Twój nick: Skillpvp321
Nick Oskarżonego: KamikadzeJou
Powód: Cheaty (killAura)
Tryb, na którym się to wydarzyło: PVP Kits
Godzina, data: Około 14:50
Krótki opis sytuacji: Brak
[Obowiązkowy] Dowód winy: (screenshot, filmik): https://www.youtube.com/watch?v=xFuOmmueHjE
Twój nick: Skillpvp321
Nick Oskarżonego: BlackAr0wek
Powód: Cheaty (killAura)
Tryb, na którym się to wydarzyło: PVP Kits
Godzina, data: Około 14:40
Krótki opis sytuacji: Brak
[Obowiązkowy] Dowód winy: (screenshot, filmik): https://www.youtube.com/watch?v=psu6MpKALvw
Napisane przez: Mystery player - 14-09-2016, 11:16 AM - Forum: Archiwum
- Brak odpowiedzi
Podobny watek istnieje ale ten bedzie poswiecony ani moze potem zrobie inne tryby
Zaczynam
Lubie nowe klasy, ekonomie.
Nie lubie ochronki po tp, sroskich (boskich) reklam na caly chat zamow vip itp haxow
Twoj Nick : xFail1337
Tryb : Creative 3
Godzina : 19:50
Opis : Panowie wymienieni ponizej wyzywaja ludzi na serwerze
Dowody/Logi/Ssy :
[19:39:38] [Client thread/INFO]: [CHAT] Krystianczaq » japierdole flaga polski jest biala czerwona omg
[19:41:32] [Client thread/INFO]: [CHAT] Krystianczaq » xFail1337 slowa twojej starej ))
[19:42:30] [Client thread/INFO]: [CHAT] Krystianczaq » jak chcesz kurwa wgl nie bede gral w minecrafta bo mam wyjebane
[19:42:55] [Client thread/INFO]: [CHAT] Krystianczaq » xFail1337 to kurwa pedofil
[19:43:43] [Client thread/INFO]: [CHAT] Krystianczaq » xFail1337 kurwa odezwał się moderator haha
PS : Napisalem do niego slowa i ze upominam graczy nie podszywam sie
[19:44:21] [Client thread/INFO]: [CHAT] Krystianczaq » twoja stara
[19:45:05] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Od Krystianczaq] tak kurwa to ja wiesz nie no zart
[19:45:18] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Od Krystianczaq] ale ja nawet nie wiem o co ci chodzi wiec nie czepiaj sie mnie ok?
[19:45:32] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Od Krystianczaq] kurwa ty nie jestes do upominania
19:46:12] [Client thread/INFO]: [CHAT] Krystianczaq » xFail1337 Odezwał się kurwa dzieciak który nieogarnia orto widzisz żebym napisał moze coś zle?
[19:46:32] [Client thread/INFO]: [CHAT] Grypsujacy2 » Krystianczaq on wszystkich wkurza huj jebany
[19:46:46] [Client thread/INFO]: [CHAT] Krystianczaq » Grypsujacy2 jeszcze powiedz 1 slowo dziecko masz wpierdol
[19:47:13] [Client thread/INFO]: [CHAT] Krystianczaq » xFail1337 bo co kurwo
[19:47:27] [Client thread/INFO]: [CHAT] Krystianczaq » xFail1337 zawolam swojego kolege to bedziesz mial wpierdol
[19:48:05] [Client thread/INFO]: [CHAT] Grypsujacy2 » Kurwa on wszystkich wkurza i sie broni bobasek xFail hahaa
[19:48:33] [Client thread/INFO]: [CHAT] Krystianczaq » ja kurwa rodziny nie mam bo nie jestem dzieciakiem ja tylko na tym Creativie buduje ludzie ogar
[19:49:43] [Client thread/INFO]: [CHAT] Grypsujacy2 » xFail Morda bo do admina
dnia 13.09 2016 r gracz dawidfx24 postanowił kupić ode mnie (kubusno1) siekierę kamienną za 200$ na real live po otrzymaniu siekiery nie otrzymałem zapłaty proszę o nakaz wpłaty pieniędzy w kwocie 200$ lub zwrot siekiery niezużywanej przykro mi ale nie idzie przesłać screna czy można go podesłać poprzez emaila.
Pozdrawiam Kubusno1
Twój nick: danie9990 Nick Oskarżonego: xBLAK543 Powód: ZASŁANIANIE TABLICZEK Tryb, na którym się to wydarzyło: anihilacja 1 Godzina, data: 17:35 Krótki opis sytuacji: zasłania tabliczkę
[Obowiązkowy] Dowód winy: (screenshot, filmik): w załączniku
Twój nick: Xiaoyu
Nick Oskarżonego: filmywppl
Powód: Reklama w nicku
Tryb, na którym się to wydarzyło: Creative 3
Godzina, data: 17:06-13-09
Krótki opis sytuacji: Gracz ma reklamę w nicku
[Obowiązkowy] Dowód winy: (screenshot, filmik): https://zapodaj.net/c88e48d212f40.png.html