Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Witaj, Gość
Musisz się zarejestrować przed napisaniem posta.

Login/Adres e-mail:

Hasło

Szukaj na forum

(Zaawansowane szukanie)

Statystyki
» Użytkownicy: 18,387
» Najnowszy użytkownik: izgvka
» Wątków na forum: 19,815
» Postów na forum: 93,493

Pełne statystyki

Użytkownicy online
Aktualnie jest 537 użytkowników online.
» 0 Użytkownik(ów) | 533 Gość(i)
Applebot, Baidu, Bing, Google

Ostatnie wątki
llkt
Kowal Kości

Forum: Serwery Survival / EasyHardcore
Ostatni post: llkt
06-10-2021, 05:28 PM
» Odpowiedzi: 0
» Wyświetleń: 2,107
niepokonan1919
Zamknięcie Serwera McSurv...

Forum: Ogłoszenia
Ostatni post: niepokonan1919
20-08-2021, 01:19 PM
» Odpowiedzi: 18
» Wyświetleń: 75,844
Kiciek37
Dom seniora

Forum: KOSZ
Ostatni post: Kiciek37
08-06-2021, 11:53 AM
» Odpowiedzi: 1
» Wyświetleń: 9,453
Kiciek37
Shazikx

Forum: Archiwum
06-06-2021, 02:53 PM
» Wyświetleń: 9,079
_Quinlann_
Propozycja [KitPvP]

Forum: Serwery PVP
Ostatni post: _Quinlann_
05-06-2021, 11:48 PM
» Odpowiedzi: 0
» Wyświetleń: 2,024
Kiciek37
problem z wpłata psc na p...

Forum: Problemy
04-06-2021, 08:30 AM
» Wyświetleń: 2,494
Kiciek37
propozycje na dodanie/zmn...

Forum: Serwery Survival / EasyHardcore
03-06-2021, 10:15 PM
» Wyświetleń: 1,904
Kiciek37
Zdrowa karma dla psa

02-06-2021, 07:30 PM
» Wyświetleń: 2,028
Kiciek37
Skarga

Forum: Archiwum
18-05-2021, 10:31 AM
» Wyświetleń: 2,003
Kiciek37
Skarga

18-05-2021, 10:01 AM
» Wyświetleń: 1,894

[Skarga] TheProKillerXd
Napisane przez: 1julia1 - 08-11-2016, 03:38 PM - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (1)

Twój nick: 1julia1
Nick oskarzonego: TheProKiller
Powód: Słowa
Tryb,na którym się to wydarzyło: Pvp Classic
Godzina,data: 7.11.16
Krótki opis sytuacji: Gracz przeklina
[Obowiązkowy]Dowód winy: http://www.fotosik.pl/zdjecie/77251993b3cf1121

Wydrukuj tę wiadomość

Brak potwierdzeń.
Napisane przez: Przyjaciel - 07-11-2016, 08:40 PM - Forum: KOSZ - Odpowiedzi (3)

Wpisałem hasło, bo miałem zaznaczone w komputerze. Chciałem zmienić email, pokazało komunikat, że wiadomość potwierdzająca zmianę emaila przyjdzie na ten email i nie ma od dwóch godzin. Tak samo z opcją "nie pamiętam hasła".. Wiadomości zwrotne nie przychodzą. Liczę na szybkie naprawienie tej usterki, ponieważ bardzo to przeszkadza w użytkowaniu forum.

Pozdrawiam,
Przyjaciel.

Wydrukuj tę wiadomość

Reprezentacja Polski
Napisane przez: _Demonik22352_ - 07-11-2016, 08:40 PM - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (2)

Drodzy Użytkownicy Forum
Tworzę ten temat, aby osobiście razem z wami dyskutować o Polskiej Reprezentacji Narodowej w Piłce Nożnej. Możecie tu chwalić zawodników, pisać co o nich sądzicie itd itp. Odrazu zachęcam do aktywnej wypowiedzi w tym temacie, bo możecie się dużo dowiedzieć od innych. Nam sam początek, ja napiszę co o nich sądzę.

Po Mistrzostwach Europy 2016 we Francji, wiedziałem, że Polacy idą w górę z poziomem piłki nożnej, kilka zawodników zostało stransferowanych do innych klubów np. Bartosz Kapustka z Cracovii do angielskiego klubu, które ma miano: Lisy, pewnie wiecie o co mi chodzi. Krzychowiak, miał być osobą kluczową w PSG. Jednak tam przegrywa rywalizacje z innymi defensywnymi pomocnikami i ląduje na ławkę rezerwowych, bardzo żadko gra. Swoją niską formę pokazuje na Eliminacjach do Mistrzostw świata.

Na początku tych eliminacji, myślałem, że Polska bez problemu z każdym da rade. Jednak kilka kontuzji, osłabilo skład, zagubiony Krzychowiak i czasem błędy w obronie. POLSKA nie pokazuje formy z Euro, natomiast pokazuje jak potrafi być słaba bez kluczowych zawodników. JESZCZE ta afera o alkochol, karty i w ogóle. Polacy pokazują jak są jednak słabi i, że to był fart bycia wysoko na euro. Milik kontuzja, rybus kontuzja, Piszczek kontuzja. Odziwo jesteśmy 2 w tabeli po równo punktów z pierwszym miejscem, przeważa tylko bilans bramkowy. Kontuzja Rybusa i Dawidowicza, spowodowała mała rotację w składzie na której debiut ma zaliczyć Golanski(góralski czy jakoś tak) i jeszcze ktoś z legii warszawy. Jak myślicie czy Polska podoła oczekiwanią i wróci na właściwe tory? Narazie tylko lewy gra swoją piłkę! Jaka jest wasza opinia? Musimy podyskutować!

Wydrukuj tę wiadomość

[SKARGA] xAl3k
Napisane przez: lukas2002opole - 07-11-2016, 08:40 PM - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (4)

twuj nick: lukas9
nick oskarżonego: xAl3k
Powód: wyzywanietryb nq kturym to sie wydarzyło: sky wars Noob
godz:21.00 data 07.11.201
krótki opis sytuacji: grałęm na tym trybie a jak z nim 2 razy wygrałem to nazwał mnie pizda
Dowód Winy: C:\Users\Public\Pictures\Sample Pictures\2016-11-07_21.00.56.png
PS: jestem bratem lukas15 ale to konto na forum to dal mi haslo bo jusz go nie uzywa

Wydrukuj tę wiadomość

[Poradnik] LazyRoad
Napisane przez: _Demonik22352_ - 07-11-2016, 07:39 PM - Forum: KOSZ - Odpowiedzi (4)

Hejo! POWRACAM z poradnikami! Ogólnie dawno ich nie było, a chciałbym znów napisać kilka przydatnych poradników. Dzisiaj przejdziemy do mini poradnika. Będzie w nim plugin, który umożliwi nam szybsze tworzenie dróg. Wiecie o co mi chodzi? Jak tak to tej części nie musisz czytać

LazyRoad:
- Plugin umożliwia nam tworzenie dróg w bardzo szybki, prosty sposób. Przydaje się dla leniwych osób chcących zrobić jakieś drogi!

Instalacja:
1) Pobieramy wtyczkę/plugin z tej strony: https://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/lazyroad/
2) Wrzucamy plugin do folderu "Plugins"(pluginy)
3) Restartujemy serwer wpisując: reload
4) Plugin juz działa i możemy zacząć tworzyć drogi

Komendy:
* /Road - Pokazuje nam na chacie jakie drogi mamy do wyboru
[Obrazek: image.php?di=VLGI] (to nie mój SS, tylko z neta :d)

*/Road <Nazwa Drogi> - Tworzy nam drogę o podanej nazwie, tylko pamiętajcie! ŻEBY jeszcze ona się pojawila musimy się poruszać/chodzić

* /Road stop - Droga którą tworzylismy przestaje się tworzyć i jak się ruszymy to droga dalej nie będzie się robić.

I oczywiście to na tyle. NIE jest to długi poradnik, jest też kilka innych komend, ale takich jak dla mnie zbędnych, te wam w zupełności wystarczą Smile

Wydrukuj tę wiadomość

Photo Skarga
Napisane przez: NoelleVV - 07-11-2016, 07:35 PM - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (1)

Twój nick:NoelleVV
  Nick Oskarżonego: SAMUKAJ2014
  Powód: Obraza
  Tryb, na którym się to wydarzyło: Creative 3
  Godzina, data: 2016.11.07 20:10
  Krótki opis sytuacji: On obraził mnie i wymuszał żeby go dodać do działki
  Dowód:[img=15x15]Dowodek[/img]

myślę że gracz zostanie ukarany

Załączone pliki Miniatury

Wydrukuj tę wiadomość

Święto Niepodległości!
Napisane przez: Przyjaciel - 07-11-2016, 07:29 PM - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (3)

Drodzy użytkownicy!
W związku z następującym wydarzeniem, Dniem Niepodległości, który odbędzie się w piątek (11.11.2016), chciałbym wspomnieć coś o tym wydarzeniu. Powinien ten dzień dla nas, Polaków, czymś naprawdę ważnym. Ludzie, którzy żyli w tamtych czasach, walczyli m.in. o to, żebyśmy teraz mogli w spokoju siedzieć w naszych domach, z rodzinami, przed komputerem, nie będąc prześladowanym. Podziękujmy im za to wszyscy razem! Raz w roku chyba możemy oderwać się od nauki, komputerów, choćby na godzinę, aby uczcić ten piękny dzień.

Konkurs!
Aby zmobilizować Was troszkę do uczczenia tego ważnego dla nas dnia, ogłaszam konkurs. Kto napisze najładniejsze, krótkie (od 4-8 wersów) podziękowania dla tych, którzy walczyli o nasze "dzisiaj", jego podziękowania (trzy najlepsze) zostaną ukazane w wątku naszej partii. Wiem, że nagroda nie jest może zbyt duża, ale chwilowo nie mam nic więcej do zaoferowania. Założę się, że większa połowa z Was (jak i ja) traktowała to święto, jako zwykły dzień wolny od szkoły. Zmieńmy coś w naszym życiu i złóżmy Im piękne podziękowania! Nikogo do tego nie zmuszam, ale proszę przynajmniej o trochę powagi w tym uroczystym dniu.
Gotowe podziękowania należy wysyłać mi na pw do 11.11.2016, godzina 12:00 (w dzień). Wyniki zostaną ogłoszone o 16:00! To nic zobowiązującego! Liczy się dobra zabawa. 
(Z góry przepraszam za spam, ale mam nadzieje, że z okazji Dnia Niepodległości, administracja będzie wyrozumiała.)

Pozdrawiam,
Przyjaciel.

Załączone pliki Miniatury

Wydrukuj tę wiadomość

[SKARGA] NalagixxD123 Cheaty -- Kill Aura
Napisane przez: Bartek998 - 07-11-2016, 05:43 PM - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (1)

Twój nick:Bartek998
Nick Oskarżonego:NalagixxD123
Powód: Aura
Tryb, na którym się to wydarzyło: PVP Kits
Godzina, data: 18:25, 07.11.2016
Krótki opis sytuacji:Gracz używa Kill Aury która jest niedozwolona w regulaminie
[Obowiązkowy] Dowód winy: (screenshot, filmik):

https://youtu.be/UP-SNy1YOxw

Wydrukuj tę wiadomość

{Skarga} Berciontko
Napisane przez: _Angela_0 - 07-11-2016, 05:23 PM - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (1)

Twój nick: _Angela_0
Nick Oskarżonego: Berciontko
Powód: przekleństwa
Tryb, na którym się to wydarzyło: Anihilacja
Godzina, data: 07.11.2016
Krótki opis sytuacji: Przekleństwa
[Obowiązkowy] Dowód winy: (screenshot, filmik): http://www.fotosik.pl/zdjecie/f447a580c542dfe4

Wydrukuj tę wiadomość

Exclamation Emeraldowy Set [WvsP 2]
Napisane przez: ErrorTV250 - 07-11-2016, 04:42 PM - Forum: Wojownicy vs Potwory - Odpowiedzi (2)

Witam!
Otóż wiem że jest ranga vip z szafirowym setem i dodatkowymi itemami
ale mam propozycje aby dodać możliwosć kupienia szafirowego setu na stałe

Wydrukuj tę wiadomość