Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Witaj, Gość
Musisz się zarejestrować przed napisaniem posta.

Login/Adres e-mail:

Hasło

Szukaj na forum

(Zaawansowane szukanie)

Statystyki
» Użytkownicy: 18,387
» Najnowszy użytkownik: izgvka
» Wątków na forum: 19,815
» Postów na forum: 93,493

Pełne statystyki

Użytkownicy online
Aktualnie jest 585 użytkowników online.
» 0 Użytkownik(ów) | 582 Gość(i)
Baidu, Bing, Google

Ostatnie wątki
llkt
Kowal Kości

Forum: Serwery Survival / EasyHardcore
Ostatni post: llkt
06-10-2021, 05:28 PM
» Odpowiedzi: 0
» Wyświetleń: 2,106
niepokonan1919
Zamknięcie Serwera McSurv...

Forum: Ogłoszenia
Ostatni post: niepokonan1919
20-08-2021, 01:19 PM
» Odpowiedzi: 18
» Wyświetleń: 75,810
Kiciek37
Dom seniora

Forum: KOSZ
Ostatni post: Kiciek37
08-06-2021, 11:53 AM
» Odpowiedzi: 1
» Wyświetleń: 9,444
Kiciek37
Shazikx

Forum: Archiwum
06-06-2021, 02:53 PM
» Wyświetleń: 9,068
_Quinlann_
Propozycja [KitPvP]

Forum: Serwery PVP
Ostatni post: _Quinlann_
05-06-2021, 11:48 PM
» Odpowiedzi: 0
» Wyświetleń: 2,022
Kiciek37
problem z wpłata psc na p...

Forum: Problemy
04-06-2021, 08:30 AM
» Wyświetleń: 2,491
Kiciek37
propozycje na dodanie/zmn...

Forum: Serwery Survival / EasyHardcore
03-06-2021, 10:15 PM
» Wyświetleń: 1,899
Kiciek37
Zdrowa karma dla psa

02-06-2021, 07:30 PM
» Wyświetleń: 2,026
Kiciek37
Skarga

Forum: Archiwum
18-05-2021, 10:31 AM
» Wyświetleń: 2,001
Kiciek37
Skarga

18-05-2021, 10:01 AM
» Wyświetleń: 1,892

What The Fuck?!
Napisane przez: Zgłaszacz223 - 20-09-2016, 02:30 PM - Forum: Serwery Creative - Odpowiedzi (4)

Elo,wypowiem się krótko i zwięźle

Dlaczego stojaki na zbroję są niedostępne??

Wydrukuj tę wiadomość

[SKARGA]_Oktawik_PlPlpL
Napisane przez: Gittyman - 20-09-2016, 02:29 PM - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (6)

Twój nick: Gittyman
Nick Oskarżonego: _Oktawik_PlPlpL
Powód: Kradzież pieniędzy, oszukana sprzedaż
Tryb, na którym się to wydarzyło: RealLife
Godzina, data: Ok.16:10
Krótki opis sytuacji: Gracz napisał że sprzeda samochód, napisałem że kupię za 3,700, gracz sięzgodził, poszliśmy za spawn powiedziałem że dam połowe potem on da i ja resztę, więc dałem 1350 a gracz wyszedł z serwera, niestety jestem zbyt ufającą osobą i moim dowodem sa tylko świadkowie i osoby których też oszukał tego dnia.
[Obowiązkowy] Dowód winy: (screenshot, filmik): Jedynie świadkowie Sad

Wydrukuj tę wiadomość

Fajna muza ;3
Napisane przez: Pawelek22 - 20-09-2016, 02:28 PM - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (1)

Mam dla was fajną muzykę.Link tutaj https://www.youtube.com/watch?v=YqeW9_5kURI

Wydrukuj tę wiadomość

[Unban] TvHackedTv
Napisane przez: TvHackedTv - 20-09-2016, 02:03 PM - Forum: KOSZ - Odpowiedzi (1)

Twój nick: TvHackedTv
data Zbanowania: 19.03.2015r
Na Jakim trybie: JAIL Easy
Miałem tam 6 mln :c prosze o unban
przepraszam za to co zrobiłem czekam od roku na unban i nic :c
nawet nie pamiętam jaki administrator mnie zbanował prosze o odpowiedz

Wydrukuj tę wiadomość

[Unban] TvHackedTv
Napisane przez: TvHackedTv - 20-09-2016, 02:01 PM - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (11)

Twój nick: TvHackedTv
data Zbanowania: 19.03.2015r
Na Jakim trybie: JAIL Easy
Miałem tam 6 mln :c prosze o unban
przepraszam za to co zrobiłem czekam od roku na unban i nic :c
nawet nie pamiętam jaki administrator mnie zbanował prosze o odpowiedz

Wydrukuj tę wiadomość

Problemik Creative I Nie Tylko
Napisane przez: Zgłaszacz223 - 20-09-2016, 01:46 PM - Forum: KOSZ - Odpowiedzi (14)

Eloszki,dodano na creative różne funkcje (Anty wyzywanie itp) jest taki problem ze jak ktos pisze mój nick to wchodzi Nie<3raszonyPL i nie idzie mnie np dodac do dzialki albo do wyspy czy do czegoś tam tpać tez sie do mnie nie da,Na wszystkich trybach gdzie jest to dodane

Nick:NieustraszonyPL

Pozdro <3

Wydrukuj tę wiadomość

Chyba "Błąd"
Napisane przez: xdmruczekxd - 20-09-2016, 01:35 PM - Forum: Real Life - Odpowiedzi (4)

Cześć.

Pisze ten wątek ponieważ chyba "nie działa" jedna komenda. Tą komendą jest /kolory lub /kolor.
Pisze nie działa w cudzysłowie, ponieważ nie wiem czy to jest błąd czy nie. Natomiast kiedy pisze /kolory i wybieram kolor w którym chce pisać, nadal pisze na ten sam kolor, którym pisałem. Nie wiem czy nie można już tego po prostu zmienić czy to błąd. Być może wybiera się tylko raz kolor i drugi już się nie da Tongue. No ale proszę o odpowiedz czy to błąd, czy też nie ;p.

Wydrukuj tę wiadomość

Pomysły-Restauracja
Napisane przez: Zgłaszacz223 - 20-09-2016, 12:45 PM - Forum: Real Life - Odpowiedzi (11)

Sjema Zjomeczki xddddd W tym wątku opiszę co zmienic czego sie pozbyć itp

-Ceny,Tak są za duże ;_; ktos widzial w zyciu batona za 100$? no wlasnie,mozna zrobic ze przynajmniej baton za 5$ który dodaje 0,30 sily bo takie ceny są bez sensu
-Restauracja no wlasnie,w restauracji sie kupuje posiłek a nie jedzenie co nie? do kupywania jedzenia mozna zbudowac biedronke albo żabke xd mam wizję taką że jak zamówimy jakiś posiłek to tepa nas automatycznie do stolu i jakis mob czy cos przychodzi i daje nam jedzenie,i nie wyjdziemy jak nie zjemy,jak nie możemy jeść mozna zawolac (Np takiego lokaja nie znam jego imienia xd)i on zabiera posilek
-dodanie kolejek,no,bo duzo graczy sie ciśnie i kurde wchodzi na stanowisko pracy ;_;
-Praca "Kucharz" będzie on robił swoje wlasne wymyślone jedzenie (np pierogi xd)
-Jezeli dodacie pomysł nr 2 to mozna jeszcze dodać MENU znajdowaly by sie tam różne posilki,można wybrać też danie SPECIAL czyli jak mówilem danie fundowane przez kucharza

To tyle,Koniec xd

Pozdro <3

Wydrukuj tę wiadomość

AntySpam/AntyReklama
Napisane przez: Zgłaszacz223 - 20-09-2016, 12:28 PM - Forum: Serwery Creative - Odpowiedzi (1)

Cześć,piszę ten wątek iż na creative 1# (i chyba nie tylko na nim) dodano AntySpam Oraz AntyReklamę i duużo innych rzeczy,już mówię,gdy coś napisze na chacie z przecinkiem pisze "Reklamowanie serwerow jest zakazane!" A ten AntySpam jest bez sensu ;_; + 2 anty spamy -.- tak,i teraz na chacie nie da sie pisać!!!! To tylę

Pozdro <3

Wydrukuj tę wiadomość

Pomysły.
Napisane przez: xdmruczekxd - 20-09-2016, 09:26 AM - Forum: Real Life - Odpowiedzi (6)

Cześć.
W tym wątku, chciałbym zawrzeć parę pomysłów z mojej strony, na ulepszenie serwera.
1. Zrobić kogoś takiego jak "Morderca". Trzymałby on żelazny lub drewniany miecz w ręce i chodził za graczami w uliczkach. Pojawiałby się on rzadziej niż np. podpalacz czy złodziej.
2. Lotnisko, na którym kupowałoby się bilety do innych miast jak Warszawa (XD), Londyn itp. ;p
3. Dać graczom możliwość chodzenia do lasu, w góry, niekoniecznie na wakacje ale żeby pokopac :p.
4. Przez miasto mogła by biec rzeka, a obok stałby młyn, w którym odbywałaby się praca młynarza.
5. Ogólnie poszerzyć miasto.

Dzięki za przeczytanie tego wątku i zapraszam do głosowania ;p.

Wydrukuj tę wiadomość