![]() |
Ban za loganie - Wersja do druku +- McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8 (http://mcsurvi.pl/forum) +-- Dział: Wysypisko miejsce (http://mcsurvi.pl/forum/forumdisplay.php?fid=54) +--- Dział: KOSZ (http://mcsurvi.pl/forum/forumdisplay.php?fid=55) +---- Dział: Anihilacja (http://mcsurvi.pl/forum/forumdisplay.php?fid=116) +---- Wątek: Ban za loganie (/showthread.php?tid=11354) Strony:
1
2
|
Ban za loganie - Ciesteg - 21-01-2017 Witam Na WD 1 są tacy gracze (chodzi głównie o endermanxxxe53 ;- ![]() Proszę o banowanie osób za loganie (nie ważne czy pod nexem czy nie). Najlepiej żeby to nie był ban na jakieś 10 minut ale wiele dłuższy gdyż: -ciężko udowodnić administracji że dany gracz loga -to jest bardzo irytujące i gorsze niż cheaterzy -gdy gracz dostanie krótkiego bana to i tak pewnie zdąży jeszcze pograć w tej grze w której przyczynił się do niszczenia nexa/wygranej swojej drużyny. Co za tym idzie zdobędzie za to $ RE: Ban za loganie - Nalagx35 - 22-01-2017 Ale oczywiście, za loganie są bany. Jest anty logout ale niektórzy i tak logają czyt. endermanxxxe53 i on już nie pierwszego bana za to oberwał. Ban za loganie - Ciesteg - 22-01-2017 Ale proszę o jakieś dłuższe bany albo jeśli sytuacja logania u jednego gracza powtarza się cały czas to dać mu na dzień. RE: Ban za loganie - XxSpeedManxX - 29-01-2017 Nie wiem. Moim zdaniem najpierw lepiej się zająć cheaterami :ppp. Ale jest jeden pomysł ! Można zrobić tak, żeby podczas nieobecności na serwerze nie była ładowana umiejętność. BUM ! ![]() RE: Ban za loganie - bartixraft112 - 29-01-2017 (22-01-2017, 10:35 AM)Nalagx35 napisał(a): Ale oczywiście, za loganie są bany. Jest anty logout ale niektórzy i tak logają czyt. endermanxxxe53 i on już nie pierwszego bana za to oberwał. Czyli jak gracz lognie po czasie logout to ma bana a jak ma crasha mc to ban bez sensu. A gracz się nie klepał to też nie może lognąć ja kiedys dedlem z diax setem bo mialem z/w i nie logalem i jak wbilem znow to dedlem a bylem zakopany z 20 kratek pod ziemia i jak napisalem lol to administracja powiedziala ze mozna logac (29-01-2017, 05:07 PM)XxSpeedManxX napisał(a): Nie wiem. Moim zdaniem najpierw lepiej się zająć cheaterami :ppp. Ale jest jeden pomysł ! Można zrobić tak, żeby podczas nieobecności na serwerze nie była ładowana umiejętność. BUM ! Na wd2 jest tak ze jak logniesz idziesz na spawn mozna?:??? mozna Ban za loganie - Ciesteg - 29-01-2017 Chodzi o loganie przed graczem albo w czyimś spawnie (blisko nexa). W innym wypadku bana nie powinno być. RE: Ban za loganie - _szumielxd_ - 29-01-2017 Ja proponuję żeby sroskie się nie ładowały podczas gdy się lognie. Np niektore fk jak spadną za mapę to na przemian logaja i używają vortexa. A niektórzy po zloganiu podczas ucieczki czekają aż im się róg załaduje. A inni np. Logają ze skryto i zlotym kilofem... nawet jr. Mod bartek tak robi. Lub niektórzy jeszcze logają ze skorpem na brzegu mapy i zrzucają żelaznych... A co do cofania na spawn po lognieciu to nie najlepzy pomysł, bo podczas ucieczki wystarczy lognąć i już się jest w bezpiecznej bazie. wyskrobane z mojej marchewki, za pomocą painta ^,^ RE: Ban za loganie - Inkacz - 31-01-2017 (29-01-2017, 07:12 PM)_szumielxd_ napisał(a): Ja proponuję żeby sroskie się nie ładowały podczas gdy się lognie. Np niektore fk jak spadną za mapę to na przemian logaja i używają vortexa. A niektórzy po zloganiu podczas ucieczki czekają aż im się róg załaduje. A inni np. Logają ze skryto i zlotym kilofem... nawet jr. Mod bartek tak robi. Lub niektórzy jeszcze logają ze skorpem na brzegu mapy i zrzucają żelaznych... wy tez nie jesteście swieci,tez uzywacie vortexa tez zrzucacie za mape,szumielxd jak ostatnio go w sciane zrzucilem logal i uzywal vortexa i sam jestes fk ![]() RE: Ban za loganie - _szumielxd_ - 31-01-2017 1. Wow! używamy vortexa! MAGIA... 2. Czy coś masz do zrzucania za mapę? 3. Jakoś specjalnie nie przejmuję zachowanie brata, nie siedzę wiecznie nad nim i gadam żeby czegoś nie robił. Fanatykiem nie jestem. 4. Polecam zapoznać się ze skrótem fk (to znaczy "free kill" jakbyś nie wiedział). I ten fk klepie cię ciągle kamiennym mieczem jak masz sroskie <3 Z resztą jak można freekilla o czity oskarżać? Z tego co wiem to ty miałeś makro ;p Ps. Nwm jak to w twoich stronach ale u mnie nie mówi się "zrzucić w ścianę", zrzucić to można za mapę. W ścianę można kogoś wbić albo ew. wrzucić. A co do wątku to mógłby jakiś admin się wypowiedzieć... wyskrobane z mojej marchewki, za pomocą painta ^,^ RE: Ban za loganie - _szumielxd_ - 01-03-2017 Na uj odkop? Skoro all logaja to czm my nie mielismy? Jakos od konca stycznia wgl nie logamy chyba ze przed mulciakiem z czitami. Za to tobie dosc czesto zdarza sie logac podczas ucieczki lub jak spadasz za mape... wyskrobane z mojej marchewki, za pomocą painta ^,^ |