Dobre.
Popieram

Każdy głos się liczy! Dziękuję i zapraszam na skype: bazaanfil. Dodam Cię do specjalnej grupy!
Tak się wtrąca, Administracja tam może czy nie? ;p
@up Chce zobaczyć jak to wygląda.
Pewnie. Mamy na celu was wspomagać. Wasze pomysły i obecność pomogą nam ulepszyć partię. Wszystkich chętnych do partii zapraszam na mój skype: bazaanfil. Aby zostać dodanym do grupy, wystarczy mi wysłać wiadomość PARTIA.

No ale co to zmieni w zwykłym zgłaszaniu? To będą skargi, nie takie normalne tylko z fajerwerkami? Powiedzmy, że macię tą partię, lepszego traktowania nie oczekujcie. Imo to nie zmieni praktycznie nic bo działa to tak samo jak skargi na forum tylko tym razem z grupy ludzi. Wg. Mnie.:
Pomysł bez sensu, bo do tego zakładać grupy nie trzeba.
Rozumiem. Nie zmuszam do dołączania do naszej partii. Nie podoba Ci się nasz program, ludzka rzecz. Bardzo dziękujemy za opinię!
Każda opinia pozwala nam zmienić partię na lepsze.

DRODZY UŻYTKOWNICY!
Do naszego programu dodano nowy artykuł.
Art. 3
Forum jest grupą społeczności, która ma różnorodne poglądy i opinie. My za to jesteśmy grupą graczy, którzy znają się przez dłuższy czas! Znamy swoje umiejętności, razem graliśmy na anihilacji. Razem osiągniemy więcej z prostego powodu:
"Jesteśmy drużyną. Każdy każdego kryje. Nikt nikogo nie zdradza. Razem zwyciężamy, każdy tym zwycięstwem żyje!"
Jesteśmy główną drużyną anihilacji! Wszyscy gracze anihilacji!
Całkiem ciekawy pomysł ^^