McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: [NOWE KLASY]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
1 Enderman moc to zabieranie itów które gracz trzyma w ręku albo losowe (oczywiście wroga).Czar co 10minut
2 Medyk który może dać graczowi regen koxa przez 5sekund co 5minut
3 Bankier czy jakoś tak zbiera 2x złota
Propozycją było by też przemienienie gry na adventure,otrzymywanie starego systemu za wygraną 100zł, dodanie mapy Canyon i USUNIECIĘ TEJ OCHRONY SKORPIONA.
Dobry pomysł , tylko że administratorzy mówili że jest dość klas.
Tyle, że klasy są w pluginie. Małe prawdopodobieństwo, że Banan takie zrobi. No cóż, chyba, że napiszesz do autora Anihilation.
jakoś na Angielskich serwach nie ma takich problemów więc raczej to zależy od Banana
Klasy by uszly
ale enderman? Nie :/
Gdyby ktos trzymal sroski item (np róg mocy) to by bylo troche bezsensowne ze mu tą broń zabierasz ;_;
Enderman by kosztowal pienadze w grze
ale sroskie to sa za pieniadze w rl :v
@EDIT
Na adventure?
to kopalnia zelaza na sarum byla by juz bez sensu ;p
a jakbys chcial wydobyc arbuz?
albo jak ci sie itemek zepsuje to zrobic se nowy np drewniany?
a jak bys rozwalal nexus geniuszu?
Nieustraszony tryb adventure dopiero niedawno został wyłaczony geniuszu. Może byś doczytał jak on działa dokładnie, a nie spamisz bez sensu.
Chcialbym powiedzieć że bankier już istnieje. A jest to klasa górnik. Nieważne jakim kilofem kopiesz to dostajesz surowce x2

wyskrobane z mojej marchewki, za pomocą painta ^,^
SGoneill podejrzewam multi ale nie jestem 100% pewny ;p
No to co by robil ten tryb adventure? no wlasnie?
Jakby mozna bylo rozwalać to by nie bylo to juz adventure ;p
bo adventure polega na tym ze nie da sie rozwalać
chodzi o $ w bankierze Enderman po to istnieje żeby kraść sroskie a tryb adventure zmienia tylko to że musisz odpowiednim narzędziem niszczyć np drewno siekierą ziemie łopatą itp PS chyba jesteś nowy po wielu rzeczy nieogarniasz
enderman no wiem
ale gdyby co runde kradłbyś innym sroskie? ....
za fajne to by nie bylo
Stron: 1 2 3