McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: Bastiii
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Podejrzewam Bastiii o posiadanie podejrzanego oprogramowania, chciałbym tylko aby ktoś z administracji sprawdził tą osobe. Dziękuje Heart Heart Heart
A jakies konkrety? Dlaczego podejrzewasz mnie o czity?
(17-08-2016, 05:43 PM)Bastiii napisał(a): [ -> ]A jakies konkrety? Dlaczego podejrzewasz mnie o czit
Jeden konkretny? Hmmmmm nie wiem, aktywność która wskazuje na to że je masz? Albo podejrzane zachowanie... ??? 
Jaka aktywność jakie podejrzane zachowanie? Nadal nie rozumiem. Wytłumacz jaśniej daj jakis przykład? Że wisze na warp kopalnia i robie ss jak ktos ma fly czy co? Bo ja nawet nie walczę to niewiem
jak zachowanie ci może wskazywać na cheaty albo aktywność wytłumacz mi to bo cie nie rozumiem ,
wg wydaje mi się że nie masz pojęcia jak one działają więc prosił bym cię żebyś się nie wypowiadał na temat cheatów. Wink
(17-08-2016, 05:56 PM)Bastiii napisał(a): [ -> ]Jaka aktywność jakie podejrzane zachowanie? Nadal nie rozumiem. Wytłumacz jaśniej daj jakis przykład? Że wisze na warp kopalnia i robie ss jak ktos ma fly czy co? Bo ja nawet nie walczę to niewiem

Ok, ale twoja dziewczyna czy kto to dla cb jest powinna troszkę uważać i może uruchomić zapore sieciową na wszelki wypadek ;D
Co ma piernik do wiatraka?
(17-08-2016, 06:17 PM)palol napisał(a): [ -> ]Co ma piernik do wiatraka?

Nie wiem, ale ta odpowiedz to chyba nie na temat. Tak myślę...
Narazie twoje są bez sensu Smile nadal niewiem co ze mną nie tak.
@p
Nie nabijać, nie możecie go po prostu sprawdzić?
Stron: 1 2