McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: Nie Sluszne Skargi ;/
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć Tutaj PoKeMoN Smile

Chce dziś sie poskarzyć na nie słuszne skargi... chodzi o to że nie które osoby wycinaja jedna linijke z chatu i zgłaszaja użytkownika.. moim zdaniem to nie jest fer bo nie wiadomo co się wydarzyło w 50% możliwe że osoba składająca skarge na owego gracza przed tym go zaczepiła/uraziła/obraziła. taki przykład mogę dać na przykładzie użytkownika 1julia1 "Użytkownik ten też nie jest święty też przeklina nie raz możliwe ,że sama prowokuje" {to nie ma na celu nikogo urazić} Więc Jestem Za Wprowadzeniem do zasad składania skarg takową zasade:

-na screenie musi być conajmniej 5 linikej chatu jesli skarga dotyczy obrazy.

Pozdrawia PoKeMoN Administracje Oraz Wszystkich Użytkowników Forum ;3
Z tego co pamietam to gdzieś było napisane że ma być cały chat ;-;
Ale nikt tego nie przestrzega

wyskrobane z mojej marchewki z wymiennymi wkładami <(")
Musi byc caly ss by osoba z administracji zbanowala ta osobe. No chyba ze regulaminy sie roznia (mineserwer, mcsurvi) lecz watpie.
Moim zdaniem powinno być tak, że jeżeli osoba która została wcześniej obrażona przez zgłaszającego powinna zrobić osobny wątek i tam też o tym napisać i będzie wszystko kwita Smile.
Ale nie kazdy chce wszystko na forum wrzucać. Z resztą nie każdy umie nawet screena zrobić

(01-09-2016, 07:07 AM)_szumielxd_ napisał(a): [ -> ]Ale nie kazdy chce wszystko na forum wrzucać. Z resztą nie każdy umie nawet screena zrobić

To już jego problem.
Lepiej żeby dawać całe screeny, przynajmniej sie nie zmeczysz przycinajac text ;p

Jest napisane w regulaminie , zabrania się dodawania przyciętych sreenów , czy jakoś tak. Ale nikt tego nie przestrzega , więc ja zacznę :p
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją McSurvi.pl
Pozdrawiamy!

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.