Zabawa [podanie] - Wersja do druku +- McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8 (http://mcsurvi.pl/forum) +-- Dział: HydePark (http://mcsurvi.pl/forum/forumdisplay.php?fid=48) +--- Dział: Zabawy forumowe (http://mcsurvi.pl/forum/forumdisplay.php?fid=139) +--- Wątek: Zabawa [podanie] (/showthread.php?tid=14865) |
RE: Zabawa [podanie] - DylanPL - 02-08-2017 Twój nick: Dupadzielnicy Wiek: 1500100900 Zainteresowania: Kiepscy Od kiedy jesteś aktywny na serwerze?: Kiedy Adam i Ewa Który tryb chiałbyś Pilnować/Nadzorować? Gdzie chciałbyś otrzymać rangę Helper: na końcu świata Tryb,Tryby na którym spędzasz najwięcej czasu: Koniec świata RE: Zabawa [podanie] - __Hamburger__ - 02-08-2017 Twój nick na serwerze: _Hamburger_ Wiek: 20 Zainteresowania: piłka nożna Od kiedy jestes aktywny na naszym serverze: ponad 3 lata Który trub chciałbyś pilnować nadzorować? Gdzie chciałbyś otrzymać rangę Helpera? /freebuild Tryb Tryby na którym spędzasz najwięcej czasu: freebuild RE: Zabawa [podanie] - Urghaes - 02-08-2017 Twój Nick na serwerze: MariuszHydraulik Zainteresowania: Kobiety, Alkohol, skręcanie rur. Który tryb chciałbyś pilnować/nadzorować?: GTA SanDomierz Gdzie chciałbyś otrzymać rangę Helpera?: Na serwerze. Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze: Od jutra Tryb/tryby na którym spędzasz najwięcej czasu: Outlast RE: Zabawa [podanie] - _Maciek_1337_ - 03-08-2017 Twój nick na serwerze: Mojżesz Wiek: 1337 Zainteresowania: Jezus Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze: Od Góry Synaj Który tryb chciałbyś pilnować/nadzorować? Gdzie chciałbyś otrzymać rangę Helpera?: Góra Synaj Tryb/Tryby na którym spędzasz najwięcej czasu: Polityka RE: Zabawa [podanie] - __Hamburger__ - 03-08-2017 Twój nick na serwerze: dupawolowa Wiek:81 Zainteresowania: zdupping Od kiedy jestes aktywny na naszym serwerze: od 72 lat Który tryb chciałbyś pilnować nadzorować? Gdzie chciałbyś otrzymać range Helpera? fb Tryb Tryby na których spędzasz najwięcej czasu: coca cola RE: Zabawa [podanie] - NielekPL - 03-08-2017 Twój nick na serwerze:janaprawdeniemamczitufdajopa Wiek: 124152195819582167147812768124782175982157218937127512 Zainteresowania: ja Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze: od nigdy Który tryb chciałbyś pilnować/nadzorować? Gdzie chciałbyś otrzymać rangę Helpera? KFC Tryb/Tryby na którym spędzasz najwięcej czasu: KurczakMajonezPingPong! RE: Zabawa [podanie] - Skillpvp123 - 06-08-2017 Troszku se przerobie. Twój nick na serwerze: Muhammed Wiek: 29 Zainteresowania: Podkładanie bomb we Francji, wysadzanie ludzi Od kiedy jesteś aktywny na naszym świecie: Od urodzenia Który kraj chciałbyś pilnować/nadzorować? Gdzie chciałbyś otrzymać plantować paki? : W Polsce Tryb/Tryby na którym spędzasz najwięcej czasu: Pustynia RE: Zabawa [podanie] - Egzey0 - 07-08-2017 Twój nick na serwerze: Nie wbijałem tam, więc nie mam xD Wiek: 10 lat Zainteresowania: Cheatowanie i granie w LoL-a Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze: Od początku Który tryb chciałbyś pilnować/nadzorować? Gdzie chciałbyś otrzymać rangę Helpera? Nigdzie kek xD Tryb/Tryby na którym spędzasz najwięcej czasu: Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka RE: Zabawa [podanie] - _Maciek_1337_ - 07-09-2017 Twój nick na serwerze: o co chodzi? Wiek: co to wiek? Zainteresowania:dziewczyny, Tomek i przyjaciele Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze: Który tryb chciałbyś pilnować/nadzorować? Gdzie chciałbyś otrzymać rangę Helpera? szkołe Tryb/Tryby na którym spędzasz najwięcej czasu: 25/24h RE: Zabawa [podanie] - Bartezik - 07-09-2017 Twój nick na serwerze: Sam nie wiem. Wiek: -69 lat Zainteresowania: Yyyyyyyy. Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze: Od jutra Który tryb chciałbyś pilnować/nadzorować? Gdzie chciałbyś otrzymać rangę Helpera? : Logowanie Tryb/Tryby na którym spędzasz najwięcej czasu: Z 3 sekundy. |