Statystyki |
» Użytkownicy: 18,387
» Najnowszy użytkownik: izgvka
» Wątków na forum: 19,815
» Postów na forum: 93,493
Pełne statystyki
|
Użytkownicy online |
Aktualnie jest 488 użytkowników online. » 0 Użytkownik(ów) | 485 Gość(i) Bing, Google, Yandex
|
Ostatnie wątki |
Kowal Kości
Forum: Serwery Survival / EasyHardcore
Ostatni post: llkt
06-10-2021, 05:28 PM
» Odpowiedzi: 0
» Wyświetleń: 1,890
|
Zamknięcie Serwera McSurv...
Forum: Ogłoszenia
Ostatni post: niepokonan1919
20-08-2021, 01:19 PM
» Odpowiedzi: 18
» Wyświetleń: 73,034
|
Dom seniora
Forum: KOSZ
Ostatni post: Kiciek37
08-06-2021, 11:53 AM
» Odpowiedzi: 1
» Wyświetleń: 8,538
|
Shazikx
Forum: Archiwum
06-06-2021, 02:53 PM
» Wyświetleń: 8,229
|
Propozycja [KitPvP]
Forum: Serwery PVP
Ostatni post: _Quinlann_
05-06-2021, 11:48 PM
» Odpowiedzi: 0
» Wyświetleń: 1,805
|
problem z wpłata psc na p...
Forum: Problemy
04-06-2021, 08:30 AM
» Wyświetleń: 2,222
|
propozycje na dodanie/zmn...
Forum: Serwery Survival / EasyHardcore
03-06-2021, 10:15 PM
» Wyświetleń: 1,677
|
Zdrowa karma dla psa
02-06-2021, 07:30 PM
» Wyświetleń: 1,797
|
Skarga
Forum: Archiwum
18-05-2021, 10:31 AM
» Wyświetleń: 1,809
|
Skarga
18-05-2021, 10:01 AM
» Wyświetleń: 1,668
|
|
|
Problem z kontem |
Napisane przez: Olusia_ - 17-03-2015, 04:33 PM - Forum: KOSZ
- Odpowiedzi (3)
|
 |
Witam, mam problem związany z Waszym serwerem, otóż koleżanka podała mi go byśmy razem pograły, ale wchodząc pisze mi, że mam wpisać ''login hasło'', zdziwiło mnie to, ponieważ tu nigdy nie grałam, więc hasła nie znam.. Sugerując się tym stwierdziłam, że jakiś gracz no-premium musiał mi się zarejestrować na moim nick, a mam konto premium. Więc jeśli moglibyście mnie od rejestrować byłabym wdzięczna. Nick: Olusia_
|
|
|
Pomocy |
Napisane przez: Pan_Spyta - 17-03-2015, 09:38 AM - Forum: KOSZ
- Odpowiedzi (1)
|
 |
witam na wather skyblocku usuneła mi się wyspa ale za to wrociły mi stare itemki ale ja wole mieć tamtą wyspe i tamte itemki Etray wie jaką miałem wyspę ja chcę ja zpowrotem
|
|
|
jusz 2 raz pomocyyyy!!!!! |
Napisane przez: dropsu_koxuu - 16-03-2015, 08:29 PM - Forum: KOSZ
- Odpowiedzi (1)
|
 |
w mojim nicku dropsu_koxuu jest zablokowana domena (ops) inickt mi nie morze wyslac wiadomosci na msg przelac kase itp naprawcie to plis jusz zostalem nawet wyzywany rze nie oplacilem nicku lub rze mnie nawet na nick nie stac sory za orto mieszkam w niemczech
|
|
|
Pomocy |
Napisane przez: Pan_Spyta - 16-03-2015, 07:21 PM - Forum: KOSZ
- Odpowiedzi (2)
|
 |
na wather skyblocku budując mobgrinder w końcówce moby się respią i nie mogę nic zrobić proszę o pomoc jakiegoś dobrego gracza lub admina by oczyścił z mobów proszę o odpowiedz
|
|
|
pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Napisane przez: dropsu_koxuu - 16-03-2015, 05:59 PM - Forum: KOSZ
- Odpowiedzi (3)
|
 |
w mojim nicku dropsu_koxuu jest zablokowana domena (ops) inickt mi nie morze wyslac wiadomosci na msg przelac kase itp naprawcie to plis jusz zostalem nawet wyzywany rze nie oplacilem nicku lub rze mnie nawet na nick nie stac sory za orto mieszkam w niemczech
|
|
|
Skarga na łamanie prawa przez moderatora Kakakoja |
Napisane przez: Kluczownik - 15-03-2015, 06:56 PM - Forum: KOSZ
- Odpowiedzi (8)
|
 |
Witam. Piszę tutaj w celu poinformowania o złamaniu prawa w poprzednim wątku przez moderatora o nicku Kakakoja - link: http://www.mcsurvi.pl/forum/showthread.php?tid=953
Moderator w linijce Edit@Ad3. złamał polskie prawo udostępniając publicznie screen-shot na którym pokazane są nasze ip:
http://scr.hu/2mv7/f5npz (zamazałem je na tym screen-shocie, w oryginale są widoczne).
Ze strony prawnej mogę powołać się na następujące ustawy:
1. Ustawa z 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r., nr 101, poz. 926) - w skrócie uodo
2. Ustawa z 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. z 2002 r., nr 144, poz. 1204) - w skrócie usude
Powołując się tutaj na ustawę o danych osobowych, podkreślam tutaj dwa istotne punkty:
1. "dane osobowe uważa się wszelkie informacje dotyczące [...] osoby fizycznej"
2. "Osobą możliwą do zidentyfikowania jest osoba, której tożsamość można określić bezpośrednio lub pośrednio w szczególności przez powołanie się na numer identyfikacyjny..."
Kluczowy jest tutaj artykuł 6 tej oto ustawy:
" Art. 6.
1. W rozumieniu ustawy za dane osobowe uważa się wszelkie informacje dotyczące zidentyfikowanej lub możliwej do zidentyfikowania osoby fizycznej.
2. Osobą możliwą do zidentyfikowania jest osoba, której tożsamość można określić bezpośrednio lub pośrednio, w szczególności przez powołanie się na numer identyfikacyjny albo jeden lub kilka specyficznych czynników określających jej cechy fizyczne, fizjologiczne, umysłowe, ekonomiczne, kulturowe lub społeczne.
Dodam, że w dniu dzisiejszym odnotowałem wyraźny spadek wydajności internetu, podczas sprawdzania połączeń przychodzących widniały dwa obce adresy, doznałem więc szkody, która nastąpiła w wyniku udostępnienia mojego ip.
Udostępniając więc osobom trzecim czyjeś ip łamie się prawo, co jest karalne. Domagam się degradacji tego nie respektującego prawa moderatora zarówno na forum jak i serwerze, w przeciwnym wypadku będę zmuszony powiadomić odpowiednie organy ścigania.
Pozdrawiam
|
|
|
Pomocy |
Napisane przez: Pan_Spyta - 15-03-2015, 03:06 PM - Forum: KOSZ
- Odpowiedzi (1)
|
 |
Witam kiedyś grałem na wodnym skyblocku i miałem tam zaczepisty miecz i kilof (diamentowe) i dziś powróciłem do gry i miałem te itemki a jak stworzyłem wyspę to mi itemki zniknęły nawet z ender chesta ja nie wiedziałem że znikną czy mógłbym otrzymać jakąś wskazówkę bo chciałbym odzyskać itemki
|
|
|
|