i zapomnialem dopisac,nalagx35 nie chodzi mi oto zebyscie cos w tej sprawie zrobili,tylko zebyscie mi cos doradzili,wlasnie to sie staram osiągnąć
Ehmm..
Spoko, to może ja zacznę.
Zgłoś to, poszukaj kontaktu z administracją zycza, może znajdzie się ktoś kto ci jakoś pomoże.
Miluji miała podobny problem.
A nawet jeśli - to tylko skin.
Nic nie świadczy o osobie.
Liczy się dobra zabawa a nie kto ma najładniejszego skina.
To minecraft, przygoda nie top model.
/Edit
A co lepsze on nie robi ci jakiegoś złego skina, gdyby ten skin był goły, jakiś ośmieszający lub coś to wtedy jeszcze można się denerwować, ale mikołaj?
Właśnie każdy lubi Mikołaja

No to nic nie da się zrobić. Watek chyba do zamknircia. Nala ci powiedziala o co cho.
wyskrobane z mojej marchewki z wymiennymi wkładami <(")
Ktoś wcześniej założył konto z twoim nickiem. Nie rejestrował się na mcsurvi.
Wszedłeś na "czyjeś konto" , zarejestrowałeś się na McSurvi i może zmieniać skiny.
Więc tu nic tu nie zrobisz.
ktos sie zarejstrowal na mojim koncie? gram na nim od 2015 roku..... przed taką sprawą nic sie nie zdazalo,wiem ze kazdy lubi mikolaja i skin jest fajny lecz nie taki sobie wyobrażalem,zrobiono go wbrew mojej woli,jak pisalem powyzej Fix,kto by mogl miec to samo konto co ja? juz 2 gracze sie przyznali ze zrobili mi te skiny....
(31-08-2016, 01:07 PM)Zgłaszacz223 napisał(a): [ -> ]ktos sie zarejstrowal na mojim koncie? gram na nim od 2015 roku..... przed taką sprawą nic sie nie zdazalo,wiem ze kazdy lubi mikolaja i skin jest fajny lecz nie taki sobie wyobrażalem,zrobiono go wbrew mojej woli,jak pisalem powyzej Fix,kto by mogl miec to samo konto co ja? juz 2 gracze sie przyznali ze zrobili mi te skiny....
Ale tu chodzi że NA ZYCZU ZAŁOŻYŁ KONTO A NIE KONTO NA MCSURVI.
Wysłane z mojego SM-T535 przy użyciu Tapatalka
Ale serwerowe konto zyczu jest jednoczesnie internetoeym kontem zyczu. A na stronie zyczu zmienia sie skina swojej postaci. Proponuje zsmknac watek bo i tak nic sie nie zrobi. Mozesz co najwyżej schackowac konto zyczu. Jezeli nie chcesz takich incydentów, kup sb premke!
wyskrobane z mojej marchewki z wymiennymi wkładami <(")
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją McSurvi.pl
Pozdrawiamy!