McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: Zagadka: KILLAURA.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam. Mam dla was nietypową zagadkę.
Oto ona:
Było sobie pięciu graczy: Honex123, AppstoreQ, Nellano, Tyfusek989 i Kretka12.
Jedno z nich ma aurę. Wszyscy bardzo się nie lubią i starają się oskarżać nawzajem. Oto wypowiedzi każdego z nich, gdy administrator zadał im pytanie, czy mają aurę.

Honex123: Nie mam aury. Pewnie Nellano mnie zgłosił co? Spoko, możecie mnie sprawdzić. I tak nic nie znajdziecie.
(Po tych słowach gracz wychodzi z gry i dostaje bana za logout podczas sprawdzania.)

AppstoreQ: Honex123 ma aurę. (Gracz wysyła na forum film, na którym wyraźnie widać killaurę gracza Honex123.) Jeśli chodzi o mnie, to jestem czysty. Ps. Polecam sprawdzić Kretka12. Muszę lecieć, yo.

Nellano: AppstoreQ ma aurę! Zróbcie coś z nim! Wczoraj nukerem zniszczył nexa w sekundy! A bzdurą jest, że Honex123 ma aurę.. Jeśli nie wierzycie mi to spoko.. Wasz problem! Mam cheaty, nawet nie musicie mnie sprawdzać. Proszę o bana. Wink

Tyfusek989: Nikt z nich nie ma aury. (Nellano został sprawdzony i nie wykryto u niego huzuni.) Ja też nie mam aury, więc zajmijcie się prawdziwymi cheaterami, a mi dajcie grać.. ;-;

Kretka12: Tyfusek989 ma aurę. AppstoreQ ma aurę. Ja za to nie mam aury i jestem czysta! Wink Ale możecie mnie sprawdzić.
(Po sprawdzeniu, wykryto wspomagacze killaura. Gracz został zbanowany.)

A OTO PYTANIE:
Którzy gracze zostali zbanowani?
Ktorzy gracze mówili samą prawdę?
Którzy gracze nieświadomie nie powiedzieli całej prawdy?

GRA JEST NAPRAWDĘ ŁATWA. POLECAM WZIĄĆ UDZIAŁ! Wink
1Kretka Honex
2Appstoreq
3Tyfusek989 NEllaon
chyba ale trudne troche xD
to jak te zadania na 6 z matmy xD
Gracze zbanowani: Honex123, Kretka12
Którzy mówili samą prawdę: AppstoreQ
Którzy gracze nieświadomie nie powiedzieli całej prawdy: Tyfusek989
Fajna gierka :3
Którzy gracze zostali zbanowani? - Honex123, Kretka12
Którzy gracze mówili samą prawdę? - AppstoreQ