Wyborowa administracja - Wersja do druku +- McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8 (http://mcsurvi.pl/forum) +-- Dział: Wysypisko miejsce (http://mcsurvi.pl/forum/forumdisplay.php?fid=54) +--- Dział: KOSZ (http://mcsurvi.pl/forum/forumdisplay.php?fid=55) +--- Wątek: Wyborowa administracja (/showthread.php?tid=10912) Strony:
1
2
|
Wyborowa administracja - MisiekO - 30-12-2016 Bez urazy, ale zajmujecie się tylko banowaniem na 1h, a nie potraficie ogarnąć tylu killaur, speedhacków i wszystkich innych cheaterów którzy siedzą na pvp... skandal. No ale cóż, tak to jest, serwer świetny a administracja... brak słów. Pozdrawiam PS. Nie dotyczy to Szybkiego Banana, i to nie dlatego że jest właścicielem, jak by większość czytelników mogła przypuszczać. Po prostu znam go trochę i wiem że jest normalny i ogarnięty. Pozdrawiam go z tego miejsca. RE: Wyborowa administracja - Zupeczka - 30-12-2016 Jeżeli mogę to tez się wypowiem. Czasami moim skromnym zdaniem admini nie dają dobrego przykładu graczom. Ostatnio gdy grałam na anihilacja ( nawet dzisiaj ) , pewien gracz , a w sumie dwóch graczy miało cheaty . Kilka osób prosiło jr moda o sprawdzenie ich . Mod odpisał tylko "Pff" , a podkreślam , nie jedna tylko kilka osób prosiło o to by go sprawdzić. RE: Wyborowa administracja - xLuga - 30-12-2016 @up Mod, czy Jr. Mod? Mamy jednego Jr., który nie ma permisji do banowania. Rekrutacja jest otwarta, przybędzie Jr. Modów, będzie więcej banów za cheaty. RE: Wyborowa administracja - Zupeczka - 30-12-2016 xLuga , jr.mod , Poprostu potem napisałam mod żeby się nie powtarzać ;v RE: Wyborowa administracja - xLuga - 30-12-2016 No to poprosiliście Jr. Moda, który nie może banować. RE: Wyborowa administracja - Chuck - 30-12-2016 Nie mogę banować , to nie moja wina. : RE: Wyborowa administracja - MisiekO - 31-12-2016 (30-12-2016, 04:12 PM)Zupeczka napisał(a): Jeżeli mogę to tez się wypowiem. Czasami moim skromnym zdaniem admini nie dają dobrego przykładu graczom. Ostatnio gdy grałam na anihilacja ( nawet dzisiaj ) , pewien gracz , a w sumie dwóch graczy miało cheaty . Kilka osób prosiło jr moda o sprawdzenie ich . Mod odpisał tylko "Pff" , a podkreślam , nie jedna tylko kilka osób prosiło o to by go sprawdzić. Wbij sobie na pvp i spróbuj pograć. Krótko mówiąc życzę powodzenia. Same killaury, speedhacki i antyknocki. Gram codziennie na GTA i prawie codziennie wykrywam kolejne antyknocki (dostał z psg i się nie ruszył, a powinno go wywalić na 5 kratek). RE: Wyborowa administracja - Nieustraszony - 31-12-2016 Na classicu 75% serwa to aury ;-; zróbcie cos z tym bo wali wam sie serwer Na kitsie też troche ich jest.... Najwięcej na serwerach PVP Jak tak dalej pójdzie, gracze zrezygnują z serwera na rzecz cheaterów, a serwer już caly po tonie w haxach. Wiem, wiem, "Jest rekrutacja więc jr.modów przyjdzie i będzie wiecej banów za cheaty" jak była rekrutacja Maj - Czerwiec to też tak mówiliście a teraz co?... RE: Wyborowa administracja - Zupeczka - 31-12-2016 MisiekO, grałam tam wiele razy ale teraz nie gram między innymi dlatego, ze jest tam dużo cheaterow i zdaje sobie z tego sprawę. Na GTA szczerze dawno nie grałam i nie wiem jak tam jest , ale ja wypowiadałam się na temat anihilacji, gdzie pełno jest osób ze speedmine. RE: Wyborowa administracja - Piotrovsky - 03-01-2017 Kolejny płacz, jakby cokolwiek miało to coś zmienić. Widzisz cheatera a nie ma kogoś z administracji - nie problem zgłosić skargę. |