Statystyki |
» Użytkownicy: 18,387
» Najnowszy użytkownik: izgvka
» Wątków na forum: 19,815
» Postów na forum: 93,493
Pełne statystyki
|
Użytkownicy online |
Aktualnie jest 493 użytkowników online. » 0 Użytkownik(ów) | 490 Gość(i) Bing, Google, Yandex
|
Ostatnie wątki |
Kowal Kości
Forum: Serwery Survival / EasyHardcore
Ostatni post: llkt
06-10-2021, 05:28 PM
» Odpowiedzi: 0
» Wyświetleń: 1,909
|
Zamknięcie Serwera McSurv...
Forum: Ogłoszenia
Ostatni post: niepokonan1919
20-08-2021, 01:19 PM
» Odpowiedzi: 18
» Wyświetleń: 73,397
|
Dom seniora
Forum: KOSZ
Ostatni post: Kiciek37
08-06-2021, 11:53 AM
» Odpowiedzi: 1
» Wyświetleń: 8,638
|
Shazikx
Forum: Archiwum
06-06-2021, 02:53 PM
» Wyświetleń: 8,327
|
Propozycja [KitPvP]
Forum: Serwery PVP
Ostatni post: _Quinlann_
05-06-2021, 11:48 PM
» Odpowiedzi: 0
» Wyświetleń: 1,828
|
problem z wpłata psc na p...
Forum: Problemy
04-06-2021, 08:30 AM
» Wyświetleń: 2,259
|
propozycje na dodanie/zmn...
Forum: Serwery Survival / EasyHardcore
03-06-2021, 10:15 PM
» Wyświetleń: 1,702
|
Zdrowa karma dla psa
02-06-2021, 07:30 PM
» Wyświetleń: 1,821
|
Skarga
Forum: Archiwum
18-05-2021, 10:31 AM
» Wyświetleń: 1,835
|
Skarga
18-05-2021, 10:01 AM
» Wyświetleń: 1,696
|
|
|
[Odrzucone] [ UNBAN ] Odabanowie #2 |
Napisane przez: SzukamKolegow - 12-02-2018, 11:12 PM - Forum: Archiwum
- Odpowiedzi (2)
|
 |
Twój nick: SzukamKolegow
Data i godzina nadania kary: 12-2-2018 15;30
Opis sytuacji:
A i nie napisalem ze tam mam cheaty :
https://zapodaj.net/80c1473eae578.png.html
Nie widze ze napisalem ,, PRZYZNAJE SIE DO CHETOW ''
A jak administracja na teamspeaku mowi ,, WYNIKA Z KONTEKSTU ''
Wytłumaczenie:
Kazdy mi pisze ze mam cheaty ale gram na znanej paczce ,,BlazingPack''
I nie raz jak ktos pisze ze mam cheaty to im odpisuje ,, - Tak mam o nazwie ' blazingpack ' i na koncu ''
Powód kary (ScreenSHot, filmik): Przyznanie sie do cheatow
I po zamykasz tamten tamet chcialem podyskutowac o twojej wypowiedzi
A wiec zaczynamy zabawe:
Kod: Na teamspeaku powiedziałam Ci, iż z kontekstu rozmowy wynika to, że przyznałeś się do wspomagaczy.
- Chyba nie wiesz co to znaczy ''kontekts''
PS. Kontekst – związek, łączność, zależność. W znaczeniu – zależność znaczenia treści jakiegoś fragmentu tekstu, wypowiedzi lub słowa, od treści i znaczeń słów ją poprzedzających lub po nich następujących.
Kod: Faktycznie na screenie tego nie ma, jednak co innego w momencie przeglądania twoich logów:
SzukamKolegow: nic nie widze na tym czacie chity mi zaslaniaja 10.02.2018, 13:11:46
- Chyba widac ze sie smieje bo wteczas ktos prosil zebym mu seta odal i ja tak napisalem poczym mu odalem Posmieszkowac nie mozna ?
Kod: resztą pod wspomagacze również podpinamy macro, autoclicery, (oraz sporo innych "modyfikacji")
- Szukalem w regulaminie czy cos jest wspomniane o tkz. macro i autoclicerach ale nic nie widzalem niestety
Kod: Co do wypowiadania się na forum - nikt nie kazał Ci tutaj przychodzić. Sam z własnej woli napisałeś prośbę o UnBana.
- Zobacz ostatnia linijke https://scr.hu/ZYlJ4e w pewnym sensie chodzi o to ze mozna napisac albo wypowiedziec sie o tym banie
Kod: Jeżeli chciałeś załatwić to na teamspeaku wystarczyło porozmawiać, a Ty bezczelnie wyszedłeś z kanału po moich słowach o kontekście.
- Tutaj sie absolutnie nie zgodze zostalem wyzucony z kanalu bylem wteczas z moim kolega, i jak widzalas ze jestem na ts to czemu nie moglismy o tym porozmawiac tylko odrazu banujesz
A TAK JAK MUSISZ BEZCZELNIE USUWASZ TAMTEN TEMAT, PRZEZ TO MUSZE ROBIC NOWY TEMAT ZEBY SIE WYPOWIEDZEC
PS. SPECJALNIE TAK PISZE BO, WIEKSZOSC OSOB TO 10-12Lat KTORZY NIE UMIAM SIE KLEPAC I PISZA ZE MAM CHETY
I TO ZE TAK PISZE TO NIE JEST POWOD ZEBY DAWAC BANA Bylem w ten czas na serwerze to czemu mnie nie chcialas sprzawdzic?
- A jak ja albo kolega idziemy kogos zglosic to mowisz bede go obserwowala na VANISH'u i wchodzisz na server i piszesz ,, Hej, Siemka czy cus '' to chyba wiadome ze wyjdzie albo wylaczy
Ludzie nie wiedza co to sarkazm 
I z moich checi do gry pisze ta wypowiedz
Jak mówią mugole: prawda zwycięży!
ps. pozdro dla kumatych
|
|
|
Skarga bukbak1234 |
Napisane przez: FuBuKi - 12-02-2018, 08:39 PM - Forum: Archiwum
- Odpowiedzi (1)
|
 |
Twój nick: Fubukiel
Nick Oskarżonego: bukbak1234
Powód: obraza rodziców (mamy)
Tryb, na którym się to wydarzyło: WaterBlock
Godzina, data: 20-50 21-10
Krótki opis sytuacji: Około 20.50 gracz o nicku bukbak zaczął pisać jaki to on jest dobry w pvp,więc po chwili ostudziłem jego temperament,gracz mi odpisał coś w stylu ,,bo ci żyłka pęknie" a ja zacząłem wypominać jego ortografie która była w fatalnym stanie i przy okazji jego wiek,gracz mnie wyzwał od cepów, po czym napisałem mu ,,ty nawet nie mozesz ogl bajek na polsacie bo od 12 xDD" gracz odpisał mi że on woli ogl ,,moją mame na xxx" (patrz ss) no to ja zacząłem sie śmiać ze on w wieku 11 lat robi te czyności,wyzwał mnie od ameb, po czym znów mu napisałem że w wieku 11 lat on nie ma biologi,odpisał mi ,,twoja stara w możu" (patrz ss)
Dowód winy: https://zapodaj.net/5d48945fd1046.png.html https://zapodaj.net/2a4f663a5bbbb.png.html
|
|
|
[Odrzucone] Aha? |
Napisane przez: XXenoXX - 12-02-2018, 07:16 PM - Forum: Archiwum
- Odpowiedzi (3)
|
 |
Twój nick: ProXymoSSS
Data i godzina nadania kary: 1 minuta temu?
Opis sytuacji: Zostałem sprawdzany po 3 minutach jak wbilem na classik pvp, po raz 3 przez szamana.
Wytłumaczenie: Znazał u mnie jakiegos fluxa 1.8.8, ktory nawet nie był wypakowany w winrara, a pobralem go po to, by pograc na pewnym serwerze na hns z cheatami, ze widze graczy, ktorza są blokiem(Lub żeby przechodzić przez ściany na jakimś serwerze typu survival, i gildie), ale mi to nie dzialalo, wiec nie uzywalem tego, bylem na wersji 1.7.2 mc, co napisalem szamanowi, ktory po zobaczeniu pliku flux, od razu się rozłączył, nie mówiąc nic, domagam się ub, albo ponownego sprawdzenia, przez kogos kto tu umie robic, bo to wygląda jak by ktoś się na mnie uwziął, ponieważ nikogo nawet nie sklepałem, a padłem 4 razy.
Powód kary (ScreenSHot, filmik): https://imgur.com/a/OHV2C
|
|
|
[Odrzucone] [UNBAN] |
Napisane przez: Jakubello123 - 12-02-2018, 06:07 PM - Forum: Archiwum
- Odpowiedzi (4)
|
 |
Twój nick: GrzelaYT
Data i godzina nadania kary: 12.02.2018 godz ok 18:45
Opis sytuacji: Na anihilacji po zakończonej walce szedłem kolo zamku i nagle zostałem niesłusznie zbanowany za cheaty
Wytłumaczenie: Nigdy nie używałem cheatów dla tego nie wiem dlaczego dostałem bana od szimielaxd_
Powód kary cheaty
Może mnie ktoś sprawdzić na obecność cheatów .
Pozdrawiam Grzela.
|
|
|
|