McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: Budowniczy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Pisze Nalesniczek345. Cześć, przysłał mnie tu kalis, ostatnio budowałem mapkę na pvp classic, nala poprosiła mnie i parę innych osób o zbudownie tej areny. Nie dość, że zabrała mi rangę TestBud, to do tego miała być nagroda ranga Budowniczy, a nikt jej nie dostał. Wkurzyło mnie to, i to bardzo. Wszyscy TestBudzi mieli nadzieje, że dostaną Budowniczych. Nie wiem czy możecie dać nam te rangi czy nie. A i proszę banana i kalisa o przeniesienie tej mapki na pvp classic (mapka jest na waterblocku).
Potwierdzam Smile też budowałam #Noemi12
Nie wiem kto w ogóle zaczął ten temat budowniczych, na początek współpracowaliśmy i było wszystko ok.
Dostaliście dostęp do paru rzeczy, potem wam ktoś dał [TBud] i uznawaliście się za budowniczych itp..
Także się przyjęło mówiono na was budowniczy, ok.
I nie wiem jak wy to widzieliście, ale ja nie mogę was awansować na budowniczych i inne takie i nie raz wam to mówiłam.
I w sumie miałam nadzieję że jednak dogadam się z innymi i jednak ktoś was przyjmie na budowniczych, ale jak patrzę na wasze zachowanie to płakać mi się chce.
Nalesniczek ty nie dość że dałeś komuś ptaka zrobionego z gm to i Bananowi najpierw na ts spamiłeś potem na mc z tego co wiem.
Col też nie odpowiednio się zachowuje. http://scr.hu/9xh2/tukmd
A gdy ustawiłam zasady abyście nie rozdawali itemów i się nie zagłębiali w rozmowy z graczami (aby nie było pożycz, daj itp..)
To zaczęliście być (większość) dla mnie chamscy i pyskaci za przeproszeniem.
Noemi sama nawet mi to napisałaś.
Liczyłam na to że chcecie mi pomóc z chęci nie dla rangi.
Bo jakoś niektórzy się próbowali panoszyć, 1 osoba już na tym zakończyła współpracę.
Pvp pilnowaliście na gm.. bez vanisha... Gracze się skarżyli że tym grę utrudniacie bo 3 budowniczych lata sobie po arenie pvp bez niczyjej zgody...
Nie wiem po co, bo mówiłam że nie jesteście od tego.
Często czyściliście chat dla zabawy, bynajmniej na początkach niektórzy.
I jak ktoś napisał przekleństwo to zaczynał się spam budowniczych.
-Słowa
-slowa
-słowa
-Słowa
Itp..
Jeżeli 1 osoba napisze "słowa" to reszta nie musi...

Mówiłam zaczekajcie, zobaczymy jak to będzie i nawet w książce wam napisałam -budowniczy
Abyście wiedzieli że jakby była możliwość dodania budowniczych to wy jako pierwsi ale nie, wy już od razu chcecie.

A to że zbudowaliście 1 mapkę (2 osoby na końcu doszły) to nie znaczy że już od razu budowniczymi zostajecie..
Jeszcze jedno, miałaś oddać wszystkim TBudów, a oddałaś prawie wszystkim. Tylko ja nie dostałem. Możesz mi to wyjaśnić?
Po 1.Nala nie decyduje kto będzie miał rangę Budowniczy,a jeśli coś to w obecnej chwili raczej Omexia.Mieliście rangi budowniczych i zachowywaliście się jak admini.Nalesniczek ty dawałeś itemy z gm innym graczom co sam mogę potwierdzić i zachowywaliście się jak jacyś bogowie.A i właśnie .... Nala nie zmuszała was do budowania,sami chcieliście,wiec nwm o co się spinasz.
To po co nala pisała kto dostanie budowniczego?
Bo miałam nadzieję że przekonam administracje na budowniczych, sama wam to pisałam.
Frost, my sami nie chcieliśmy, nala nam dała propozycję. I też nie było dowodów, że dałem itemy z gm. Tylko jakiś gracz napisał, że dałem, ale to nie musi być odrazu prawda.
Eh,eh,eh jaka dyskusja,Frost nikt się nie spina,tylko normalnie gada Smile Nala,racja Col się zachował nieporządnie,ale to nie od razu wszyscy muszą,a colga kłamała z tym ptakiem czy czymś tam ;/ nie wiem nie było mnie wtedy,nie budowaliśmy dla rang,przynajmniej ja tak uważam ;/
Taa.. Kłamała, tylko szkoda że ptak był sama go widziałam + Nalesniczek się przyznał.
I teraz nagle niby to kłamstwo, gdyby to było kłamstwo to Nalesniczek by walczył o sprawiedliwość.
Stron: 1 2