McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: [Unban] SnickersGamerPL
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Głównie z powodu, iż gracz mnie wyzywał/prowokował.
Obiecuje już nigdy tego nie powtórzyć.
To pokaż mi te prowokacje. :v
Jutro porównam ip mulciaków.
Nie wiedziałem, że z tego czegoś, wyjdzie taka afera.
Nie mam ss Omexio.
Logów też brak?
Afera? Zwykłe łamanie regulaminu kończące sie sądem ostatecznym. xd
Jeszcze raz pytam. Jaki punkt tego zakazuje? Wiem, źle postąpiłem, ale proszę, abyś mnie zrozumiała. Lord jest znany z prowokacji graczy (-8) reputacji na forum. Nie mogę dostać ub? Na serwer wydałem ponad 100 złoty. Logi sam jutro.
Tak anyway lekko poza tematem. Napisz do mnie cokolwiek na pw Smile Chętnie porozmawiam, don't be scary.
Ogólnie gdyby komuś to nie przeszkadzało czyli:
Podaję kogoś dane
On na to zezwala
To jest za to coś ban? Bo gdyby dziewczyna, której dane podałeś była na ok, że nic się nie dzieje bo w sumie to jej.. Prywatne. To niby karać nie trzeba, ale idę złym tokiem myślenia bo dane to dane i mogą być osoby o tym samym imieniu i naziwsku.
Snik a slyszales moze o prawach w internecie? A ogolnym prawur internetu (nie serwerowym) jest zakazane, czyli moxna ci dać np. Karę finansową jezeli zglosi sie na policję ;p
Ps. A internet nie wybacza...
(JBC to ja jestem za ub, tylko podałem złamany punkt)

Edit: daj screena z logów, tak jak omexia napisała. Wiesz gdzie są?

wyskrobane z mojej marchewki z wymiennymi wkładami <(")
Lord podawał swojego Facebooka na chacie ogólnym. Znacie lorda? Jest on zdolny do wszystkiego. Prowokować potrafi. Źle zrobiłem, ale chciałbym wrócić do grania na waszym serwerze.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Omexio ja mam kilka screenów jak prowokuje mnie julke,snika i bartka ;o. Około 11 screenów w kilka minut więc.. jeżeli chcesz moge pokazać.. ;-;Dowody zdobyłam 01.09.2016 a co mi wiadomo dowody są ważne do tygodnia c;.  Jeżeli chcesz to pokaże mam dużo świadków na anihilacji którzy potwierdzą że lord prowokuje,znęca i przeklina na anihilacji i na innych trybach. Jeżeli chcesz dodaj mnie na skype i ci je wyśle ;o. (aniajonca2)
Nie obchodzą mnie świadkowie.
Chce dowodów naocznych.
Stron: 1 2 3