McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: jak zagrac na tym serwerze?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Gdzie mam wejsc aby zagrac na tym serwerze ???
dzieki  Smile
Włączasz Minecraft'a. Wciskasz "tryb wieloosobowy". Wciskasz przycisk "Dodaj serwer". Nazwę serwera zostaw w spokoju, a w adres serwera wpisz: McSurvi.pl
Potem - jak już dodałeś go - klikasz na niego i wciskasz "Połącz". Jeżeli jesteś już na tym serwerze musisz się zarejestrować. Musisz wpisać komendę /register <hasło> <powtórz_hasło>
Przykładowe hasło: /register serwer serwer.
Jeśli ukończyłeś etap rejestracji na serwerze pomyślnie, możesz grać Wink
Jeśli znowu wchodzisz na serwer to musisz wpisać komendę: /login <hasło>
Przykład: /login serwer
Mam nadzieję, że pomogłem Smile
a ja dokończę :> 
... naciskasz kompas i wchodzisz w dowolne lobby, ponownie wciskając kompas możesz wybrać tryb, na który chcesz przejść.
To ja też dokończę ^^ xd

Jeśli znudziła ci się gra na jednym z serwerów i chcesz go zmienić to wpisz /lobby i wybierz inny serwer.
Witam , niestety nie mogę grać  Huh , w trybie wieloosobowym , mam Minecraft Launcher 1.9(z chomikuj) po wpisaniu serwera pojawia mi się coś takiego "nie udało się połączyć z serwerem,ten tryb nie jest na wersję która używasz".
Pytanie moje : czy muszę mieć oryginalnego Minecraft - jeżeli tak to skąd go wziąć i czy jest darmowy?
Musisz poprostu zmienić wersję z 1.9 na 1.7 lub 1.8.
@Roxen98 masz ts ? Chętnie Ci to wytłumaczę albo wysle lepszego minecrafta
jak TajemniczySteve napisał musisz poprostu zmienić mc na wersję 1.7 lub 1.8 gdyż McSurvi nie jest na 1.9 Smile
Dzięki Wink
Wątek do zamknięcia.
Stron: 1 2