McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: SMS'y
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam. Jutro chciałbym wysłać 4 sms'y aby otrzymać 40 tysięcy. Chciałem zapytać administrację oraz graczy, czy ostatnio zdarzały się przypadki, że sms nie doszedł, oraz czy w razie takiego wypadku, mógłbym liczyć na szybką pomoc. Z góry dziękuję Smile
ADMINISTRACJA pomoże tak że się nie bój Big Grin
Właśnie się boję... Yyy nic nie wysyłałeś nie oszukuj bo ci damy perma...
Misie, spokojnie.
Nawet jeśli nie dostaniesz uslugi, możesz napisać do Admin@Mcsurvi.pl stosując się tego wzoru :
1) Data wysłania sms:
2) Godzina wysłania sms:
3) Treść wysłanego smsa:
4) Numer telefonu na który wysłano sms:
5) Numer telefonu z którego wysłano sms:
6) Serwer na którym zamówiłeś usługę:
7) Twój nick na serwerze:
EDIT : Co ma znaczyć to "Bo ci damy perma"?
Nie jesteś adminem więc można to uznac za grozenie banem.
Źle mnie zrozumiałem. Nie groziłem banem. Czytaj uważnie. A mówię tak bo różne miałem przeżycia z administracją... Mój kolega wysłał raz sms za 50zł, wyświetlił się komunikat na czacie a on nie dostał itemków a kasę mu oczywiście zjadło. Napisał do właściciela na chacie że nie ma itemków a ten go zbanował. Powód? "Nie kłam ch**u."... Gwiazdki są po to abym nie dostał bana. Panikuję bo nie wiem co się może wydarzyć. Kwota 120PLN to nie zebranie w wakacje 2 truskawek, tylko zapieprzanie codziennie na truskawkach i wiśniach. Tak to już jest... swoje pieniądze się szanuje.
(25-11-2016, 04:15 PM)Misie napisał(a): [ -> ]Powód? "Nie kłam ch**u."...

A to napewno na mcsurvi?
Nick kolegi?
Przeważnie, gdy zdarzają się takie sytuacje, w sensie z SMS pisze się Emailowo. Albo nie przeważnie, lecz koniecznie.
Chyba misi chodzilo ze na innym servie kolega jej dostal bana
(25-11-2016, 04:15 PM)Misie napisał(a): [ -> ]Źle mnie zrozumiałem. Nie groziłem banem. Czytaj uważnie. A mówię tak bo różne miałem przeżycia z administracją... Mój kolega wysłał raz sms za 50zł, wyświetlił się komunikat na czacie a on nie dostał itemków a kasę mu oczywiście zjadło. Napisał do właściciela na chacie że nie ma itemków a ten go zbanował. Powód? "Nie kłam ch**u."... Gwiazdki są po to abym nie dostał bana. Panikuję bo nie wiem co się może wydarzyć. Kwota 120PLN to nie zebranie w wakacje 2 truskawek, tylko zapieprzanie codziennie na truskawkach i wiśniach. Tak to już jest... swoje pieniądze się szanuje.

to kolega Cię kłamał poza tym smsy za 50zł nie istnieją, w razie problemów wystarczy do mnie napisać maila a otrzymasz pomoc. Odpowiadam codziennie.
Nasz serwer istnieje lata i liczy się z problemami użytkowników, nie ma co porównywać go do jakiś amatorskich serwerków Smile
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją McSurvi.pl
Pozdrawiamy!