![]() |
[Zabawa] Zniszczyć komuś marzenie. - Wersja do druku +- McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8 (http://mcsurvi.pl/forum) +-- Dział: HydePark (http://mcsurvi.pl/forum/forumdisplay.php?fid=48) +--- Dział: Zabawy forumowe (http://mcsurvi.pl/forum/forumdisplay.php?fid=139) +--- Wątek: [Zabawa] Zniszczyć komuś marzenie. (/showthread.php?tid=2104) |
Zniszczyć komuś marzenie. - xLuga - 05-06-2016 Przyjęli za dużo osób, a ciebie nie zdążyli [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY] Chcę, żeby Dariuff pokazała się światu [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY] np. w zabawie "Wstaw swoje selfie" [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY] Wyrysowane z mojej szynki krakowskiej przy użyciu mojej Hime hime :3 RE: Zniszczyć komuś marzenie. - _szumielxd_ - 05-06-2016 Też chce :c Ale tera powiem prawdę: daryja nie da tu zdjęcia :c #ukrytaprawda #post #hasztag #@ciasteg #@up #ja #daryja #selfie #swiat #luka #cos #TypowyShrek #bogaty #@ #malpa #fiefiurga #rudoscnieradosc #koniec #ktos #wszyscy #dolar #$.$ ##.# #*.* #mhm #... #telefon #tojestjuzkoniec #badzdelikatny #ukrytaprawda #post #hasztag #@ciasteg #@up #ja #daryja #selfie #swiat #luka #cos #TypowyShrek #bogaty #@ #malpa #fiefiurga #rudoscnieradosc #koniec #ktos #wszyscy #dolar #$.$ ##.# #*.* #mhm #... #telefon #tojestjuzkoniec #badzdelikatny #ukrytaprawda #post #hasztag #@ciasteg #@up #ja #daryja #selfie #swiat #luka #cos #TypowyShrek #bogaty #@ #malpa #fiefiurga #rudoscnieradosc #koniec #ktos #wszyscy #dolar #$.$ ##.# #*.* #mhm #... #telefon #tojestjuzkoniec #badzdelikatny #ukrytaprawda #post #hasztag #@ciasteg #@up #ja #daryja #selfie #swiat #luka #cos #TypowyShrek #bogaty #@ #malpa #fiefiurga #rudoscnieradosc #koniec #ktos #wszyscy #dolar #$.$ ##.# #*.* #mhm #... #telefon #tojestjuzkoniec #badzdelikatny #ukrytaprawda #post #hasztag #@ciasteg #@up #ja #daryja #selfie #swiat #luka #cos #TypowyShrek #bogaty #@ #malpa #fiefiurga #rudoscnieradosc #koniec #ktos #wszyscy #dolar #$.$ ##.# #*.* #mhm #... #telefon #tojestjuzkoniec #badzdelikatny Przepraszam jak kogoś pominąłem A i ja chce więcej hasztagóf wyskrobane z mojej marchewki z wymiennymi wkładami <(*) RE: Zniszczyć komuś marzenie. - xLuga - 06-06-2016 Yyy.. Chyba tag xD Szumiel?? Xd Wyrysowane z mojej szynki krakowskiej przy użyciu mojej Hime hime :3 RE: Zniszczyć komuś marzenie. - _szumielxd_ - 06-06-2016 Nie ta gra ;p To ja ci zniszcze marzenia i powiem ze nie będzie "Szumiel?? Xd" wyskrobane z mojej marchewki z wymiennymi wkładami <(*) RE: Zniszczyć komuś marzenie. - xLuga - 06-06-2016 A twe marzenie?! Xd Wyrysowane z mojej szynki krakowskiej przy użyciu mojej Hime hime :3 RE: Zniszczyć komuś marzenie. - _szumielxd_ - 06-06-2016 To żeby więcej hasztagóf było na świecie^^ wyskrobane z mojej marchewki z wymiennymi wkładami <(*) RE: Zniszczyć komuś marzenie. - xLuga - 06-06-2016 Nie ma, stały się zniesławione! Chcę już wyjść ze sklepu! ;_; Wyrysowane z mojej szynki krakowskiej przy użyciu mojej Hime hime :3 RE: Zniszczyć komuś marzenie. - _szumielxd_ - 06-06-2016 Pewnie już z niego wyszłaś, Więc już nie wyjdziesz^^ wyskrobane z mojej marchewki z wymiennymi wkładami <(*) RE: Zniszczyć komuś marzenie. - xLuga - 06-06-2016 Znowu! A marzenie?! [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY] Wyrysowane z mojej szynki krakowskiej przy użyciu mojej Hime hime :3 RE: Zniszczyć komuś marzenie. - _szumielxd_ - 07-06-2016 Chce żeby żaby dokończ zdanie wyskrobane z mojej marchewki z wymiennymi wkładami <(*) |