McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: Dzień Dobry ;x
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam.

Chciałbym się przywitać z wszystkimi z racji tego, że założyłem dzisiaj swoje konto na forum Wink.

Większość osób prawdopodobnie mnie zna chociażby z teamspeaka, albo forum mineserwer.

Hmm... no co.. chciałbym wszystkich pozdrowić i mam nadzieję, że będzie nam się miło spędzało czas. Smile
Czesc. :d
Czy wszyscy przychodzą tu z mineserwera?! o.O
A jakie tryby??? ;-;

wyskrobane z mojej marchewki z wymiennymi wkładami <(")
(08-07-2016, 05:55 PM)_szumielxd_ napisał(a): [ -> ]Czy wszyscy przychodzą tu z mineserwera?! o.O
A jakie tryby??? ;-;

wyskrobane z mojej marchewki z wymiennymi wkładami
Wojownicy Dusz(Annihilacja)
Oo to do zobaczenia ;p
Fbijoj!

wyskrobane z mojej marchewki z wymiennymi wkładami <(")
Hey c:

Wyrysowane z mojej szynki krakowskiej przy użyciu mojej Hime hime :3
Witam wszystkich na tym forum. Widzę, że nowi się tutaj witają wiec mi tez wypada iść tym tropem. Krótko mam na imię Henio, mam 17 lat i z racji dużej ilości wolnego czasu szukam jakiegoś pomysłu na zajęcie tego czasu.
MistrzPlackiiiii będziemy sie dużo widziec bo Wojownicy dusz to jest serwer na ktorym gram naj więcej Smile

Witaj Henio na McSurvi ^^

Big Grin
(01-09-2016, 08:56 PM)heniorabak napisał(a): [ -> ]Witam wszystkich na tym forum. Widzę, że nowi się tutaj witają wiec mi tez wypada iść tym tropem. Krótko mam na imię Henio, mam 17 lat i z racji dużej ilości wolnego czasu szukam jakiegoś pomysłu na zajęcie tego czasu.

Rób do tego osobne tematy
Witaj pterodaktylu (pamiętasz na ts ciągle od pterodaktylów xD)
Mam nadzieje że zostaniesz z nami na długo, spędzaj miło czas na forum ;vv
Stron: 1 2