[FAKTY] 10 Faktów o mnie ~ TiTeczek - Wersja do druku +- McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8 (http://mcsurvi.pl/forum) +-- Dział: HydePark (http://mcsurvi.pl/forum/forumdisplay.php?fid=48) +--- Dział: Off-Topic (http://mcsurvi.pl/forum/forumdisplay.php?fid=13) +---- Dział: Archiwum (http://mcsurvi.pl/forum/forumdisplay.php?fid=142) +---- Wątek: [FAKTY] 10 Faktów o mnie ~ TiTeczek (/showthread.php?tid=5789) Strony:
1
2
|
[FAKTY] 10 Faktów o mnie ~ TiTeczek - Egzey0 - 10-03-2016 10 Faktów o mnie, zróbcie to samo jak chcecie, tylko podpiszcie się inaczej 1.Mam na imię Krystian 2.Jestem na serwerze 3 lata (inne konta: titeczek123, magickill) 3.W moderacji przebywam od lipca 2015 4.Gram nie tylko w Minecraft | LeagueOfLegends, Tom Clancy 5.Jestem niecierpliwy (nie okazuje tego zbytnio, ale jeżeli coś mi napiszesz na TS i pójdziesz zw bez powiadomienia, zirytuje się) 6.Jestem wybuchowy (nigdy podczas prywatnych rozmów), jeżeli zginę w LoLu lub w minecraft stracę itemy zacznę ciut wyklinać tego kto mnie zabił i lekko ucierpią uszy 7.Większość postów napisałem z telefonu 8.Czytam książki (tak.. Czytam) zwykle przygodowe, ostatnio: Czarny Piątek (od Roberta Muchmore'a) 9.Nienawidzę kiedy ktoś mój nick czyta: Titaczek, Tit---- (nie może dalej doczytać). Nie potrafisz to mów titek. PS: To skrót od Krystian 10.Grałem na hardcorach 2 lata, wtedy znalazłem się w ok. 7-8 dużych gildiach (120 osób w gildii ZGON <3) RE: [FAKTY] 10 Faktów o mnie ~ TiTeczek - TajemniczySteve - 10-03-2016 Też napiszę 10 faktów o mnie 1. Mam na imię Cezary 2. Jestem na serwerze około pół roku 3. Gram w Minecraft oraz Counter Strike 4. Zależy mi na Helperze, odkąd się tutaj zarejestrowałem 5. Jestem impulsywnym człowiekiem (ale nie aż tak) 6. Lubię zawierać nowe przyjaźnie "bez pasztetu" 7. W przyszłości chciałbym zostać DJ'em. 8. Lubię gadać na TS, Skype 9. Najbardziej lubię tryb: Creative 10. To już chyba każdy wie, że jestem.... To chyba tyle xD RE: [FAKTY] 10 Faktów o mnie ~ TiTeczek - Sznajper202 - 10-03-2016 1.Mam na imię Kuba 2.Mam 15 lat i pochodzę z Podlasia 3.W majnkrafty gram od 11 roku życia, początki były na Singlu 4.Uprawiam Sport od 9 roku życia, konkretnie Judo. (Wygrywam z Ruskimi i Niemcami Gorzej z Brazylią ale daje rade ) 5.Słucham Rapu i Metalu. Moimi ulubionymi zespołami są: Z rapu: 3W, Pokahontaz i Wysokilot. Z metalu: Metallica i Iron Maiden. 6.Lubię rozmawiać na TS, nawet jeśli nie jestem jakimś pomocnikiem to chodzę na kanał pomocy i próbuję pomóc 7.Od nie dawna zacząłem wypowiadać się na Serwerowych Forach. 8.Dziś (2016-03-10) Siedziałem w szkole od 8 do 16:45... 9.Mój nick wziął się z gry na Facebook ( kiedyś tam grałem całkiem fajna ) Gra była podobna do cs ale w stylu mc Na początku grałem jako anonimowy gracz, ale z czasem musiałem wymyślić nick żeby móc rozmawiać z innymi graczami. Zawsze grałem snajperką, a moja siostra mała mówiła "Sznajperka", dlatego w moim nicku jest "Sznajper". Liczby 202 są przypadkowe Nie ma jakiegoś konkretnego powodu czemu je napisałem xD 10.Szybko poznaje nowych znajomych, Lubię mieć więcej friendów Pozdrawiam Sznajper.
RE: [FAKTY] 10 Faktów o mnie ~ TiTeczek - szumielxd - 10-03-2016 Steve 10. ...lizać stopy? Xd wyskrobane z mojej marchewki z wymiennymi wkładami <(*) RE: [FAKTY] 10 Faktów o mnie ~ TiTeczek - Nysia ツ - 10-03-2016 Dwie osoby napisały to ja nie? :> 1.No to, to dużo osób zna, mam na imię Weronika :> 2.Na serwerze gram od około roku :> 3.Należę do osób typu nieśmiałości :> 4.Jestem człowiekiem chamskim i niemiłym :> 5.Nosze okulary :> 6.Kocham śpiewać dla siebie :> 7.Posiadam bardzo dużo znajomych :> 8.Mam niską samoocenę :< 9.Mam dziwny głos :> 10.Ciągle na TS jestem zmuszana do powiedzenia czegoś xd RE: [FAKTY] 10 Faktów o mnie ~ TiTeczek - patriko20x20 - 10-03-2016 1. Mam na imię Patryk 2. Gram na serwie od powstania go 3. Gram w takie gry jak Minecraft,Cs:go,7 days to die,H1Z1,Dyning light,Fifa16,Garry's mod itp 4. Moje 2 imię to Karol 5. W przyszłości chciałbym zostać informatykiem ( nie nauczycielem xD) 6. Jestem osobą miła i szybko się zaprzyjażniam 7. Moimi ulubionymi zwierzątkami są kot i chomik ;3 8. Lubię gadać na na Skeypie i na ts też 9. Pierwszym moim trybem na serwie był Jail ;3 10. Jestem jedynakiem ;3 RE: [FAKTY] 10 Faktów o mnie ~ TiTeczek - hahajot - 10-03-2016 1. Nazywam się Kacper. 2. Mieszkam w niemczech , w województwie Baden-Würtemberg. 3. Na 2 imię mam Piotr. 4. Jestem maniakiem gier : Minecraft , Crashday , FIFA. 5. Mam siostre i może brata nwm , okaże się w kwietniu. 6. Na serwerze gram około 2 lat. 7. Jestem miły i czasami irytujący. 8. Jak się wkurzę jestem zdolny do wszystkiego . 9. W Minecraft gram prawie 3 lata. 10. Mam Xbox pierwszej generacji , Xbox 360 , telefon Samsung Galaxy J5 i laptop firmy HP. RE: [FAKTY] 10 Faktów o mnie ~ TiTeczek - wikuska123123 - 10-03-2016 no to ja też coś o sobie napiszę :3 1. Jestem niecierpliwa xD 2. Należę do osób bardziej nieśmiałych. 3. Mam na imię Wiktoria. 4. W minecraft gram ok. 2 lata 5. Moje drugie imię to Julia. 6. Mam starszą siostrę 7. Mam psa, który wabi się Lucky. 8. Lubię gry takie jak minecraft 9. Mieszkam w Sosnowcu. 10. Lubię gadać ze znajomymi na ts. RE: [FAKTY] 10 Faktów o mnie ~ TiTeczek - Nalagx35 - 10-03-2016 Dobra czemu nie. 1. Nazywam się Natalia 2. Jestem uzależniona od emotikonek 3. Szybko się zapoznaje ^^ 4. Lubię gadać na np. Skype, TS.. 5. Koochaam wszystkich graczy, administracje mcsurvi <3 :* 6. 13/14 lateg 7. Kocham wszystkie zwierzęta świata nawet te jadowite ;_;. A najbardziej króliki ×.× 8. Drażni mnie gdy ktoś pisze: aha, LOL, ;>, (y) - like " 9. Lubię zgaszać reklamy, obrazy, cheaterów... 10. Przyj kc <3 RE: [FAKTY] 10 Faktów o mnie ~ TiTeczek - Czarek14321 - 10-03-2016 1. Mam na imię Piotr 2. Na serwerze gram rok 3. Pogrywam w robocrafta i cs 4. Lubię pomagać modom banować cheaterów 5. Jestem nieśmiały (zawsze mam lęk gdy mam gadać z osobą którą nie znam) 6. Lubie koty 7. Moje ulubione danie to naleśniki 8. Mam 15 lat 9. Nie lubię cheaterow którzy są pewni siebie i myślą że mogą robić co chcą 10. Większość czasu w minecrafcie spędziłem na skywarsach |