Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Witaj, Gość
Musisz się zarejestrować przed napisaniem posta.

Login/Adres e-mail:

Hasło

Szukaj na forum

(Zaawansowane szukanie)

Statystyki
» Użytkownicy: 18,387
» Najnowszy użytkownik: izgvka
» Wątków na forum: 19,815
» Postów na forum: 93,493

Pełne statystyki

Użytkownicy online
Aktualnie jest 495 użytkowników online.
» 0 Użytkownik(ów) | 492 Gość(i)
Applebot, Bing, Google

Ostatnie wątki
llkt
Kowal Kości

Forum: Serwery Survival / EasyHardcore
Ostatni post: llkt
06-10-2021, 05:28 PM
» Odpowiedzi: 0
» Wyświetleń: 1,909
niepokonan1919
Zamknięcie Serwera McSurv...

Forum: Ogłoszenia
Ostatni post: niepokonan1919
20-08-2021, 01:19 PM
» Odpowiedzi: 18
» Wyświetleń: 73,355
Kiciek37
Dom seniora

Forum: KOSZ
Ostatni post: Kiciek37
08-06-2021, 11:53 AM
» Odpowiedzi: 1
» Wyświetleń: 8,632
Kiciek37
Shazikx

Forum: Archiwum
06-06-2021, 02:53 PM
» Wyświetleń: 8,322
_Quinlann_
Propozycja [KitPvP]

Forum: Serwery PVP
Ostatni post: _Quinlann_
05-06-2021, 11:48 PM
» Odpowiedzi: 0
» Wyświetleń: 1,828
Kiciek37
problem z wpłata psc na p...

Forum: Problemy
04-06-2021, 08:30 AM
» Wyświetleń: 2,258
Kiciek37
propozycje na dodanie/zmn...

Forum: Serwery Survival / EasyHardcore
03-06-2021, 10:15 PM
» Wyświetleń: 1,702
Kiciek37
Zdrowa karma dla psa

02-06-2021, 07:30 PM
» Wyświetleń: 1,820
Kiciek37
Skarga

Forum: Archiwum
18-05-2021, 10:31 AM
» Wyświetleń: 1,833
Kiciek37
Skarga

18-05-2021, 10:01 AM
» Wyświetleń: 1,694

Problem z gta
Napisane przez: SzymonJ333 - 04-03-2018, 11:50 AM - Forum: KOSZ - Odpowiedzi (2)

Na trybie gta robilem bank i mnie caly czas zabijali i stracilem 200$!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Angry Angry Angry

Wydrukuj tę wiadomość

Heart Młodzi nie znają xD
Napisane przez: patrick623 - 04-03-2018, 10:03 AM - Forum: Serwery MiniGames - Odpowiedzi (6)

Witam chciałbym wam zaproponować jedno bardzo fajna mini gre w ktora juz kiedys była na serwerze ale została ona usunieta z przyczyny nie wiadomej a mowa tu o Vampirez .Mało ludzi na serwie wie ze cos takiego było na serwie heh. Co zauwazyłem po usunieciu tego trybu wiekszosc graczy ucieklo na inne serwery w poszukiwaniu tego trybu.
Miło mi było jeśli tryb by wrocił na mcsurvi.pl dzieki i pozdrawiam Smile 

A tak na dowidzenia moja autorska budowla Smile 

https://zapodaj.net/0dc1a4d50cad6.png.html

Wydrukuj tę wiadomość

Nie zamykać wątku szumiela !!! Ciąg dalszy
Napisane przez: MichaleX_Pro - 03-03-2018, 09:31 PM - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (16)

Zgłaszam skarge oficjalną na szumielxd_. Jest nie kompetętny, nie zwraca uwagi na łamanie regulaminu graczy podaje przykład
^Na SK gracz spami, że sprzeda konto za kod psc(brak reakcji i pisałem na helpop a ssa nie robie jak jest mod na serwie
^Gracze spamią przekleństwami(brak reacji)
^spamują gracze(brak reakcji)
^Szumiel naprawiał coś na pvp i zamknął pvp jakiegoś vipa wpuścił do niego a mi nie pozwolił
^Ponad 20 osób z jednego trybu narzeka na jr.moda szumielaxd_
^Pisze mu że Siemasz_X_ 100% hax(brak reacji, pisałem na helpop i mu na msg, brak reakcji)
^I było ,że gracz spamił tekstami typu ,, liż mi..... fju**,, i też brak reakcji.
^ I ogólnie jak pisze na helpop o haxów to nikt nie przychodzi i jak na forum pusze to też a niestety nagrywarek nie ogarniam tak samo jak tsa.
^Krótko mówiąc gracz(jr.mod) ma gdzieś serwer.

Prosze aby to trafiło do KalisPro lub SzybkiBanan ponieważ on się nie nadaje na administratora .

Prosze o niezamykanie postu. Niech inni się wypowiedzą na ten temat i mam nadzieję że właściciel to zobaczy.
Nie pozdrawiam

Wydrukuj tę wiadomość

Wojownicy dusz - system prywatnej wiadomości
Napisane przez: Deim - 03-03-2018, 09:18 PM - Forum: Anihilacja - Odpowiedzi (3)

Cześć, witam, siemanko ;v
W tym wątku chciałbym poruszyć temat wyglądu i funkcjonowania /msg na trybie anihilacja.
Nie można używać /r, ani pisać nicku tabulatorem. Wygląd prywatnej wiadomości jest jednolity, przez co wtapia się w chat i w reklamy, więc taką wiadomość jest trudno dostrzec. Jeśli jest taka możliwość, prosiłbym o naprawienie tego i z tego co wiem nie jestem pierwszą osobą która się na to żali.
Z góry dziękuję i pozdrawiam ~Kacper

Wydrukuj tę wiadomość

Skarga na szumielxd_
Napisane przez: MichaleX_Pro - 03-03-2018, 06:03 PM - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (11)

Administrator szumielxd_ jest bezczelny. Popełniłem błąd ortograficzny a on zaczął z tego się śmiać na swój sposób. Napisałem ,,administracjoe,,. A on specjalnie napisał tekst że to słowo to oznacza ,,administracje,, a każdy by wiedział o co chodzi. Zrobił to w taki sposób, że mi się przykro zrobiło. Nie nadaje się na jr.moda i prosze ten post przekazać właścicielowi ale i tak napisze na emaila. Żegnam i nie pozdrawiam. Szumielxd_ nie lubię cie

Wydrukuj tę wiadomość

[SKARGA] plajer_123_2
Napisane przez: XameXD_1337 - 03-03-2018, 05:04 PM - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (2)

Twój nick: XameXD
Nick Oskarżonego: plajer_123_2
Powód: Wulgaryzmy
Tryb, na którym się to wydarzyło: GTA
Godzina, data: 17:57:13 2018-03-03
Krótki opis sytuacji: ...
[Obowiązkowy] Dowód winy: (screenshot, filmik): https://zapodaj.net/d4183e9bd0f65.png.html

Wydrukuj tę wiadomość

Nowy spawn
Napisane przez: Snivex - 03-03-2018, 04:03 PM - Forum: Anihilacja - Odpowiedzi (5)

https://zapodaj.net/342d431ac104f.png.html
https://zapodaj.net/1b59483cf8946.png.html
https://zapodaj.net/76834e94d99f6.png.html
https://zapodaj.net/4842e46da900b.png.html
https://zapodaj.net/4c9ec2cfd52f5.png.html

Proszę tylko o oddanie głosu TAK/NIE

Miałem dużo wolnego czasu i pomyślałem że sam
spróbuje swoich sił a wiem że nie tylko ja chciał bym
nowy spawn

Wydrukuj tę wiadomość

[Odrzucone] Śmiech na sali XDDD
Napisane przez: Snick - 03-03-2018, 03:37 PM - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (1)

Dzień dobry.
Otóż dostałem bana jakiś tydzień temu za reklamę.
Reklama - jest to bezosobowa, zazwyczaj odpłatna forma przekazu informacji, mająca na celu zmianę postawy do produktu bądź firmy. Reklamę tworzy wiele składników, właściwości, uwarunkowań. Posiada wiele wariantów i sposobów docierania do potencjalnego odbiorcy. Związana jest z propagowaniem produktów i usług, a jej ogólnym zadaniem jest wyrobienie u odbiorcy wrażliwości na wartości eksponowane przez formę i treść reklamy. Reklama nadaje każdemu promowanemu przedmiotowi wymiar istnienia idealnego, aby ukazać, że ten, kto go posiądzie, podniesie swoje dotychczasowe życie do rangi tego idealnego istnienia, które reklamowany przedmiot posiada. Chodzi o to, aby odbiorcę nakłonić do takich wyrobów, na których reklamodawcy zależy, gdyż to powoduje zwiększenie popytu, a w praktyce powiększenie zysków. 
Nie widzę tu żadnej reklamy.
Jedyne co napisałem to ts3, bo chciałem z kolegą pogadać, a sloty na zarabiam.com były wszystkie zajęte (na czacie gildyjnym oczywiście).
Zawsze się banowało, jak jakiś stiv z kolegą założyli serwer .ench i się tutaj reklamowali,
Pisząc z bananem na FB sprzedam FB banana za 2kg gumijagód powiedział on, że nie da mi UB, bo to będzie niesprawiedliwe wobec innych graczy.
Dowiedziałem się, że będąc w administracji łamałem regulamin, bo czasami dawałem taryfę ulgową.
Kiedy gracz mi się przyznał zamiast perm bana dawałem często 7 dni odpoczynku od majnkrafta.
Nie byli to koniecznie gracze, których znam, ale stivy które błagały o litość...
Najlepsze jest to, że nie było żadnego regulaminu.
Nie spodziewam się poparcia, bo banan jest osobą nade mną.
Wręcz przeciwnie, 90% komentarzy będzie typu: Zastosuj się do wzoru, Ban słuszny, Jak by się poczuł szary kowalski który nie dostał UB?
No i tu wiadomość do samego bananka.
Pisałem że w sumie to nawet fajnie, że dostałem bana (będę miał więcej czasu na naukę etc.), ale chcę mieć czyste konto.
Szczerze to nawet miałem to gdzieś, do puki nie chciałem zagrać z kolegą na legendarnej anihilacji.
Nie liczę tu na UB, bo wiem, że dla ciebie to biznes i masz w nosie że coś zrobiłem dla tego serwera... ważniejsze jest 25zł Smile
~Snickuś

Wydrukuj tę wiadomość

[Skarga]Słowa
Napisane przez: TheHiszpanoMateuszekPL - 03-03-2018, 03:26 PM - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (2)

Twój Nick: Mateuszek2222
Nick oskarzonego: wipek88
Serwer: Creative 1
Dowód: https://zapodaj.net/b15d66f66d748.png.html

#Legendy Nigdy Nie Umierają...

Wydrukuj tę wiadomość

Prośba
Napisane przez: @loloksu@ - 03-03-2018, 02:47 PM - Forum: KOSZ - Odpowiedzi (1)

Nie znam nadal mego hasła szumielxd_ mógłbyś zobaczyć moja hasła bo ktoś mi zawalił konto pls !!!

Wydrukuj tę wiadomość