McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: Anihilacja /pieniądze.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Mam problem. Ponieważ, na anihilacji I miałam 10 tysięcy i dziś postanowiłam kupić sobie nową klasę, ale wchodzę na serwer i pieniędzy nie ma. Pytałam się innych graczy też nie mają. Problem, polega na tym że to denerwujące. Ktoś zbiera mega długo pięniądze a ich nie ma. Jeszcze rano je miałam. No cóż, mam nadzieje że to błąd i że pieniądze wrócą.
W regulaminie jest że admini nie odpowiadają za stracone itemy. Serwer może być resetowany itp :/ W ten sposób mogą umywać ręce.
No sorry ale jak zbierałeś w ciul czasu w ciul kasy a nagle ci wszystko znika to chyba nie fair troszkę, ty się męczysz, zbierasz i gó**o z tego masz bo ci hajs znika ???? (sry za słowo z gwiazdkami) moim zdaniem powinni to naprawić lub dać jakąś rekompensatę, głównie tym co stracili duże sumy....
a pozatym jak jest ten reset serwera jak powiedziałeś to powinni popatrzeć już nie tyle że kto ile ma ale albo spróbować zrobić tak żeby kasa nie znikła o ile to możliwe albo np. najbardziej pokrzywdzonym oddać chociaż część hajsu.
PS takie jest moje zdanie, może jestem w błędzie nie wiem ale to jest nie fair.
Nie jest to nawet nasza decyzja, co pół roku miejsce na tym dedyku się przepełnia, jest tam kilka serwerów anihilacji, gdy miejsce się kończy startuje nowa edycja ekonomiczna - czyli każdy ma wyzerowane saldo, w dniu dzisiejszym taka edycja wystartowała tak więc każdy walczy o nowe klasy od nowa - oczywiście wszystko to co zakupiliście wcześniej wam zostaje - każdą inna klasę którą kupiliście będziecie mieć w dalszym ciągu.

Takie restarty są bardzo rzadko jednak są konieczne i nie mamy na to wpływu, przeważnie są 2x w roku ostatni jeśli dobrze pamiętam był koło lutego.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją McSurvi.pl
Pozdrawiamy!