2017. 1. mcsurvi.pl 2. Easy HC 3. szumielxd_, szumielxd_ (Teraz rywalizacja z moją starą gildią, która o wiele się powiększyła) 4. Jr.Mod. 5. Złoto. 6. szumielxd [ZABAWA] Co się zmieniło? - Ciesteg - 16-02-2017 Od 2016 się nic nie zmieniło :V 1.McSurvi.pl i inne 2.WD, Easy HC 3.Brak 4.Gracz 5.TNT! Aż mi łezka się zakręciła w oku gdy przypomniała mi się gildia GIVE i mur z TNT który zrobiłem ^^ (izi hc) 6. Mhmmm... fryta RE: [ZABAWA] Co się zmieniło? - momolek - 17-02-2017 2016. 1. Nie będę podawał ip innych, najwięcej i tak na mcsurvi gram. 2. Tryby? WD, Easy hc (z przerwami ale grałem). 3. FrOsT89, Lentylki, Ges, TreborniK, Noobkoluss, _Angela_0,22hamham,nalagx35 rysmat xLuga,patate, ZXLegend i trochę szumiele. W 2 edycji, czyli na początku roku był jeszcze MinecraftBartez i ThePad. 4. Gracz... 5. Dirt no a jak. 6. ges [*] 2017. 1. To samo co w 2016. 2. WD, Easy hc, Freebuild, Survival, oba pvp ![]() 3. FrOsT89, LenTylki, _Angela_0, xLuga, rysmat,nalagx35, ZXLegend doszli: Nystka, MikiMc4PL, Kamek12, xFrozenQ 4. Pomocnik, coś w stylu vipa. 5. Dirt. 6. Mam dwóch: LenTylki, 22hamham. Znajomość od prawie 2 lat się opłaciła ![]() RE: [ZABAWA] Co się zmieniło? - Chuck - 17-02-2017 Trochę się zdziwiłem , bo nie jestem twoim przyjacielem Snick w 2017. Szkoda tylko , że jest nim wróg o podobnym nicku , czyli Chuck_Norris. Ps. Z tego co wiem mam nick Chuck_Noris :c A więc tak: 2015/16 1) serwer który upadł i mcsurvi 2) Sky Wars Classic i Levels PvP 3) Ekipa? Jako tako polegalem przeważnie na sobie , więc nie zajmowałem się szukaniem minecraftowego przyjaciela , czy jak to nazwałeś. W 2015 , dwa lata temu ekipe tworzyłem wraz z ilons_123 , która obecnie już nie gra. 4) Rok temu jeszcze gracz , który wszystkich irytował. Zabijanie z elfów i innych klas z punktów , których było dość sporo , bo ok. 8-9 tysięcy. 5) Ulubiony blok? Chyba dźwignia , która lubiłem się bawić w te i wewte. 6) Nie miałem minecraftowych przyjaciół , przez co byłem samolubny , egoistyczny , itd. 2017 1) McSurvi i MineFox 2) Sky Wars Classic , Noob 3) Ekipa? Czasami wbijam na team speak , ale nie mam z nikim bliższych kontaktów. Nie chcę ich zbytnio także zawiązywać. Związane było to z częstymi przeprowadzkami z jednego miasto do drugiego , itd. Więc można powiedzieć , że takownej nie mam. 4) Obecnie Moderator 5) Nadal dźwignia. 6) Jest garstka osób , którzy się do mnie "przyznają" i odzywają. Przyjaciela nie mam , bynajmniej w Minecraft. Nie chcę się poznawać za stałe. Taką "trauma" z dzieciństwa. Zaprzyjaźniam się z kimś , jesteśmy bratnimi duszami , po czym się przeprowadzam w drugą część Polski. RE: [ZABAWA] Co się zmieniło? - xLuga - 19-02-2017 2016 1.McSurvi i pewien serwer PvP. 2.Anihilacjia, Easy HC, FreeBuild. 3.Najbardziej to trzymałam się z Nalą (nalagx35), z Nystką, gesem, xDaariax i Frost89. Pod koniec roku (3-4 miesiące przed końcem roku) z _Angela_0 i JuQi (_Słodka_Julka_) (Z czego Julkę znam od czasów kiedy na TS była jeszcze DJ). 4.Gracz, od czerwca Jr. Mod, a pod koniec roku Moderator. 5.Blok złota (na koxy xD). 6.To nim jest Nala, gdzie nie poszła jedna z nas było widać też drugą (chyba, że nie było jednej z nas na serwerze). 2017 1.McSurvi. 2.Anihilacjia. 3.Nala, JuQi, _Angela_0. 4.Moderator. 5.Nadal blok złota. xd 6.Nala, _Angela_0 i JuQi. RE: [ZABAWA] Co się zmieniło? - O_0 - 22-02-2017 Tak, ja też się tu wypowiem: 2016. 1. McSurvi.pl (od końca 2014r) 2. Creative, głównie 1, 3 3. Nie będę wszystkich wymieniał, trzymałem się z liczną garstką osób. 4. Gracz, gracz przez wszystkie edycje. I już tak zostało. 5. Nie mam swojego ulubionego bloku. Ale jeśli już mam się wypowiedzieć, to niech będzie to blok, z którego budowałem najczęściej swoje działki - blok wełny (kolor dowolny) 6. Nikt, komu mógłbym zaufać. 2017. 1. Reklama.~Edit by Luga 2. -- 3. -- 4. Teraz na serwerze jestem nikim. A szczególnie po tym, jak zostałem przez niektórych tutaj potraktowany. 5. Szara Wełna 6. -- RE: [ZABAWA] Co się zmieniło? - 1julia1 - 23-02-2017 2016 1. McSurvi.pl 2. Anihilacja oraz trochę EasyHc 3. Snick, _Angela_0, MixPepe3, Oneill, Wegar, Bartek998 4. Gracz 5. Diament 6. Przez cały czas to Bartek998 a od połowy sierpnia MixPepe3 2017 1. McSurvi.pl 2. Pvp Classic, Survival, EasyHc 3. Dość spora ekipa MixPepe3, Bartek998, LOLYOU, MinecraftBartez, ZaboreQ, xDjep, tygrysek208, Stak3rR, MiszczU 4. Jr.Mod 5. TNT *-* 6. Bartek998, MixPepe3 RE: [ZABAWA] Co się zmieniło? - _szumielxd_ - 24-02-2017 To moze ja nabije posta... 2016: 1. Survi i inny cuś 2. Annihilacja, pvp kits i pozniej easy hc 3. ciezko stwierdzić na poczatku to raczej moj brat. Jakos po wakacjach na hc ekipe znalazlem, bodajze lenjo, gęś, momol, frost, szynka i anga (hehe pamietam te karniaki w pokoju...) a! I wolf ;-; 4. Gracz -,- 5. Ciasto 6. Mhm... brat? Tzn. Bot 2017: 1. Survi (do drugiego serwa hasla zapomnialem ;p) 2. Annihilacja, easy hc, pifipi, i cr 3. Snik, brat, lordzio lopikujj, zupeczka, shania, momol, frozen i ten tego no szynka. 4. Zgadnij 5. Rozowy barwnik 6. Chyba moj bot i snik :3 (moj obronca) wyskrobane z mojej marchewki, za pomocą painta ^,^ RE: [ZABAWA] Co się zmieniło? - Szelkowsky - 24-02-2017 Siemka! ;D 2016: 1.McSurvi,MineSerwer 2.EasyHc,Skywars 3.ElChomiko,Barek147,Endziooo,Zarost 4.Gracz :/ 5.Stone (nie wiem czemu ![]() 6.Endzio :v 2017: 1.McSurvi 2.EasyHc,skywars,creative ^^ 3.Mafelex,Endziooo i kubbas007 4.Gracz :^ 5.Nadal Stone ;D 6. Endzio RE: [ZABAWA] Co się zmieniło? - Dawi1203 - 25-02-2017 Hej :3 2016. 1. Serwer na którym graliśmy mcsurvi.pl i taki drugi 2. Tryb, na którym graliśmy. Annichilacja 3. Ekipa Nie miałem :V 4. Ranga na ulubionym trybie Gracz 5. Ulubiony blok. Dirt 6. Ktokolwiek, który towarzyszył mi na serwerze. BuniaX 2017. 1. Serwer na którym graliśmy mcsurvi.pl i taki drugi 2. Tryb, na którym graliśmy. Annichilacja i Creative 3. Ekipa nie mam 4. Ranga na ulubionym trybie Gracz 5. Ulubiony blok. stone 6. Ktokolwiek, który towarzyszył mi na serwerze. Nie mam |