Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Witaj, Gość
Musisz się zarejestrować przed napisaniem posta.

Login/Adres e-mail:

Hasło

Szukaj na forum

(Zaawansowane szukanie)

Statystyki
» Użytkownicy: 18,387
» Najnowszy użytkownik: izgvka
» Wątków na forum: 19,815
» Postów na forum: 93,493

Pełne statystyki

Użytkownicy online
Aktualnie jest 658 użytkowników online.
» 0 Użytkownik(ów) | 656 Gość(i)
Bing, Google

Ostatnie wątki
llkt
Kowal Kości

Forum: Serwery Survival / EasyHardcore
Ostatni post: llkt
06-10-2021, 05:28 PM
» Odpowiedzi: 0
» Wyświetleń: 1,905
niepokonan1919
Zamknięcie Serwera McSurv...

Forum: Ogłoszenia
Ostatni post: niepokonan1919
20-08-2021, 01:19 PM
» Odpowiedzi: 18
» Wyświetleń: 73,250
Kiciek37
Dom seniora

Forum: KOSZ
Ostatni post: Kiciek37
08-06-2021, 11:53 AM
» Odpowiedzi: 1
» Wyświetleń: 8,598
Kiciek37
Shazikx

Forum: Archiwum
06-06-2021, 02:53 PM
» Wyświetleń: 8,290
_Quinlann_
Propozycja [KitPvP]

Forum: Serwery PVP
Ostatni post: _Quinlann_
05-06-2021, 11:48 PM
» Odpowiedzi: 0
» Wyświetleń: 1,822
Kiciek37
problem z wpłata psc na p...

Forum: Problemy
04-06-2021, 08:30 AM
» Wyświetleń: 2,250
Kiciek37
propozycje na dodanie/zmn...

Forum: Serwery Survival / EasyHardcore
03-06-2021, 10:15 PM
» Wyświetleń: 1,694
Kiciek37
Zdrowa karma dla psa

02-06-2021, 07:30 PM
» Wyświetleń: 1,809
Kiciek37
Skarga

Forum: Archiwum
18-05-2021, 10:31 AM
» Wyświetleń: 1,824
Kiciek37
Skarga

18-05-2021, 10:01 AM
» Wyświetleń: 1,684

Flight (prawdopodobnie huzuni)
Napisane przez: The_OsKaRoO - 09-07-2015, 12:27 PM - Forum: KOSZ - Odpowiedzi (1)

anichilator_tv

Wydrukuj tę wiadomość

Cheatrzy (3 użytkowników) Oszust (1 użytkownik)
Napisane przez: MrWorld - 09-07-2015, 08:13 AM - Forum: KOSZ - Odpowiedzi (6)

CatPol cheater w spół pracuje z ProEloKoxW123 mają kill aury Auto Disconect itp.
NeZor_PL, też cheater i obraża wszystkich graczy jak ktoś go zabije. Posiada kill aure Auto Disconect itp.
TRAP_PVP to oszust dodałem go do działki wszystko było dobrze gdy wyszedłem ze serwera i wróciłem na 2 dzień już nic niemiałem tylko same skrzynki :/
PS.Sorka za moją interpunkcje lub za ortografie, ponieważ jestem słaby z tych przedmiotów.

Wydrukuj tę wiadomość

gracz Martynusiaaaa
Napisane przez: MrLoL - 09-07-2015, 06:50 AM - Forum: KOSZ - Odpowiedzi (4)

okrada konta uzytkownikuw ,zaklada swoje kotna ,i okradneła już mnie 10 raz!

Wydrukuj tę wiadomość

Exclamation Skarga
Napisane przez: matejo94 - 08-07-2015, 02:15 PM - Forum: KOSZ - Brak odpowiedzi

Twój nick: matejo94

Powód: _Hermiona_ przeklina
   Serwer, na którym się to wydarzyło: Creative 3
   Godzina, data: 8 lipca godz. 16:08
   Krótki opis sytuacji: Ja byłem na jakimś warpie ona przeklinała (z kropką) potem ja mówiłem: Masz bana i mówiła: Matejo ryj. Jest to na dowodzie.
    [Obowiązkowy] Dowód winy: ( screenshot , filmik )

Załączone pliki Miniatury

Wydrukuj tę wiadomość

Fly hax (perfidny)
Napisane przez: Foxy_Pc - 08-07-2015, 09:07 AM - Forum: KOSZ - Odpowiedzi (4)

Grałrem z kolegą na survival games wymienialiśmy sobie itemy  i zobaczyłem typa miał nick fhh był ok 40 kratek od nas otworzyłem wtedy ekfipunek po się dalej wymieniałem i zauwarzyłem i słyszałem że mnie typek bije zabij mnie i kolegę i pod koniec sam to zobaczyłem z kolegą i nie odnosił obrażeń i że wyłączył fly hacka gdy nas zabił prosze zbnujcie go nie chce grać z cziterem.
Niik fhh

Wydrukuj tę wiadomość

Skarga na SzybkiegoBanana
Napisane przez: klaudiusz96 - 07-07-2015, 10:13 PM - Forum: KOSZ - Odpowiedzi (3)

Nie lubi mocnego analu, nie polecam go.
Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana Jebać banana

Wydrukuj tę wiadomość

Aura na PvP
Napisane przez: RedTeddyXD - 07-07-2015, 10:02 PM - Forum: KOSZ - Odpowiedzi (1)

Twój nick:RedTeddyXD
Powód: Aura na pvp
Serwer, na którym się to wydarzyło: pvp bez kitów
Godzina,data:24:00
Krótki opis sytuacji: Wchodze na serwa, chce pograć a tu gosciu bije na aurze Smile powiedziałem że nagram go a on napisał coś takiego.
[Obowiązkowy] Dowód winy: ( screenshot , filmik ):http://scr.hu/7m42/5dgzc

Wydrukuj tę wiadomość

Skarga.
Napisane przez: smt123 - 07-07-2015, 05:03 PM - Forum: KOSZ - Odpowiedzi (4)

Otóż, pan polska_rzadzi (moje przypuszczenia) robi sobie multikonta, aby dawać mi -rep. Wszystko widać na moim profilu , gdzie są powiadomienia o reputacji.

http://mcsurvi.pl/forum/reputation.php?uid=153

Przepraszam, że nie zastosowałem się do wzoru. Pisałem podanie na szybko, bo zaraz muszę jechać. Mam nadzieje że się nie obrazicie. Również proszę, abyście ukarali gracza polska_rzadzi za to, co mi zrobił....

I również chciałbym podziękować graczowi Omexia, za obrone mnie. 

Wydrukuj tę wiadomość

Exclamation Skarga na Nysia
Napisane przez: CharmyBee99 - 07-07-2015, 02:52 PM - Forum: KOSZ - Odpowiedzi (4)

Twój nick:CharmyBee99
  Powód:Cheaty (głównie Killaura i chyba Fly.)
  Serwer, na którym się to wydarzyło:Anihilacja 1
  Godzina,data:Około 16:33 7 lipca 2015
  Krótki opis sytuacji:Grałem na Anihilacji 1 i nagle Nysia nas zaatakowała i widzieliśmy (ja i połowa drużyny) że ona ma Killaure i prawdopodobnie FlyHacka)
   [Obowiązkowy] Dowód winy: ( screenshot , filmik ): Załaczniki

Tak używam Rei Minimaps.

Załączone pliki Miniatury

Wydrukuj tę wiadomość

Nie moge sie zalogować
Napisane przez: MinionPig - 07-07-2015, 09:44 AM - Forum: KOSZ - Odpowiedzi (3)

Nie mogę się zalogować na konto pisze hasło i nieprawidłowe hasło a konto mam od dawna.
nie jest premium.Nick w grze:MinionPig

Wydrukuj tę wiadomość