McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: LAWA I DOZOWNIKI (Niszczenie)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Angry Angry 
Witam , jak wiecie miasto12 jest bardzo sławnym miastem widziało go 3 adminów nie pamiętam którzy tylko pamiętam , że TiTeczek i dużo Vipów i Graczy miasto jest już cały czas odbudowywane i niszczone przez nieuczciwych graczy przez 2 lata , i bardzo bym prosił, żeby zablokować LAVĘ (lawę) przez nią ci gracze co są dodani przez właściciela do działki mogą zniszczyć co chcą!

Proszę też o zablokowanie dispenserów (Dozowników) przez nie gracze mogą wsadzić MIKSTURE NIEWIDZIALNOŚCI i być niewidzialnym oraz zniszczyć wszystko co popadnie na działce właściciela nie da się odkryć kto to jak się robi od nowa na drugi dzień wszystko jest zalane w lavie (lawie) ! [Obrazek: Dozownik.png?version=78b573a1efdc0a460780fab0248c1626]

I Używają Przekleństw na tabliczkach
No sorry, ale chyba ty ponosisz odpowiedzialność za to kogo dodajesz? Nie wiem co ma lawa do tego, że rozwalili ci działkę... Było nie dodawać nieznajomych ludzi. A co do tabliczek to chyba nie da się nic poradzić... Tongue
Tak a poza tym zablokujmy już wszystko na creative żeby się dało tylko klocki stawiać.
Jak się dodaje kogo popadnie to się później ma problemy. Lawą można zniszczyć tylko jak jest się dodanym do działki. A z dispencerow nie wystrzeliwuje się tylko potki niewidzialnosci. Można wodę, lawę strzały, ogień i inne rzeczy. Gości którzy ci przeszkadzają poprostu denuj ;-;

wyskrobane z mojej marchewki, za pomocą painta ^,^
1.To twoja wina ze go dodales do dzialki
2.Po co zablokować dozowniki? gracz sobie moze zbudować dungeon lub escape i moze zrobic pulapke z dozowników
3.Zablokować lawe? co ci to da? jak zablokuje sie lawę to będą zalewali wodą.... skutki takie same
(05-11-2016, 09:23 AM)momolek napisał(a): [ -> ]No sorry, ale chyba ty ponosisz  odpowiedzialność za to kogo dodajesz? Nie wiem co ma lawa do tego, że rozwalili ci działkę... Było nie dodawać nieznajomych ludzi. A co do tabliczek to chyba nie da się nic poradzić... Tongue

Do tabliczek?... co do tabliczek to da się poradzić Smile. Gracz [zlupl]  wyzywa cię więc on powinien dostać bana za wyzywanie,przeklinanie bo su*a to przekleństwo jaki wyzywanie więc ban powinien już być Smile
(05-11-2016, 03:05 PM)CrystalIlov123 napisał(a): [ -> ]
(05-11-2016, 09:23 AM)momolek napisał(a): [ -> ]No sorry, ale chyba ty ponosisz  odpowiedzialność za to kogo dodajesz? Nie wiem co ma lawa do tego, że rozwalili ci działkę... Było nie dodawać nieznajomych ludzi. A co do tabliczek to chyba nie da się nic poradzić... Tongue

Do tabliczek?... co do tabliczek to da się poradzić Smile. Gracz [zlupl]  wyzywa cię więc on powinien dostać bana za wyzywanie,przeklinanie bo su*a to przekleństwo jaki wyzywanie więc ban powinien już być Smile
Zdajesz sobie sprawę, że autor tabliczki może podszyć sie pod kazdego?
Np. Pisze taką tabliczke i podpisuje "To napewno nie momolek Big Grin"
(05-11-2016, 02:36 PM)Zgłaszacz223 napisał(a): [ -> ]1.To twoja wina ze go dodales do dzialki
2.Po co zablokować dozowniki? gracz sobie moze zbudować dungeon lub escape i moze zrobic pulapke z dozowników
3.Zablokować lawe? co ci to da? jak zablokuje sie lawę to będą zalewali wodą.... skutki takie same

No Dozowniki rzeczywiście mogły by zostać ale wystrzeliwanie poek z nich to już nie ;(
Dodajesz graczy na własną odpowiedzialność , nic nie możemy z tym zrobić.
Mogę wbić do Ciebie i lawę usunąć.
(05-11-2016, 03:29 PM)Skillpvp123 napisał(a): [ -> ]
(05-11-2016, 03:05 PM)CrystalIlov123 napisał(a): [ -> ]

Zdajesz sobie sprawę, że autor tabliczki może podszyć sie pod kazdego?
Np. Pisze taką tabliczke i podpisuje "To napewno nie momolek Big Grin"
Mhm Big Grin
Stron: 1 2