![]() |
Rekrutacja Helper - MCSURVI.PL - GRUDZIEŃ 2017 - Wersja do druku +- McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8 (http://mcsurvi.pl/forum) +-- Dział: Forum Ogólne (http://mcsurvi.pl/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Ogłoszenia (http://mcsurvi.pl/forum/forumdisplay.php?fid=3) +--- Wątek: Rekrutacja Helper - MCSURVI.PL - GRUDZIEŃ 2017 (/showthread.php?tid=16858) |
RE: Rekrutacja Helper - MCSURVI.PL - GRUDZIEŃ 2017 - __Lokumi__ - 15-12-2017 Kod: __Lokumi__ 12 Minecraft ;D grałem tu przez 2 lata i jeszcze mi się nie znudziło ![]() Bardzo chciałbym pilnować tryb creative ponieważ dużo osób potrzevuje tam porad i duzo osób flooduje przeklina spamuje itp ![]() Najwięcej czasu spędzam na trybie bedwars i sky wars i creative ![]() W dni tygodnia od mnie więcej 14:00-20:00 ale może być tak ze będę od 17:00-20:00, a w weekendy będę albo od 8:00-20:00 [z przerwami] albo od 17:00-20:00 ![]() ![]() Co pamiętam to zgłosiłem dużo osób ![]() Moglibyście mnie wybrać, ponieważ jestem szczery, dokładny, dobry w matematyce itp. [chociaż nie wiem czy to przydatne], Mam dobrą pamięć, znam eis na grze ![]() ![]() ![]() I jeszcze dodam parę słów od siebie ![]() Nigdy jeszcze nie zdobyłem takiej rangi na serwerze i jeśli ja zdobędę bardzo się uciesze ![]() ![]() RE: Rekrutacja Helper - MCSURVI.PL - GRUDZIEŃ 2017 - raymen29076 - 16-12-2017 -raymen29076 -12lat jestem aktywną osobą i lubię grać w minecraft -ponad rok - jail - jail - mogę spędzić około 2 godziny -zgłaszam cziterów i lubie ten serwer - jestem aktywny i znam dużo komend na temat helpera a nawet admina RE: Rekrutacja Helper - MCSURVI.PL - GRUDZIEŃ 2017 - matrix9039 - 16-12-2017 Twój nick na serwerze: matrix9039 Wiek: 18 lat Zainteresowania: gry komputerowe, sport (siatkówka) słuchanie muzyki i pomaganie innym Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze: 2/3 lata Który tryb chciałbyś pilnować/nadzorować? Gdzie chciałbyś otrzymać rangę Helpera? FreeBuild Tryb/Tryby na którym spędzasz najwięcej czasu: FreeBuild Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze: od 3 do 5h Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności McSurvi.pl? Pomagam innym nowym graczom Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko? Myślę, że mój wiek już świadczy o pewnej dojrzałości i chce pomagać innym. Nie toleruje wulgaryzmów, a z tego co widzę to w ostatnim czasie znowu jest nagła fala społeczeństwa minecraftowego które klnie i nie widzi w tym żadnego problemu. Nawet jak nie zostanę wybrany to i tak mam zamiar pomagać. Pozdrawiam RE: Rekrutacja Helper - MCSURVI.PL - GRUDZIEŃ 2017 - pieselkowa - 16-12-2017 Twój nick na serwerze: pieselkowa Wiek: 17lat Zainteresowania: muzyka, motocross, ogólnie gry, adrenalina oraz piłka nożna Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze: ok. roku Który tryb chciałbyś pilnować/nadzorować? Gdzie chciałbyś otrzymać rangę Helpera? freebuild Tryb/Tryby na którym spędzasz najwięcej czasu: freebuild Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze: ok.4-8h niekiedy dłużej Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności McSurvi.pl? cały czas upominam graczy na czacie itd aby nie przeklinali ![]() Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko? znam podstawowe komendy, na jednym serwie byłam helperem, pomagam, jestem aktywna na czacie, niekiedy dam jakieś itemki początkującym graczom jako taki "bonus". ![]() RE: Rekrutacja Helper - MCSURVI.PL - GRUDZIEŃ 2017 - Lenaa_05 - 17-12-2017 1.Twój nick na serwerze: Lenaa_05 2.Wiek: 12 (Wiem) 3.Zainteresowania: Moimi dotychczas zainteresowaniami jest granie w piłkę nożną oraz w siatkówkę o i nie zapomnijmy o ćwiczeniach gimnastycznych. ![]() 4.Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze: Zaczęłam tutaj grać od 2016 roku, nawet mam konto na forum od 2016 roku. 5.Który tryb chciałbyś pilnować/nadzorować? Gdzie chciałbyś otrzymać rangę Helpera?: Tak jakbym miała wybrać jeden tryb to z tych wszystkich wspaniałych innych bym wybrała Creative albo Wojownicy vs Potwory I/II. 6.Tryb/Tryby na którym spędzasz najwięcej czasu: Zrobiłam sobie przerwę i nie było mnie na serwerze ok. 6 mies. ale się postaram być częściej, a dawniej to grałam wyłącznie na trybie Wojownicy vs Potwory I oraz II (bardziej na II). 7.Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze: Mogłabym spędzać tak jak kiedyś po 4/5 godzin dziennie oraz z góry przepraszam jeśli czasami nie wbije na serwer. 8.Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności McSurvi.pl?: Tak, kiedy grałam te 5/6 miesięcy temu na W vs P II mówiłam graczom np. ,,Caps off" albo ,,nie obrażaj innych" i tym podobne. 9.Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko?: Jestem osobą miłą i sympatyczną, która szybko poznaje nowe znajomości. Dlatego ja, gdyż przed tą przerwą zawsze gdy wracałam ze szkoły ino włączałam minecrafta i wpisywałam adres serwera ,,mcsurvi.pl". Marzę o tym by zostać tutaj helperką, to dla mnie ogromny zaszczyt być pierwszy raz na jakimś serwerze docenianą przez innych graczy. Nigdy nie miałam styczności z tak wielkim wyróżnieniem. Znam dużo komend dla helpera, każdego gracza bym osądzała sprawiedliwie oraz szanuję każdego na serwerze. Ogółem dziękuję za przeczytanie. ![]() RE: Rekrutacja Helper - MCSURVI.PL - GRUDZIEŃ 2017 - SandBoxTM - 19-12-2017 (02-12-2017, 10:59 AM)Nalagx35 Twój nick na serwerze:SandBoxTM napisał(a): Wiek:13 RE: Rekrutacja Helper - MCSURVI.PL - GRUDZIEŃ 2017 - Venoom01 - 19-12-2017 (02-12-2017, 10:59 AM)Nalagx35 napisał(a): Rekrutacja na Rangę Helper Mcsurvi.PL 2017 - Złóż swoje podanie ! Twój nick na serwerze: -Venoom01 Wiek: - 18 Moje Zainteresowania: - Piłka nożna, wędkarstwo, muzyka. Od kiedy jesteś aktywny na serwerze?: - Kiedyś coś tam grałem ale teraz zacząłem grać od nowa. Który tryb chciałbyś pilnować/nadzorować?: - Chciał bym pilnować tryb EASY JAIL. Tryb/Tryby na których spędasz najwięcej czasu?: - Sporo czasu spędzam na serwerze EASY JAIL Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze?: - Różnie ale myślę że wieczorami średnio ok. 5h będę w stanie spędzić na serwerze Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności McSurvi.pl?: - Oczywiście że tak, między innymi zakupiłem konto VIP na serwerze EASY JAIL Dlaczego właśnie ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko?: - Mój wiek coś świadczy o dojrzałości jestem bardzo spokojną i miła osobą. Nie przeszkadza mi to jeśli ktoś mnie poprawia, ponieważ każdy uczy się na własnych błędach. Na serwerze jestem bardzo lubianą osobą,ponieważ uwielbiam pomagać graczom na niskim sektorze ![]() Z wyrazami szacunku dla całej administracji Michał Sieńkowski RE: Rekrutacja Helper - MCSURVI.PL - GRUDZIEŃ 2017 - wiktorelex - 20-12-2017 Twój nick na serwerze: creepek Wiek: 12 lat Zainteresowania: Programowanie w javie, i c# oraz granie w Minecraft'a Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze: od około 3 lat Który tryb chciałbyś pilnować/nadzorować? Gdzie chciałbyś otrzymać rangę Helpera? hmm, raczej FreeBuild Tryb/Tryby na którym spędzasz najwięcej czasu: tutaj też FreeBuild ![]() Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze: około 4 godziny, róznie jest bo jest szkoła itp ale tak jak napisałem około 4 godziny Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności McSurvi.pl? Tak, zgłaszałem cheaterów i graczy, którzy łamali regulamin Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko? Ponieważ jestem osobą spokojną, ogarniętą, umiem sobie poradzić w trudnych sytuacjach, znam dużo komend administracyjnych, na jednym serwerze byłem Technikiem, właściciel był ze mnie zadowolony ![]() RE: Rekrutacja Helper - MCSURVI.PL - GRUDZIEŃ 2017 - __SZAMAN__ - 20-12-2017 Pisze drugie podanie ponieważ pierwsze podanie było nierozważne i pisane na szybko dlatego postanowiłem napisać drugie. Twój nick na serwerze: __SZAMAN__ Wiek:15 lat Zainteresowania: Sport, Gry komputerowe i programowanie Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze: Gram na McS od wersji 1.5.2 nie jestem pewien kiedy to było. Który tryb chciałbyś pilnować/nadzorować? Gdzie chciałbyś otrzymać rangę Helpera? Rangę chciał bym otrzymać na classic pvp, kit pvp, Anihilacjia i Sky wars classic. Tryb/Tryby na którym spędzasz najwięcej czasu: najwięcej czasu spędzam na classic pvp jest to mój ulubiony tryb. Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze: Czas który mogę dziennie poświęcać na helperzenie to ok 4 h w weekendy ok 8 h Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności McSurvi.pl? Zgłaszam do administracji graczy używających niedozwolonych programów[chitów itp.], podsuwam pomysły na ulepszanie servera i zgłaszam bugi map. Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko? Uważam że umiem skutecznie pomagać innym, znam większość podstawowych komend Helpera i umiem wręcz doskonale sprawdzać czy gracz nie posiada żadnych niedozwolonych na serverze programów. RE: Rekrutacja Helper - MCSURVI.PL - GRUDZIEŃ 2017 - Bartek998 - 20-12-2017 Twój nick na serwerze: Bartek998 Wiek: W Lutym 14 Lat Zainteresowania: W tym momencie interesuje sie Sportami Zimowymi, Informatyka i różne inne rzeczy które nie moge sobie przypomnieć ![]() Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze: Około 4 Lata. Który tryb chciałbyś pilnować/nadzorować? Gdzie chciałbyś otrzymać rangę Helpera? Anihilacja, Freebuild i może Jail. Tryb/Tryby na którym spędzasz najwięcej czasu: Freebuild, PvP Kits, PvP Classic, Anihilacja. Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze: Około 2 Godzin. Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności McSurvi.pl? Tak. Byłem już tutaj Junior Moderatorem ale odszedłem bo nie mogłem poświęcić serwerowi wystarczająco dużo czasu. Teraz niemam żadnego problemu z czasem jak narazie i moge zadbać o serwer. Kupilem pare rzeczy na trybie Annihilacja/Wojownicy Dusz (Dokładnie 4: Łuk Zagłady, Vortex, Boski Róg i Miecz Dusz). Pomagałem Administracji i Zgłaszałem Cheaterow na Teamspeaku. Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko? Myśle ze jestem odpowiedzialną osobą i jestem bardzo konsekwętny. Potrafie rozpoznać niedozwolone modyfikacje. Myśle że w porównaniu od ostatniego roku jestem bardziej ogarniety. Lubie pomagać innym ponieważ to sprawia mi dużo przyjemnośći. Mam sporo kontaktow z administracją i szybko mogę zgłośić jak ktos łamie regulamin. Znam podstawowe komendy Helpera. Mam TeamSpeaka3 i Skype więc mogę się skontaktować z administracją lub graczami jak mają jakiś problem. Pozdrawiam i życze wszystkim powodzenia w tej rekrutacji ![]() ~Bartek ![]() |