McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: Cheat czy skill?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Sliwken
Gracz o nicku Anonieji podczas dłuższej walki według mnie dziwnie się zachowuje (jak będzie można zobaczyć na filmiku) co jakiś czas gracz stoi w bezruchu (z mieczem w ręce) pare sekund po czym zaczyna atakować. Sytuacja powtarza się już kilka dni, zawsze przy dłuższej walce z Anonieji. Może "to coś" ma związek z tym, że Anonieji przy każdym wejściu na serwer osiąga powyżej 200 zabójstw i ile osób by na niego nie szło z każdej walki wychodzi cały i zdrowy? Nie znam zbytnio cheatu, który działałby na tej zasadzie, jednak prosiłbym, jeżeli jest to możliwe o zerknięcie w logach, co dzieje się z graczem Anonieji podczas jego "zawieszeń".
serwer PVP
Między innymi dzisiaj około 15:30
https://www.youtube.com/watch?v=OYB6iIKi...e=youtu.be
Anonieji to VIP+ , a więc ma dostęp do komendy /repair all i do sklepu VIP, a co za tym idzie w tych przerwach pewnie właśnie z tego korzysta. Myślę, że to wyjaśnia tego jego "zawieszenia".
Dobrze, dziękuje za wyjaśnienie. Mimo to uważam jednak za dziwne, że gdy podczas "zawieszenia" dostaje odemnie serię ciosów (przy miksturze siła II i mieczu sh V) udaje mu się przeżyć, jednak gdy sytuacja jest odwrotna to ja schodzę na góra 4 hity.
No tak. Tylko, że VIP-y mają w sklepie możliwość zakupienia podwójnego paska zdrowia. To też chyba wiele wyjaśnia.
Aha, no rzeczywiście to wiele wyjaśnia, nie wiedziałem, że jest taka opcja. W takim razie temat można zamknąć, a Anonieji zwracam honor.
Zamykam.