Propozycja <3 - Wersja do druku +- McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8 (http://mcsurvi.pl/forum) +-- Dział: Wysypisko miejsce (http://mcsurvi.pl/forum/forumdisplay.php?fid=54) +--- Dział: KOSZ (http://mcsurvi.pl/forum/forumdisplay.php?fid=55) +--- Wątek: Propozycja <3 (/showthread.php?tid=12603) |
Propozycja <3 - lubiekox123 - 27-03-2017 Siemak
Mam pomysł na tryb Castel and wars był by waszym dedykowanym serwerem ( niema nigdzie takiego trybu ) Polega na : dwóch zamkach i dwóch drużynach , obie drużyny maja swój zamek a w tym zamku jest król ja każda drużyna ma króla i przeciwna drużyna musi go unicestwić ma 20000 żyć , I można zrobić sklep z bronią bo jest włączone pvp na inną drużyne Mogę pomóc przy budowie i przy pluginach jak trzeba
Czekam na + nie na -
RE: Propozycja <3 - Snick - 27-03-2017 Jest bardzo podobny tryb. Tylko są 4 drużyny i zamiast króla, jest "Nexus", który ma 75 żyć. Jest też sklep z bronią. Myślę, że pomysł bez sensu, bo jak wspomniałem wyżej, jest podobny tryb. Pozdrawiam. RE: Propozycja <3 - maniek34 - 28-03-2017 powyższy tryb zastępuje Twój pomysł :/ z drugiej jednak strony 1 vs 1 jest wygodniejsze niż 4vs4 RE: Propozycja <3 - Chuck - 28-03-2017 @up. Ten tryb jest na 1x1x1x1, czyli kazdy na kazdego. Wydaje mi sie ze tryb zbedny , bo istnieje juz taki tryb , tylko z innymi zasadami. To tylko i wylacznie moja decyzja , wiec o tym czy tryb zostanie dodany czy tez nie , zalezy tylko od wyzszego szczebla administracji. RE: Propozycja <3 - NielekPL - 28-03-2017 Omg, wam wszystko sie kojarzy z anihilacją. On chciał przedstawic bardzo ciekawy pomysl, (ktory przypadl mi do gustu) a wy wywalacie z anihilacjami ;-;. Mi się podoba. Ale można że, jest druzyna attackerów, i defenderów. Attackerowie musza zdobyć flage, ktora bedzie w zamku, poprzez stanie obok niej. Defenderzy musza wytrzymac okreslony czas. Noi juz taki pomysl, ze nie wytykniecie mi, ze to jest podobne do anihilacji. RE: Propozycja <3 - _szumielxd_ - 28-03-2017 Podobne do WvP i ogolnie taki tryb bylby za trudny zeby flage zabrac wyskrobane z mojej marchewki, za pomocą painta ^,^ RE: Propozycja <3 - NielekPL - 28-03-2017 Ale na WvsP sa klasy itp. Tam bedzie wyznaczone EQ, a potwory na WvsP musza rozwalic swiatynie. W tym zamku, mozna np dodac ciekawe rzeczy. Dla attackerow katapulty/armaty, a dla Defenderow most zwodzony. Mozna zrobic do tego txt, co by bylo ciekawsze. Za trudny? Uwierz mi, troche kreatywnosci i bedzie naprawde latwo ;d. RE: Propozycja <3 - Quarantino - 28-03-2017 NielekPL co nie zmienia faktu że mogło by to nie wypalić są podobne tryby które się przyjęły i ludzie na nich grają dzień i noc. Robienie podobnego trybu nie było by dobrym pomysłem,bo ludzie mogli by się wysypać z tamtych trybów które same w sobie już są dobre. Ale oczywiście to jest moja opinia ^^ RE: Propozycja <3 - _szumielxd_ - 28-03-2017 Ja jedynie moge dodac ze survi jest w miare malym serwem i po co dowalac jeszcze jeden tryb skoro i tak nie ma kto sie zajmowac pozostalymi? Co do mostu zwodzonego to jeden trol moze zniszczyc cala gre... Jak dla mnie nie ma to wiekszego sensu wyskrobane z mojej marchewki, za pomocą painta ^,^ RE: Propozycja <3 - Snick - 28-03-2017 Jest już dużo trybów. Na niektórych już nikt nie gra. Według mnie banan prędzej powinien usunąć niektóre tryby, na których prawie nikt nie gra, niż dodawać jakieś nowe. |