Rekrutacja Helper - MCSURVI.PL - SIERPIEŃ 2017 - Wersja do druku +- McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8 (http://mcsurvi.pl/forum) +-- Dział: Forum Ogólne (http://mcsurvi.pl/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Ogłoszenia (http://mcsurvi.pl/forum/forumdisplay.php?fid=3) +--- Wątek: Rekrutacja Helper - MCSURVI.PL - SIERPIEŃ 2017 (/showthread.php?tid=14871) |
RE: Rekrutacja Helper - MCSURVI.PL - SIERPIEŃ 2017 - Nils1711 - 04-08-2017 Rekrutacja na Helpera Twój nick na serwerze: Moj nick w grze to, Nasheq. Wiek: Moj Wiek to, 15-scie wiosel. Zainteresowania: Moje zainteresowania, to przewaznie gry typu: RPG i Sandbox, ale jak chodzi o tryb to strzelanki. Interesuje mnie takze Pilka Nozna w ktorej jestem dobry i interesuja mnie rozne ciekawe rzeczy, komendy do minecrafta i co one robia. Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze: Jestem aktywny na tym serwerze ok. 2 lata. Który tryb chciałbyś pilnować/nadzorować? Gdzie chciałbyś otrzymać rangę Helpera? Chcialbym zostac Helperem na trybie GTA, poniewaz jest tam malo administracji ktora gra i chcialbym wpomoc ten tryb, dla lepsza serwera. Tryb/Tryby na którym spędzasz najwięcej czasu: Tryb na ktorym spedzam najwiecej czasu to GTA, poniewaz jest on pomyslowym i jedynym w takim rodzaju trybem tego serwera. Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze: Dziennie moge na waszym serwerze spedzic 3/5 godzin. Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności McSurvi.pl? Tak, Robilem. Wysylalem na ts'ie i skype administracji ss jak osoby przezywaja lub przeklinaja, takze pomagalem osobom ktore nie wiedzialy, o roznych rzeczach i pomagalem osobom w odnalezienu roznych miejsc na trybie GTA. Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko Helpera? Powinniscie mnie wybrac na Helpera poniewaz, posiadam ogromne doswiadczenie dotyczace gry minecraft oraz pelnienia roznych funkcji na serwerach GTA dzieki temu, jestem osoba ktora moze sie dobrze spisac na kazdym polu dzialania jakie bedzie do wykonania pomocy graczowi w wytłumaczeniu jak zrobic jakas rzecz. RE: Rekrutacja Helper - MCSURVI.PL - SIERPIEŃ 2017 - _Patrycja_PL - 04-08-2017 (01-08-2017, 02:43 PM)Nalagx35 napisał(a): Twój nick na serwerze: _Patrycja_PL RE: Rekrutacja Helper - MCSURVI.PL - SIERPIEŃ 2017 - Bluestar33 - 05-08-2017 Twój nick na serwerze: Bluestar33 Wiek: 12lat (13 rocznikowo) Zainteresowania: INFORMATYKA SPORT Od kiedy jestes aktywny na naszym serwerze: grałem tez na starym komputerze teraz mam nowy zliczajac te wszystkie około rok Który tryb chciałbyś pilnować/nadzorować? Gdzie chciałbyś otrzymać rangę Helpera?: Skyblock Tryb/Tryby na którym spędzasz najwięcej czasu:Skyblock Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze: to zalezy moge nawet spedzac 10 do 12 godzin albo wiecej Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności McSurvi.pl?:tak na starym komputerze mialem konto i starałem sie zgłaszac nie przestrzegających regulaminu. Konto na ktore jakims cudem nie moge się zalogować!!... Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko?: chciałbym pozbywac sie cheaterów z serwera mcsurvi <3 żeby wszystkim grało sie przyjemnie!!! Chcę pomagać nowym. , i starym graczą tego serwera by i oni polubili serwer mcsurvi. Lubie żartować sobie i pisać z graczami I jest to mój ULUBIONY serwer Minecraft!!! (O 6 rano muszę kończyc ponieważ musze jechac do szpitala (Do siostrzyczki (((( ......) ALE o 9:00 wracam i cały dzień będę online. I umiem wykryć nawet prawie nie wykrywalne cheaty nie możliwe żeby ktoś sie przedna ukrył!!! I chciałbym dodać że mam jeszcze 2 konta na to ip ponieważ mój brat i kuzyn graja na mojim koputerze w weekendy nie miałem kiedy tego zgłosić wiec robie to teraz. Ale Bluestar33 to moje konto POZDRAWIAM CAŁĄ ADMINISTRACJE !! I GRACZY KTÓRZY TO PRZECZYTALI RE: Rekrutacja Helper - MCSURVI.PL - SIERPIEŃ 2017 - Kamcia808 - 05-08-2017 Twój nick na serwerze: Kamcia808 Wiek: 13 lat Zainteresowania: Lubię grać w piłkę nożną, uwielbiam grę w siatkówkę oraz grać w Minecrafta Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze: od 2 lat Który tryb chciałbyś pilnować/nadzorować? Gdzie chciałbyś otrzymać rangę Helpera?: WaterBlock Tryby na którym spędzasz najwięcej czasu: WaterBlock Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze: Nie mam ograniczeń czasowych Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności McSurvi.pl?: Staram się zgłaszać osoby łamiące regulamin serwera do administracji Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko?: Gram na tym serwerze dość długo i znam większość komend, staram się pomagać graczom gdy potrzebują pomocy, staram się poświęcać jak najwięcej czasu na grę. RE: Rekrutacja Helper - MCSURVI.PL - SIERPIEŃ 2017 - Bialy__PL - 05-08-2017 Nick: FLIPAGRAM Wiek: 13 Zainteresowania: informatyka Od kiedy gram na mcsurvi: Na tym nicku niewiem a na Bialy__PL cos kolo 1/2 lata Tryb który chciałabym nadzorować: PvpClassic ale moge pilnować obojętnie jakiego Najwięcej czasu spędzam na: PvpClassic/WaterBlock Ile czasu gram: od 8:00 czasami do 22:00 albo później to też zależy czy są wakacje czy weekendy czy pon-piątek Co zrobiłem dla społeczności mcsurvi: Zgłaszałem ludzi i to bardzo dużo którzy łamią regulamin lub mają czity xD Dlaczego właśnie ja: -Staram się być miły -Nie przeklinam -Jestem lubiany przez większość ludzi na trybie PVPClassic -wiem jak sie sprawdza ŻYCZĘ WSZYSTKIM POWODZENIA W REKRUTACJI MAM NADZIEJE ŻE BARDZO DOBRZE I ROZSĄDNIE WYBIERZECIE OSOBE KTÓRA NA TO ZASŁUGUJE/Ą Pozdrawiam MATEUSZ RE: Rekrutacja Helper - MCSURVI.PL - SIERPIEŃ 2017 - llaajjeerr - 05-08-2017 Twój nick na serwerze: lajerrr Wiek: 12 lat Zainteresowania: gry komputerowe , Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze: około 2 lata Który tryb chciałbyś pilnować/nadzorować? Gdzie chciałbyś otrzymać rangę Helpera? wojownicy vs potwory 2 Tryb/Tryby na którym spędzasz najwięcej czasu: wojwonicy vs potwory 2 Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze: około 1 albo 2h w soboty nawet 3 Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności McSurvi.pl? pozwałem 1 czy 2 osoby za przeklinanie Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko? nie ma żadnych administratorów na tym trybie i ktos musi go pilnować a ja tam często jestem RE: Rekrutacja Helper - MCSURVI.PL - SIERPIEŃ 2017 - LIPA77 - 05-08-2017 Mój nick : LIPA77 Wiek : 14 Zainteresowania : granie w gry takie jak minecraft, piłka nożna Od kiedy jestem aktywny na serwerze : 4 lat Który tryb chciałbyś pilnować/nadzorować : sky-wars Tryb/tryby na którym spędzasz najwięcej czasu : sky-wars Ile dziennie możesz spędzać czasu na serwerze : 7-10 Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności Mc.Survi.pl : Upominałem gdy ktoś używał wulgaryzmów i zgłaszałem do admina który był na serwerze cheaterów Dlaczego powinniśmy właśnie ciebie wybrać na to stanowisko? : Jestem osobą miłą, szanuje administracje i graczy, spędzam dużo czasu na serwerze i potrafię rozróżnić osoby które używają modyfikacji RE: Rekrutacja Helper - MCSURVI.PL - SIERPIEŃ 2017 - XBarteoX - 05-08-2017 Twój nick na serwerze: XBarteoX Wiek: 13 Zainteresowania: Programowanie komputerowe Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze:Od poprzedniej edycji, jednak zacząłem na poważniej interesować się programowaniem i kodowaniem, przez co straciłem czas na granie w Minecraft'a. Ale gram znowu od miesiąca. Który tryb chciałbyś pilnować/nadzorować? Gdzie chciałbyś otrzymać rangę Helpera? Tryb FreBuild Tryb/Tryby na którym spędzasz najwięcej czasu:Zwłaszcza FreeBuild Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerzeodczas trwania wakacji, spędzam na serwerze ok. 10h. Od 12:30 do 2:00 Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności McSurvi.pl? Zgłaszałem ludzi, którzy nie przestrzegali regulaminu. np przeklinali na chacie. Pomagałem nowym, ale też stałym graczom FreeBuild. Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko? Jestem pracowity, co mogą potwierdzić moi znajomi. Sumiennie wykonuje daną mi pracę. Jestem miły i nie przeklinam. Zawsze chętnie służę pomocą graczom McSurvi, głównie na FreeBuild. Chętnie pomagałbym administracji w rozwoju serwera, aby stawał się on coraz to bardziej popularny, żeby każdy gracz wiedział,że jest taki serwer, na który może wpaść i wszyscy ciepło go przyjmą. Do tego dużo gram na FreeBuildzie. W wakacje 10 h (wyzej napisane: od 12:30 do 2:00). Podczas trwania roku szkolnego ok. 3,5 h dziennie. Pozdrawiam, i życzę powodzenia reszcie starających się o to stanowisko XBarteoX RE: Rekrutacja Helper - MCSURVI.PL - SIERPIEŃ 2017 - TheDaio - 06-08-2017 [b]Twój nick na serwerze: TheDaio [b]Wiek: 13 [b]Zainteresowania: Sport . Informatyka [b]Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze: Od Roku [b]Który tryb chciałbyś pilnować/nadzorować? Gdzie chciałbyś otrzymać rangę Helpera? WaterBlock [b]Tryb/Tryby na którym spędzasz najwięcej czasu: Waterblock [b]Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze: 1h-2h [b]Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności McSurvi.pl? Próbowalem [b]Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko? jestem Odpowiedzialny jedno stronny , jestem chętny do pomocy , wiem kiedy ktoś ma cheaty RE: Rekrutacja Helper - MCSURVI.PL - SIERPIEŃ 2017 - Tygryska18 - 06-08-2017 Twój nick na serwerze: _Tygryska18_ Wiek: 12,5 Zainteresowania: Muzyka,Minecraft Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze: 2 lata Który tryb chciałbyś pilnować/nadzorować? Gdzie chciałbyś otrzymać rangę Helpera?: Anihilacja,Creative,SkyBlock.Pvp z Kitami Tryb/Tryby na którym spędzasz najwięcej czasu:Anihilacja Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze:5-7 godzin Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności McSurvi.pl? Zgłaszałam ludzi którzy nie przestrzegali regulaminu Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko?: Mam dużo czasu który przeznaczam na granie na Anihilacji i zawsze chętnie pomagam w jakichkolwiek trudnościach umiem sprawdzać graczy, i bardzo lubię też pomagać właśnie graczom po przez banowanie cheterów żeby gra była dla nich o wiele lepsza.Szanuje też administrację serwera i stosuje się do regulaminu. Dziękuje za przeczytanie mojego podania Pozdrawiam Administrację Mcsurvi |