McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: rekrutacja o helpera
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nick: _xAxavoYT_

Imię: Krystian
Od kiedy grasz w Minecraft'a: gram od 5/6 lat pamiętam jak dostałem nowy kumputer odrazu zainstalowalem Minecrafta (Wiem że nie na temat)
Ile grasz na naszym serwerze: Gram od początku serwera, ale z powodu choroby nie mogłem zbytnio dużo grac ale teraz jest okej i nadrabiam
Ile poświęcasz czasu na grę: w dni tygodnia 2/3 h ts3 5h a w weekendy 6-7 h a ts3 10h
Jak oceniasz znajomość komend (Od 1 do 10): 7 zależy jakie są pluginy jak nie będę znał myślę że się nauczę
Dlaczego chcesz zostać Helperem: Nie nawidze osób które grają na wspomagaczach
Napisz coś o sobie: Jestem prostym chłopakiem z Miasta (Zielona Góra). Jestem Miły, Sympatyczny. Nawet Dobrze sie uczę. Umiem pisać z ortografią. Szybko Się uczę. Jestem Spoko ziomek .
Co zrobiłeś dla serwera: Jeszcze nie miałem okazji ale myslę jak dostane szanse postaram sie
Masz TS3 i mikrofon?: Pewnie Że Mam
Ile czasu poświęcasz na serverze TS3?: od 5-12 h
Czy zareklamowałeś nasz server? Owszem
ILE RAZY MAMY TO POWTARZAĆ ? Nie ma Rekrutacji !!!
Rekru off.
Nie ma rekrutacji. Możliwe że będzie.
Kiedy będzie ?
DylanPL, przestań zachowywać się jak admin.
Jestes zwykłym graczem więc nie wywyższaj się wśród innych.
A co do tematu, rekru off ale podobno w maju będzie.
Nie chcę wprowadzać zbędnej dyskusji, ale Skillpvp123, DylanPL tylko poinformował użytkownika, że rekrutacja jest zamknięta. Więc następnym razem pomyśl nad tym, co piszesz, wcale nie widzę, że się wywyższa... Więc...
Rekrutacja aktualnie zamknięta.
Zamykam.