![]() |
30 Faktów o Mnie :) - Wersja do druku +- McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8 (http://mcsurvi.pl/forum) +-- Dział: HydePark (http://mcsurvi.pl/forum/forumdisplay.php?fid=48) +--- Dział: Przedstaw się! (http://mcsurvi.pl/forum/forumdisplay.php?fid=29) +--- Wątek: 30 Faktów o Mnie :) (/showthread.php?tid=10932) |
30 Faktów o Mnie :) - _Slodka_Julka_ - 31-12-2016 Witam w tym wątku napisze 30 faktów o mnie bo połowa tego forum mnie nie zna ![]() 1. Nazywam się Julia 2. Mam 13 lat ![]() 3. Mam starszą siostre Karoline (mówie na nią Kaja) 4. Interesuje się plastyką, muzyką oraz jazdą na Fishce 5. Mam pieska o imieniu Łes ![]() 6. Łes ma 2 lata, urodziny obchodzi 5 grudnia ![]() 7. Potrafie długo być pod wodą 8. Mój ulubiony przedmiot szkolny to W-f oraz Muzyka 9. Mój Tata pracuje w Norwegi 10. Moja siostra ma 19 lat ![]() 11. Lubie pisać emotki typu: :3 , :*, :>, :f, :x 12. Moje przyjaciółki: Luga, Nala, Nysia, Truskawka124125, Mimka98, SnapchatJula 13. Ostatnio zarejestrowałam się na forum 14. Obchodze urodziny 5 lipca 15. Jestem dobra w PVP 16. Gram na wszystkich serwerach Banana 17. Moim marzeniem jest żebym spotkała się z przyjaciółkami 18. Nie jestem dobra z ortografii 19. Byłam kiedyś na konkursie Pięknego Pisania 20. Nie nawidze Matematyki 21. Mój ulubiony film to ,,Legion Samobójców" 22. Nie lubie szybko jeść 23. Nie lubie jeść owoców i warzyw ;/ Mam tak od urodzenia 24. Nie znosze przecinków 25. Moją pierwszą jedynke dostałam na matematyce ;-; 26. Uwielbiam grać w Siatkówkę i w Piłkę ręczną 27. Lubie pisać z dużej litery 28. Moją ulubioną piosenką jest Hallelujah w Polskiej wersji 29. Lubie jeść Karkówkę 30. Lubie grać w League of Legends i w Minecraft ![]() RE: 30 Faktów o Mnie :) - bartixraft112 - 31-12-2016 O 23 zgadza sie jak ze mna ale ja nie lubię tego i mięsa 30 Faktów o Mnie :) - Ciesteg - 31-12-2016 U mnie zgadza się 15 xD RE: 30 Faktów o Mnie :) - O_0 - 31-12-2016 No to fajnie, można by nawet dać to jako zabawę ![]() O to ja może też się przedstawię!: 1. Mam na imię Kacper; 2. Mam 13 lat (również); 3. Też mam siostrę ale młodszą - słodziak z niej xd <3; 4. Też lubię plastykę :_: - podbijałem sobie zawsze tym przedmiotem średnią na koniec roku; 5. Ah, ja także mam psa! Jest to rasa Cocker spaniel; 6. Ma na imię Lilu, obchodzi urodziny w czerwcu i zesikuje się ze szczęścia na każde moje przyjście xd; 7. Lubię pływać!; 8. Moim ulubionym przedmiotem była Plastyka, teraz zaś polubiłem Fizykę ;_; 9. Mój tata pracuje w Belgii, jako kulturysta i trener personalny; 10. Moja sis ma 5 lat..; 11. Tez lubie emotki, ale bardziej typu " ![]() 12. Też mam przyjaciół, tylko że realnych; 13. Ja się zarejestrowałem na forum jakieś.. 8 miesięcy temu?; 14. Ja mam urodziny w sierpniu, a dokładniej to dwudziestego czwartego; 15. Też lubię PvP, a jeszcze bardziej jak uciekam; 16. Ja niestety gram tylko na mcsurvi, bo na resztę nie mogę się zalogować; 17. Też mam marzenia, ale inne (między innymi skoczyć ze spadochronem) xd 18. Z moją ortografią nie jest jeszcze nagorzej.. 19. Też uczestniczę w konkursach (głównie plastycznych i matematycznych) 20. cocococo, matematyka nie jest aż taka zła ;c 21. Moim ulubionym filmem jest ekranizacja ,,Igrzyska Śmierci" 22. Także nie lubię szybko jeść, a przechodząc do jedzenia to zaliczam się do smakoszy i francuskich piesków (xd); 23. Warzywa są w miarę dobre, choć w większości za nimi nie przepadam. Owoce są pyszne *,*; 24. Jeśli chodzi o te robale, to też ich nie lubię..; 25. Nie pamiętam swojej pierwszej jedynki l:c 26. Nie lubię siatkówki; 27. Też to lubie!; 28. Moją ulubioną piosenką jest utwór 'Radioactive' w wykonaniu Lindsey Stirling i Pentanonix (cover); 29. Ja przepadam za owocami morza :3 30. Lubię grać w minecrafta, a w LoL'a nawet nie grałem.. |