Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Witaj, Gość
Musisz się zarejestrować przed napisaniem posta.

Login/Adres e-mail:

Hasło

Szukaj na forum

(Zaawansowane szukanie)

Statystyki
» Użytkownicy: 18,387
» Najnowszy użytkownik: izgvka
» Wątków na forum: 19,815
» Postów na forum: 93,493

Pełne statystyki

Użytkownicy online
Aktualnie jest 670 użytkowników online.
» 0 Użytkownik(ów) | 666 Gość(i)
Applebot, Baidu, Bing, Google

Ostatnie wątki
llkt
Kowal Kości

Forum: Serwery Survival / EasyHardcore
Ostatni post: llkt
06-10-2021, 05:28 PM
» Odpowiedzi: 0
» Wyświetleń: 2,107
niepokonan1919
Zamknięcie Serwera McSurv...

Forum: Ogłoszenia
Ostatni post: niepokonan1919
20-08-2021, 01:19 PM
» Odpowiedzi: 18
» Wyświetleń: 75,891
Kiciek37
Dom seniora

Forum: KOSZ
Ostatni post: Kiciek37
08-06-2021, 11:53 AM
» Odpowiedzi: 1
» Wyświetleń: 9,464
Kiciek37
Shazikx

Forum: Archiwum
06-06-2021, 02:53 PM
» Wyświetleń: 9,094
_Quinlann_
Propozycja [KitPvP]

Forum: Serwery PVP
Ostatni post: _Quinlann_
05-06-2021, 11:48 PM
» Odpowiedzi: 0
» Wyświetleń: 2,030
Kiciek37
problem z wpłata psc na p...

Forum: Problemy
04-06-2021, 08:30 AM
» Wyświetleń: 2,499
Kiciek37
propozycje na dodanie/zmn...

Forum: Serwery Survival / EasyHardcore
03-06-2021, 10:15 PM
» Wyświetleń: 1,906
Kiciek37
Zdrowa karma dla psa

02-06-2021, 07:30 PM
» Wyświetleń: 2,036
Kiciek37
Skarga

Forum: Archiwum
18-05-2021, 10:31 AM
» Wyświetleń: 2,012
Kiciek37
Skarga

18-05-2021, 10:01 AM
» Wyświetleń: 1,900

{Cheaty} Pazdan20026
Napisane przez: _Angela_0 - 30-11-2016, 05:23 PM - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (1)

Twój nick: _Angela_0
Nick Oskarżonego: Pazdan20026
Powód: Cheaty
Tryb, na którym się to wydarzyło: Pvp Classic
Godzina, data: 30.11.2016
Krótki opis sytuacji: <--->
[Obowiązkowy] Dowód winy: (screenshot, filmik): https://www.youtube.com/watch?v=6ewkYaUG...e=youtu.be

Wydrukuj tę wiadomość

Skarga
Napisane przez: _LuSiA_ - 30-11-2016, 04:25 PM - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (2)

Twój nick: __LuSiA__
Nick Oskarżonego: THE_Matix_KOX
Powód: obraża administracje
Tryb, na którym się to wydarzyło: anihilacja 1
Godzina, data: 30.11.2016 17:09
Krótki opis sytuacji: obraża administracje
[Obowiązkowy] Dowód winy: (screenshot, filmik): https://scr.hu/OnvO0J

Wydrukuj tę wiadomość

Skarga danielK15
Napisane przez: _LuSiA_ - 30-11-2016, 04:20 PM - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (1)

Twój nick: __LuSiA__
Nick Oskarżonego: danielK15
Powód: słowa
Tryb, na którym się to wydarzyło: anihilacja 1
Godzina, data: 30.11.2016 16:41
Krótki opis sytuacji: przeklina
[Obowiązkowy] Dowód winy: (screenshot, filmik): https://scr.hu/9zj027

Wydrukuj tę wiadomość

{Skarga} Salomon8991
Napisane przez: _Angela_0 - 30-11-2016, 03:56 PM - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (1)

Nick Oskarżonego: Salomon8991
Powód: Przekleństwa
Tryb, na którym się to wydarzyło: Anihilacja
Krótki opis sytuacji: <-->
[Obowiązkowy] Dowód winy: (screenshot, filmik): https://scr.hu/4KM5w1

Wydrukuj tę wiadomość

Exclamation [ZMIANY] Creative - Nerwy siadają...
Napisane przez: O_0 - 30-11-2016, 02:27 PM - Forum: Serwery Creative - Odpowiedzi (23)

Witam.

W tym wątku chciałbym przedstawić problem, dotyczący zmian i modyfikacji na serwerach Creative.

Od prawie trzech miesięcy istnieje na naszym serwerze takie coś jak Anty-spam. Lecz nie zawsze działa to tak, jak powinno działać.
Czemu to służy?
Spamerów nie ubyło, tak samo jak graczy reklamujących serwery.
Jak narazie, najbardziej ucierpieli na tym gracze.

Dlatego chciałbym teraz przedstawić plusy i minusy Anty-spamu:

+Ktoś kto chce zareklamować swój serwer, musi się trochę natrudzić, oddzielając litery spacją;
+Gracz, który chce wielokrotnie napisać jeden wyraz na czacie, nie jest wstanie tego zrobić chyba, że poprzedzi go innym słowem;

-Gdy napisze się coś na czacie i chce się napisać kolejny wyraz (inny), nawet 5 sekund póżniej po napisaniu poprzedniego wyświetla się komunikat na czacie "Odczekaj 1 sekund przed napisaniem nastepnej wiadomosci", czy "prosze nie spamowac";
-Śmigasz na klawiaturze? To od teraz musisz zwolnić, bo nie będziesz miał szans na napisanie czegokolwiek na czacie;
-Pisanie przecinków? - Tylko pomarzyć!! 1/3 prób napisania zdania z przecinkiem, kończy się niepowodzeniem i komunikatem "reklamowanie serwerów jest zakazane";
-Próbujesz napisać wyraz ponownie, nawet jeżeli odstęp między wypowiedzią na czacie to nawet 30 minut? - Marzenia się spełniają ale nie w tym przypadku..
-słowa takie jak: [litera],ch , com , ench , pl i dziesiątki innych przykładów, nie są możliwe do napisania, nawet gdy wymienione powyżej znajdują się w części wyrazcu, np: computer lub enchanting;
-Są nawet takie przypadki, że gracze odchodzą z powyższych powodów;
-Podczas eventów czasowych, szybka odpowiedż nie jest możliwa z powyższych powodów - a wtedy ma się na sumieniu nieszczęsliwą przegraną vipa;
-Reklamowiczów nie ubyło, wręcz przeciwnie - robią spację przed każdą literą, dzięki czemu reklama serwera o wiele bardziej wyróżnia się na czacie;

I mi siadają przy tym nerwy, nie wiem jakim cudem mój komputer jeszcze działa..
    Sam spotkałem się z ponad czteroma wątkami tego typu, ale to nie znaczy, że tylko czterech graczy irytują te zmiany.
Jak widać - więcej z tego minusów niż plusów, a sam gram na tym serwerze od ponad 1,5 roku i widzę, że zamiast ubyć graczy reklamujących serwery przybyło, mimo tej modernizacji.
    Więc proszę, by administracja rozpatrzyła mój wątek pozytywnie i chociażby wymieniła parę zdań z graczami, jeżeli ten post nie wystarczy.

Dziękuję za przeczytanie:
                                                                                                                   O_0

Wydrukuj tę wiadomość

{Skarga} okus
Napisane przez: _Angela_0 - 30-11-2016, 01:57 PM - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (1)

Nick Oskarżonego: okus
Powód: Przekleństwa
Tryb, na którym się to wydarzyło: Anihilacja
Krótki opis sytuacji: <-->
[Obowiązkowy] Dowód winy: (screenshot, filmik): https://scr.hu/yapr7l

Wydrukuj tę wiadomość

Multikonto
Napisane przez: MisiekO - 29-11-2016, 10:30 PM - Forum: KOSZ - Odpowiedzi (4)

Witam. Mam tylko jedno pytanie. Mianowicie, czy multikonta są dozwolone? Widziałem na forum zgłoszenie, że pewien gracz posiada multikonto, a pod nim odpowiedź administratorki, że jest to dozwolone. Jednak mój kolega posiada dwa konta. Chciałem zapytać, czy można mieć to drugie konto, na wypadek otrzymania tempbana na 1h czy też permbana. Ktoś mnie zgłosi, dostaję bana na 1h a chcę pograć. Mogę wtedy wbić na drugie konto? I jeszcze jedno. Czy mogę przełożyć itemki z pierwszego konta na drugie (np. poprzez zaufaną osobę)? W sensie czy jest to legalne? Czekam na odpowiedź administracji, chociaż odpowiedzi graczy też przeczytam. Z góry dziękuję za odpowiedź.

Wydrukuj tę wiadomość

Skarga na HantaaPL
Napisane przez: Sandrixa - 29-11-2016, 09:07 PM - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (1)

Witam.Dzisiejszej nocy gdy sobie grałam w pvp kits HantaaPL używał aury i przeszkadzał ludziom grać.Uzywał tej aury ciągle albo czegos innego jak knocback nie odbijal się to tyle na ten temat

Wydrukuj tę wiadomość

SAME CHEATERY
Napisane przez: danie9990 - 29-11-2016, 08:40 PM - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (12)

Witam chciałbym się dowiedzieć czemu nikt nic nie zrobi z cheaterami (ja wiem że nie wszystkich można wyłapać) ale dzisiaj spotkałem ich trochę (w ciągu 2 godzin) ok. 5 speedminów ze 3 aury itp. proszę was zróbcie coś z nimi bo tylko rozgrywkę psują !!! Nie wiem co niech ktoś z administracji ciągle jest lub po prostu więcej adminów załatwcie bo nie da się po prostu się nie da wytrzymać jak np. jest ktoś z adminów to cisza ale jak nikogo nie ma to nagle 10 hakerów ...... No bez przesady !!!

Wydrukuj tę wiadomość

Multi-konta
Napisane przez: XxElectronicxX - 29-11-2016, 08:23 PM - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (1)

Twój nick : E_L_E_C_T_R_O
Nick oskarżonego : mati_strzelec
Tryb na którym się to wydarzyło : Real Life
Powód : Multi konta
Data/godzina : 29.11.2016r. godzina 20:36
Krótki opis sytuacji : Grałem sobie na trybie real life a tu bam gość z multi-kontem
Dowód : http://imgur.com/a/HUoTD

Wydrukuj tę wiadomość