Witam! Byłem nieobecny na forum przez miesiąc i nie wiem o co chodzi? Nowy właściciel Admin, a gdzie piorun, gdzie inni? była rekrutacja? Nie wiem o co chodzi! Niech mi ktoś odpowie!
Witam mam kilka uwag i propozycji. 1.Plugin, gdy zabijesz gracza jego głowa wylatuje 2.Anty-Logout niech trwa przynajmniej 5-8 sekund 3.Niech ogień się rozprzestrzenia Czy Lajcik nie będzie już tak często wyłączany? Nie wprowadzajcie dropu! To pogorszy grę a to ma być Survival Lajcik nie Hardcore
Napisane przez: tyqryseg - 12-05-2015, 06:53 PM - Forum: KOSZ
- Brak odpowiedzi
Mam dość użytkowników, którzy totalnie nie rozumieją, że czat publiczny służy po to, by skontaktować się ze wszystkimi graczami. Piszą między sobą, w dodatku tak irytujące rzeczy, że krew zalewa. Na tym screenie jeszcze nie widać, ale gdy prowadzimy wewnątrz teamu rozmowę dotyczącą strategii, to takie pisanie panienek jest denerwujące...
Mam wrażenie, że nie mają w ogóle zamiaru dołączać do żadnej drużyny. Traktują grę jak zwykły czat... Rozumiem, podyskutować, poznać się, ale to nie zdarza się w ich przypadku pierwszy raz
Jak widać: Nystka, Miss_Luka.
Napisane przez: Pbednarz00 - 12-05-2015, 05:21 PM - Forum: KOSZ
- Brak odpowiedzi
Witam, mam taki problem:
Dostałem bana za multi konto (na pvp) lecz to nie moja wina ponieważ mam wspólny komputer z bratem.
I to właśnie on założył te konta ja sam gram na jednym kącie; chociaż muszę przyznać, że kiedyś założyłem na kilka dni 2 konto z powodu bana lecz już z niego nie korzystam (od jakiś 5 miesięcy) a w sumie gram na tym serwerze jakieś 7 miesięcy.
I zastanawiam się czy była by jakaś szansa na odbanowanie mojego konta (tylko mojego nie mojego brata).